Testgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω ένα ρούτερ της εταιρείας AVM το router fritz!box 7362sl το έχω συνδέσει με ένα καλώδιο από rj11 σε rj45, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα, έχω βάλει έτσι πως με έχει πει η Vodafone τους κωδικούς! Στην Γερμανία όταν το είχα δούλευε μία χαρά.
jkoukos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Όταν λες καλώδιο RJ11 σε RJ45 τι εννοείς. Θέλει να είναι με αυτή την συνδεσμολογία. Έχεις ADSL ή VDSL; Από αστικό κέντρο είναι η σύνδεση ή από νέα υπαίθρια καμπίνα; Έχεις VoIP ή παραδοσιακή PSTN ή ISDN τηλεφωνία; Συγχρονισμό έχει ή έχει και απλά δεν παίρνει ΙΡ και σύνδεση στο διαδίκτυο;
Testgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Τέτοιο καλώδιο εννοώ Amazon Adsl, Πώς μπορώ να το μάθω ακριβώς, αλλά εγώ νομίζω αστικό κέντρο! ISDN με καμία περίπτωση,VoIP η PSTN δεν ξέρω; Να σου πω την αλήθεια και εδώ Δεν έχω ιδέα αλλά εγώ νομίζω ότι δεν συγχρονίζεται και έτσι δεν παίρνει και IP νομίζω! Έτσι όπως κατάλαβες, δεν έχω και πολύ ιδέα από το θέμα, για αυτό δεν μπορώ να σε δώσω ακριβώς τις απαντήσεις, που θα ήθελες.
jkoukos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 To link δεν παίζει. Από την στιγμή που δεν έχεις ISDN (και είσαι σίγουρος), τότε κι εγώ είμαι σίγουρος (άσχετα αν είναι ή όχι σωστό το καλώδιο) ότι δεν πρόκειται να παίξει σε γραμμή ADSL, καθώς το Annex είναι Α ενώ στην Γερμανία Β. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να παίξει μόνο με αλλαγή του γερμανικού firmware σε διεθνές, αλλά δεν γίνεται αυτόματα και θέλει κάποιες γνώσεις (ψάξε για το ruKernelTool, θα βρεις πολλές πληροφορίες ειδικά στα γερμανικά). Αλλάζει όμως το πράγμα αν έχεις σύνδεση από νέα υπαίθρια καμπίνα του ΟΤΕ κι έχεις πάροχο τον ΟΤΕ. Εκεί θα παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα