Antonia07 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα!εχω ενα κινητο της LG g3 εδω και καποια χρονια και ενω δουλευε αριστα,απο τη μια μερα στην αλλη η οθονη αρχισε να μην αποκρινεται με την πρωτη στο touch.Για να ανοιξω μια εφαρμογη spammara το χερι στην οθονη καμια δεκαρια φορες και μεσα σε λιγες μερες ακομη επιδεινωθηκε σε σημειο αηδιας και το κινητο εμεινε στο ραφι εκτοτε,δεν το εχει δει καποιος ειδικος,αλλα δεν ειναι και θεμα του λογισμικου γιατι εψαξα για virus ή mallware και ηταν καθαρο.Hard reset τιποτα,δεν βοηθησε.Που μπορει να οφειλεται αυτο?Η αλλαγη οθονης το σωζει? Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από Antonia07
coolerman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Το πιθανότερο σενάριο θα είσαι οκ με αλλαγή οθόνης/digitizer.
nikos903 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Το G3 δεν ήταν που είχε θέμα με την μητρική και έβγαζε προβλήματα στο touch στα αρχικά στάδια;
Antonia07 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 coolerman χαρηκα για λιγο και μολις ειδα την τιμη για αλλαγη οθονης μου περασε 130ε λεει min Νikos πρωτη φορα το ακουω αυτο,λες
coolerman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Με το συγκεκριμένο μοντέλο είχε γινει "σάλος", για προβληματικές μητρικες(bootloop).Προβλημα με το touch δεν το γνωρίζω. Γενικά πρεπει να το δεί κάποιος "γνώστης/τεχνικός",πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση
nikos903 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Κάτι θυμάμαι οτι έκανε και στο touch αλλά πάει καιρός για να πω στα σίγουρα... Νομίζω δεν δούλευε το touch και του έσβηνες την οθόνη, την ξανα άναβες και δούλευε (για λίγο). 9 ώρες πριν, Antonia07 είπε coolerman χαρηκα για λιγο και μολις ειδα την τιμη για αλλαγη οθονης μου περασε 130ε λεει min Νikos πρωτη φορα το ακουω αυτο,λες Για να το σιγουρέψεις οτι φταίει το digitizer μπορείς να πάρεις ένα σκέτο απο καμιά Κίνα (4€ έχει) και να το βάλεις στην μητρική βγάζοντας τον παλιό κονέκτορα και έχοντας αυτό στον αέρα, αν δουλεύει σωστά τότε ναι πας για οθόνη (έχει απο Ευρώπη στο 30ρι αν θες). Σε περίπτωση πάντως που θες να το κρατήσεις και αποδειχθεί θέμα οθόνης θα σου πρότεινα να πάρεις κανένα χαλασμένο με bootloop και απλά να κάνεις σκάτζα τις μητρικές, οι OEM οθόνες είναι λαχείο... Δοκίμασες να ανοίξεις το κινητό και να καθαρίσεις τις επαφές του digitizer btw? Αν δεν κάνει τίποτα αυτό δοκίμασε να βάλεις χαρτί στο chip όπως κάνουν εδώ αν θες. 1
gastonegr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Nαι ειναι θεμα μητρικης κατα 90% και 10% οθονης . ανοιγεις το κινητο βλεπεις πλακετα και ζεσταινεις το chip αφης μετα απο αυτο θα εισαι κομπλε πιστευω ,. Για να σου κανω πιο ευκολη τη ζωη ομως και μη ψαχνεις για chip αφης βγαλε την πλακετα αναψε τον φουρνο της κουζινας βαλτον στους 90 βαθμους και βαλε την πλακετα σε ενα αλουμινοχαρτο να ακουμπαει για κανα 15 λεπτο . Αν εξακολουθεις να μην εχεις αφη και μετα απο αυτο τοτε πας για οθονη. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από gastonegr
Antonia07 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπον το ανοιξα,εκανα οτι μπορουσα xD χαρτακια ειδα απο πιο πανω,αλουμινοχαρτο ειδα αλλου,οι επαφες του digitizer καθαριστηκαν,τιποτα!τα κανα ολα Τωρα ειδα το συμπληρωμενο σου μηνυμα Gastone και παλι καλα γιατι δεν ηξερα οτι επρεπε να το ζεστανω τοση ωρα.απλα το βαλα κατω απο το πιστολακι για μισο λεπτο ξερω γω.οποτε επανερχομαι σε μιση ωρα :3
Antonia07 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 ευχαριστω παρα πολυ,αλλα ειμαι αλεξανδρουπολη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα