Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Ήρθε και σε εμένα άκυρο και μάλιστα μου είπαν να ενημερώσω όσους περισσότερους μπορώ στο insomnia!
leros2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άκυρο απο εδώ μέχρι την Γερμανία Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από leros2004 1
Salvation81 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zus είπε Κανείς δεν θα παραλάβει, το μόνο σίγουρο πλέον! Ειδα καποιους που ειπαν οτι τραβηξε το Αμαζον τα χρηματα απο τους λογαριασμους τους. ΑΝ ισχυει αυτο τοτε θα παραλαβουν (αν και δεν τραβαει χρηματα το Αμαζον αν δεν αποσταλει η παραγγελια).
Μακιαβέλλι Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Κρίμα και είχα αρχίσει να ελπίζω σήμερα το μεσημέρι. Άκυρο κι εδώ.
lionheart75 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Άκυρο που τείνει στο άπειρο και εδώ.
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ειδα καποιους που ειπαν οτι τραβηξε το Αμαζον τα χρηματα απο τους λογαριασμους τους. ΑΝ ισχυει αυτο τοτε θα παραλαβουν (αν και δεν τραβαει χρηματα το Αμαζον αν δεν αποσταλει η παραγγελια). Να τραβήξει δεν τραβάει παρα μόνο οταν γίνει dispatch η παραγγελία. Η μόνη περίπτωση είναι να δεσμεύσει τα οποία αποδεσμεύονται άμεσα απο το amazon μόλις γίνεται η ακύρωση. Απο την μεριά της τράπεζας όμως μπορεί να κάνει και μήνα (μου εχει συμβει όπως και σε πολλους) να ξαναφανουν τα χρήματα στο λογαριασμό.
Ntinaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 The above articles were erroneously awarded a false price by us on the website. We therefore had to cancel it from your order. Of course you will not be charged for canceled items. If a charge has already been made, you will receive an automatic refund. We ask for your understanding - maybe you have already wondered about the unusual price. According to our terms and conditions, the purchase contract for a product always comes off with the sending confirmation e-mail. In the alternative, however, we declare the contestation for error. If you are interested, we ask you to re-order the mentioned items, if available. We apologize for the mistake and thank you for your understanding. (This is an automatically sent email, please do not reply to this letter as the email address is only for sending, but not for receiving emails.) regards Customer Service Amazon.de http://www.amazon.de
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Καταγγελιες και παραπονα θα κανετε στο amazon ή μονο στα Ελληνικα καταστηματα ειπαμε οτι πεφτει κραξιμο μεχρι την Βουλη? 5
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Σε μενα δεν εστειλαν ακομα κανενα mail για ακυρωση. Spoiler Μηπως φταιει που δεν παρηγγειλα; 😛 1
sakks80 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω κανει ηδη καταγγελια στην ευρωπαικη προστασια καταναλωτη. Θα τους το κλεισω το μαγαζακι. 1
fytotech Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Το έκαναν για διαφήμιση και για τα κλικς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις