Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πήρα σήμερα το βήμα ειδικά και μόνο για το matrix και το dvd είναι χαλασμένο! Το δοκίμασα σε 2 player και στον υπολογιστή και κανένα δεν κατάφερε να το διαβάσει.

εχει τύχει και σε κανενα άλλο?

Και σε μένα χαλασμένο έτυχε. Πολύ γκαντεμιά. Και το προηγούμενο dvd από το Βήμα, το Scream είχε κάποια ψιλοπροβλήματα αλλά έπαιζε, ενώ αυτό δεν παίζει καθόλου.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν και μου τη δίνει απίστευτα στα νεύρα η Meryl Streep, η ταινία ήταν αρκετά δυνατή. Μπορεί να φαίνεται ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη γυναικεία ψυχολογία (δηλ. άστα να πάνε, θα βγούμε όλοι σχιζοφρενείς) αλλά τελικά σκέφτομαι ότι μιλάει για την δυσκολία προσαρμογής της ανθρώπινης φύσης σε αντίξοο-αντίθετο-αρνητικό περιβάλλον.

Έτσι το 'διάβασα' εγώ τουλάχιστον.

Δημοσ.

προσωπικα δε μου αρεσε και εμενα ....πολυ,παρανοια,αδιεξοδο και αρρωστημενες καταστασεις...

αφηστε,που βαρεθηκα και τη ζωη μου κιολας....

Δημοσ.
αλλά τελικά σκέφτομαι ότι μιλάει για την δυσκολία προσαρμογής της ανθρώπινης φύσης σε αντίξοο-αντίθετο-αρνητικό περιβάλλον.

Αυτό πιστεύω και εγώ, με τη διαφορά ότι μελετάει για αυτή τη δυσκολία σε διαφορετικές "ιστορικές" στιγμές (ίσως μάλιστα επικεντρώνεται σ'αυτό). Προσωπικά μου άρεσε η ταινία, αλλά δεν τρελαίνομαι να την ξαναδώ. Όταν την είδα σινεμα πάντως (το θέλει το σινεμά οπωσδήποτε, αλλιώς δε βλέπεται - είναι πολύ βαριά) μου είχε αφήσει και πολύ καλή αίσθηση, κυριώς η ερμηνεία του Ed Harris (πολύ καλός ηθοποιός!). Κατα τα άλλα, και μένα μου τη σπάει η Moore (δε τη θεωρώ καν τόσο καλή ηθοποιό όσο την παρουσιάζουν. Καλή μεν, όχι και τόόόσο καλή δε)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...