Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την επόμενη Κυριακή και για επτά συνεχόμενες το Βήμα θα δίνει ταινίες του Alfred Hitchcock.

21/9 The Birds + 7πλη πολυτελής θήκη

28/9 The man who knew too much

5/10 Psycho

12/10 Rope

19/10 Family Plot

26/10 Shadow of a doubt

2/11 The trouble with Harry

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξερει κανεις γιατι ΤΑ ΝΕΑ κανουν τα νευρα μας κουρελια?

ξεκινησαν μια προσφορα το περασμενο σαββατο, με ενα λευκωμα με την ελλαδα απο ψηλα. μετακινησαν την ημερα απο σαββατο σε παρασκευη και εστειλαν και τοοοοοοσα λιγα κομματια στην επαρχια που εγινε ενας πανικος.

μας δουλευουν? γιατι αραγε? :whistle:

Δημοσ.

Δεν ξερω :-) αλλά η κλασικη τακτικη ειναι να πεις στον περιπτερα να σου κραταει ενα φυλλο για να μην τρεχεις καθε φορα που βγαινει. Επισης μπορεις να πας στο γραφειο που τα φερνει και να ζητησεις να σου στειλουν καποιο φυλλο που ξεχασες να παρεις.

Δημοσ.

εχεις δικιο ... αλλα η αποψη μου ειναι οτι οταν καποιος δε σεβεται τον πελατη τον χανει. αν δε μπορουν να ειναι συνεπεις, δε θα τους παρακαλεσω κιολα για να τους πληρωσω! σιγα μή βαλω και μεσο για να βρω τη φυλλαδα να πουμε!

γκρρρρρρρ!

Δημοσ.

Εγω παντα οταν ηθελα κατι απο εφημεριδα αυτο εκανα. Βεβαια οπου παω να μεινω αποκτω εξαιρετικες σχεσεις με τον περιπτερα οποτε ολοι μου κρατουσαν εφημεριδες ή περιοδικα μερικοι μαλιστα για αρκετες μερες αφου δεν εχω καλη σχεση με τη συνεπεια στις υποχρεωσεις μου...

Δημοσ.

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν το history of rock της espresso ξεκίνησε πάλι σήμερα ή έχει ξεκινήσει παλιότερα. Το έπαιρνα απο τότε που ξεκίνησε και μετά ξαφνικά ένα Σάββατο βλέπω cd της Βίσση. E σταμάτησα να το παίρνω, και σήμερα πάω στο περίπτερο και βλέπω Σιδηρόπουλο...

Δημοσ.
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς αν το history of rock της espresso ξεκίνησε πάλι σήμερα ή έχει ξεκινήσει παλιότερα. Το έπαιρνα απο τότε που ξεκίνησε και μετά ξαφνικά ένα Σάββατο βλέπω cd της Βίσση. E σταμάτησα να το παίρνω, και σήμερα πάω στο περίπτερο και βλέπω Σιδηρόπουλο...

πολλους μηνες πριν.

εχει βαλει patti smith, blue oyster cult,kansas, boston,socrates,deep purple και πολλα αλλα κυριως δεκαετιας '70.

Δημοσ.
πολλους μηνες πριν.

εχει βαλει patti smith, blue oyster cult,kansas, boston,socrates,deep purple και πολλα αλλα κυριως δεκαετιας '70.

Ναι εντάξει αυτά τα είχα πάρει. Εσύ έχεις όλη την συλλογή???

Δημοσ.
Ναι εντάξει αυτά τα είχα πάρει. Εσύ έχεις όλη την συλλογή???

οχι. αλλα τα ειχα απο παλια και αλλα δεν τα ηθελα.

εχω παρει 3-4.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σκέφτηκα να κάνω μια απόπειρα ν' αναβιώσω την παλιά καλή συνήθεια του Χρήστου.

Τα Credits πάνε στο http://media.yooblog.gr, παρακλάδι της παλιάς γνώριμης ιστοσελίδας sport 24 (όπου θα βρείτε κι ενεργά links για την IMDB).

Ταινίες, CD και βιβλία του Σαββατοκύριακου (6-7/12/08)

Βήμα (Κυριακή) – Μίκης Θεοδωράκης (5o CD από 8 )

Βήμα (Κυριακή) – The White Planet (ντοκιμαντέρ)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – She Hates Me (του Σπάικ Λι)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Hearts in Atlantis (Άντονι Χόπκινς)

Τα Νέα – Ταξιδιωτικός οδηγός Traveler (Ρώμη)

Έθνος (Σάββατο) – American History X (Έντουαρντ Νόρτον)

Έθνος (Κυριακή) – Paris Je T’ Aime (Ζιλιέτ Μπινιός)

Έθνος (Κυριακή) – Υπέροχη Ελλάδα (Σπήλαια στο φως)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Highlander (Κριστόφ Λαμπέρ, Σον Κόνερι)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Διπλή Απάτη (Φόρεστ Γουΐτακερ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Syriana (Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον)

Ημερησία (Σάββατο) – Το όνομα μου είναι Σαμ (Σον Πεν, Μισέλ Πφάιφερ)

Ημερησία (Σάββατο) – Το τελευταίο κόλπο (Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ)

Καθημερινή (Σάββατο) - Άτλας

Καθημερινή (Κυριακή) – Οι Στρατηλάτες (ντοκιμαντέρ του BBC, το 6ο μέρος)

Real News (Κυριακή) - CD με τραγούδια από Καζαντζίδη και Μαρινέλλα.

Προσωπικές απόψεις: Must το American History X, εννοείται η Ζυλιέτ και -αν άλλαξε η παλιά απαράδεκτη ποιότητα του Π.Θ.- σίγουρα η Syriana.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα.ψαχνω το παιδικο εκπαιδευτικο dvd Disney Magic, Αγγλικά 2006 Dvd Pal en fr Η De Ες Pl Gr Pt ... το εδεινε και η ελευθεροτυποια.υπαρχει? ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...