Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oxi re gamoto krima, den eixa diavasei afto gia to trainspotting kai pira kai to nikiasa...

Vevaia allo ta 1.8 evro tou videoclub kai allo ta konta 10 gia to periodiko, alla pistevo to trainspotting einai apo ta erga pou aksizei na exeis....

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?

Δημοσ.

Στο 2ο τεύχος του περιοδικού "Ο κόσμος του DVD" υπάρχει το Meet The Parents. Δε χρειάζονται σχόλια γιά το DVD αφού είναι η έκδοση που κυκλοφορεί γιά πώληση.

Δημοσ.

Το Εθνος της Κυριακής θα έχει το " Έγκλημα στο Νείλο ".

Σωστό...

Στην Καθημερινή άκουσα ότι θα χει μία του Χίτσκοκ, δεν θυμάμαι ποιά. Θυμάται κανείς;

Δημοσ.

Το "Tomorrow" έχει το Femme Fatale του Brian De Palma. Αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, πρέπει να είναι η έκδοση που κυκλοφορεί στο εμπόριο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μη αναμορφικό widescreen, ήχος 5.1 και κάποια υποτυπώδη extras. Τυπικό DVD της ODEON δηλαδή.

Το "Digital Living" προσφέρει το Being John Malkovich σε μιά έκδοση που ελάχιστα διαφέρει από την Special Edition περιοχής 1 που έχω. Μόνο λίγα από τα extras λείπουν γιά να μην έχει τίποτε να ζηλέψει από αυτή.

ΥΓ. Τον επόμενο μήνα, το "Digital Living" θα έχει μιά από τις αγαπημένες μου ταινίες, το Fabulous Baker Boys με τους αδελφούς Bridges και την θεά Michelle Pfeiffer :)

Δημοσ.
Το "Tomorrow" έχει το Femme Fatale του Brian De Palma. Αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος' date=' πρέπει να είναι η έκδοση που κυκλοφορεί στο εμπόριο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μη αναμορφικό widescreen, ήχος 5.1 και κάποια υποτυπώδη extras. Τυπικό DVD της ODEON δηλαδή.

Το "Digital Living" προσφέρει το [b']Being John Malkovich[/b] σε μιά έκδοση που ελάχιστα διαφέρει από την Special Edition περιοχής 1 που έχω. Μόνο λίγα από τα extras λείπουν γιά να μην έχει τίποτε να ζηλέψει από αυτή.

ΥΓ. Τον επόμενο μήνα, το "Digital Living" θα έχει μιά από τις αγαπημένες μου ταινίες, το Fabulous Baker Boys με τους αδελφούς Bridges και την θεά Michelle Pfeiffer :)

Αυτά είναι...
Δημοσ.

Paidia, antikeimenika milwntas k gia osous kseroun ena plires periodiko gyrw apo DVD einai to DVDreview tis aglias to opoio exei bgei nomizw k stin ellada me allo titlo k den to exw parei akoma na dw...gia osous endiaferontai pantws k mporoun na to apoktisoun einai poly kali lysi..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...