Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα ! Χειρουργήθηκα πριν από 9 μήνες λόγω πλήρης ρήξης πρόσθιου χιαστού και 95% ζημιά στον έσω μηνισκο ! Ο μηνίσκος έγινε όλος συρραφή και καθυστέρησα πολύ να επαναφέρω τον οργανισμό μου πάλι στα επίπεδα μου ! Δεν το έβαλα κάτω και προσπαθούσα κάθε μέρα , μέχρι και σήμερα παλεύω ! Παρόλα αυτά λόγω ενοχλήσεων που είχα και μιας και έχουν περάσει τόσους μήνες , έπρεπε να πάω να κάνω μαγνητική πάλι ώστε να δει ο γιατρός πως πάει το πόδι ύστερα από τόσο καιρό ! Τα αποτελέσματα παρόλα αυτά δεν είναι   Ενθαρρυντικά :

Υπάρχει σημαντική  οιδηματικη  Απεικόνιση του μοσχεύματος του πρόσθιου χιαστού , Εύρημα που δεν μπορεί να αξιολογηθεί εάν αφορά  εκ νέου ρήξη  αυτού.  Αλλοιώσεις έσω μηνίσκου . 

Επιπροσθετα να τονίσω ότι στην πρώτη μαγνητική πριν χειρουργηθώ ο οπίσθιος χιαστός δεν είχε τίποτα ! Παρόλα αυτά στην νέα μαγνητική βγήκε το εξής αγχωτικό κατεμε : υπάρχει γωνιωση του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου , χωρίς εικόνα ρήξης ! 

Να τονίσω ότι την επόμενη εβδομάδα έχω ραντεβού για να δει τα ευρήματα ο γιατρός , απλά έχω αγχωθεί και θα ήθελα να φώτα σας , αν και εφόσον γνωρίζετε ! 

Ευχαριστω εκ των προτέρων . 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λιγο δύσκολο  να ξέρουμε εμεις καλυτερα απο τον οποιοδήποτε γιατρό. Το μονο που θα προτεινα ειναι να επισκεφτείς  και 2ο γιατρο γιατι ειδικα στους ορθοπεδικους ακους πάντα  διαφορετικές  γνωμες.

Η δικιά  μου σχετική  εμπειρία ειναι με ολικη ρηξη προσθιου χιαστου 6 χρονια πριν. Αυτο που διαπιστωσα και πιστευω ακραδαντα ειναι οτι το παν  ειναι οι φυσικοθεραπειες μετα την επεμβαση και η συνεχης εκγυμναση με βαρη (προσεκτικα πάντα  με καθοδηγηση γυμναστη)  καθώς  η επεμβαση ειναι ρουτινας.

Στους 7 μηνες απο την επεμβαση ξαναεπαιξα μονό  μπασκετάκι. Στους 4.5 μηνες ειχα αρχισει τρεξιμο σε ταρταν και γρασιδι. Πλεον αισθανομαι αυτο το ποδι πιο δυνατο απο το "καλό " σαν να μην ειχα τραυματιστεί ποτέ.  

• Like 1
Δημοσ.

Σε τέτοιους τραυματισμούς βρες γιατρό από ομάδα ποδοσφαίρου να σου κάνει και αυτός μια εκτίμηση. Από μεγάλη προφανως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...