Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

e nai einai san antigrafes.

alla ama skefteis pws gia na ripareis mia tainia prepei na skaseis 1,5 eyrw sto video club pou tin noikiazeis kai na dwseis toulaxitson 0,70 eyrw se ena adeio diskaki , nomizw simferei na dwseis 2 eyrw kai na exeis kai tin efimeridoula sou!:)

Δημοσ.

Και εγώ αυτήν έχω, πάντως για Ελληνικούς υπότιτλους και μόνο δεν αξίζει να το ξαναπάρουμε (δεν έχει και το Ιαπωνικό audio stream)

btw το Σινέ Συλλογή είναι και ούχι το DVD ;)

Δημοσ.

αυτο που δινει το περιοδικο ειναι στα αγγλικα με ελληνικους υποτιτλους?

παντως για οσους το θυμουνται, το ειχε δειξει ο "σκαι" (νυν αλφα). νομιζω ηταν 1996 η 1997. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Και εγώ αυτήν έχω' date=' πάντως για Ελληνικούς υπότιτλους και μόνο δεν αξίζει να το ξαναπάρουμε (δεν έχει και το Ιαπωνικό audio stream)

btw το Σινέ Συλλογή είναι και ούχι το DVD ;)[/quote']

Συμφωνώ.

Δημοσ.
Σιγουρα μονο αγγλικό audio έχει ? Γαμ**ο, ειχα χαρει και πηγαινα να το πάρω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ..

Edw einai Ellada... Αν ήταν μεγάλε και τα περιοδικά να βάζουν καλής ποιότητας ταινίες (από άποψη εικόνας και ήχου) τότε δεν θα υπήρχαν η εταιρείες διανομής dvd. Μόνο αν δεν ξέρεις αγγλικά σε συμφέρει να το πάρεις. Προσωπικά εγώ έχω την R1 της ταινίας που είναι και πολύ καλή ιαπωνικό stream κουτάκι χαρτονένιο και λοιπά. Και αν θές να ξέρεις οι ταινίες που έχω αγοράσει σε dvd δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους...

Συγκρίνεται η Αγγλική Version των 2 DVD του Terminator 2 Ultimate Special edition με αυτό το έκτρωμα της Audio Visual!!! :twisted:

(BTW όποιος έχει της r1 version του Terminator 2 ας ποστάρει εδώ ή ας μου στείλει πμ. Θέλω να μάθω τις διαφορές με την r2 που έχω εγώ πρέπει να είναι 2-3 αλλά σημαντικές).

Δημοσ.
(δεν έχει και το Ιαπωνικό audio stream)

το εχει.

Συγκρίνεται η Αγγλική Version των 2 DVD του Terminator 2 Ultimate Special edition με αυτό το έκτρωμα της Audio Visual!!!

εκτος το οτι εχει περισσοτερα εχτρα (υποθετω), εχει περισσοτερη διαρκεια απο την απλη εκδοση?

Δημοσ.

"The Elephant Man" του David Lynch με την Κυριακάτικη Espresso :shock:

Εννοείται ότι αγοράζουμε την εφημερίδα , βγάζουμε το DVD και πετάμε την εφημερίδα επιτόπου :P

Δημοσ.
"

Εννοείται ότι αγοράζουμε την εφημερίδα ' date=' βγάζουμε το DVD και πετάμε την εφημερίδα επιτόπου :P[/quote']

ή την κραταμε σε περίπτωση που δηλητηριαστούμε και χρειαζεται επειγοντως εμετό

που να καταπίνεις τώρα λάδια και αλάτια και να βάζεις τα δάχτυλα στο στόμα :P :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...