Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
to thema dinei to training day

To opoio einai grammeno me la8os aspect ratio!

H paramorfosh ths eikonas einai apisteuth.

De nomizw oti kanw kati egw la8os (den to dokimasa se epitrapezio player)

An to phre kaneis, as pei an exei to idio problhma.

Δημοσ.
Matrix Reloaded[/b'] την Kυριακή από το Βήμα! :shock: :grin: B)

Πήρα σήμερα το βήμα ειδικά και μόνο για το matrix και το dvd είναι χαλασμένο! Το δοκίμασα σε 2 player και στον υπολογιστή και κανένα δεν κατάφερε να το διαβάσει.

εχει τύχει και σε κανενα άλλο?

Δημοσ.
Πήρα σήμερα το βήμα ειδικά και μόνο για το matrix και το dvd είναι χαλασμένο! Το δοκίμασα σε 2 player και στον υπολογιστή και κανένα δεν κατάφερε να το διαβάσει.

Σε μένα έτυχε και σε ένα φίλο μου επίσης. Μου είχε ξανασυμβει και με το Antitrust παλιότερα. Grrrrrrrrrrrrrrr...

Δημοσ.
To opoio einai grammeno me la8os aspect ratio!

H paramorfosh ths eikonas einai apisteuth.

De nomizw oti kanw kati egw la8os (den to dokimasa se epitrapezio player)

An to phre kaneis' date=' as pei an exei to idio problhma.[/quote']

exeis dikio BLISS, ki emena mia ap'ta idia. krima...

Δημοσ.

...Σχετικά με το Matrix Reloaded...

Αμα το πας Χρήστου Λαδά στο αλλάζουνε άμεσα - και το δικό και ενός φίλου παίζουν ΟΚ - ...άν και κάνει κάτι άσχετα κολληματάκια τα οποία σε επανάληψη δεν ξαναγίνονται (pc + επιτραπέζιο).

-------------------------------------------------

edit: ....άσε, τρελά κολλήματα στο επιτραπέζιο!!! - στο pc όμως παίζει ΟΚ

--------------------------------------------

Πάντως, άν δεν δεις πώς έχουν γυρίσει τις σκηνές στον αυτοκινητόδρομο (extra στο "εμπορικό" dvd), ουσιαστικά έχεις δει το μισό έργο!

...Τώρα που το ξανάπιασα συνειδητοποίησα τί απίστευτες ταινίες είναι τα Matrix ... Mάλλον θα τα νοικιάσω και τα 3 και θα "εξηγηθώ" 4 dvd (3 oι ταινίες, 1 όλα τα extra).

Δημοσ.

Το Θεμα εχει ξαναδωσει DVD με λαθος aspect ratio, το Three Kings. H ταινια ειναι 2.35:1 αναμορφικη (wide) αλλα παιζει σαν να ειναι 1.78:1 letterbox 4:3!!!

Ενταξει, οι τυποι ειναι τραγικοι, τι να λεμε τωρα!!!

Λυση: Demux, αλλαγη του flag του main VOB απο 4:3 σε 16:9, remux και burn και παιζει μια χαρα.

Σχετικα με το Matrix απο το Βημα, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ εχει προβλημα με αυτο το DVD. Ακομα και αν ξεκινησει (κυριως σε PC), παιζει με απιστευτα κολληματα. Τα ιδια εκανε και το Magnolia απο το Θεμα.

Προσωπικη μου αποψη: ΤΕΡΜΑ ΤΑ DVD ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (εκτος αν δινουν καποιο ακυκλοφόρητο στην Ελλαδα, πραγμα απιστευτα σπανιο). Μια επισκεψη στο Video Club ειναι πιο σιγουρη και φθηνοτερη.

Δημοσ.

Πιο παλια ειχα παρει και εγω ενα χαλασμενο DVD.

Εστειλα e-mail στο ΒΗΜΑ και πολυ γρηγορα μου απαντησαν οτι μπορουσαν να μου στειλουν ενα αλλο χωρις χρεωση, χωρις να χρειαζεται να τους στειλω το χαλασμενο.

Πραγματι, μου εστειλαν σε μερικες μερες ενα αλλο DVD με το ταχυδρομειο.

Το κακο της υποθεσης ειναι οτι και το δευτερο ηταν χαλασμενο.

Δεν προσπαθησα να ζητησω και τριτο. :razz:

Δημοσ.

Προσωπικη μου αποψη: ΤΕΡΜΑ ΤΑ DVD ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (εκτος αν δινουν καποιο ακυκλοφόρητο στην Ελλαδα' date=' πραγμα απιστευτα σπανιο). Μια επισκεψη στο Video Club ειναι πιο σιγουρη και φθηνοτερη.[/quote']

Aκριβώς, απ'ότι λέτε το χαλασμένο μου δισκάκι δεν είναι κάτι πρωτοφανές, δε ξαναπαίρνω εφημερίδα για το dvd

Δημοσ.

ενταξει νομιζω οτι δε γινεται συχνα αυτο...δηλαδη,να εχει χαλασμενο dvd η εφημεριδα...παντως εγω αγοραζω την φθηνη χωρις dvd εφημεριδα γιατι εχουν μουφες ταινιες κυριως....(εχω κρατησει τα a river runs through it,count of monte christo,notorius)

Δημοσ.

ναι βασικα τωρα που το σκεφτομαι ειναι φτηνοτερα να παρεις ενα DVD απο ενα video club και να του τραβηξεις μια κοπια.

"το βημα" ας πουμε εχει 3 ευρω ενω στο videoland εδω στο ηρακλειο παιρνεις με 3 ευρω 3 dvd! (2+1 δωρο με τιμη 1,5 ευρω ανα dvd).

αν υπολογισουμε και το κοστος για το αγραφο δισκακι (στη χειροτερη 0,5 ευρω) εχω με 4,5 ευρω 3 ταινιες και μαλιστα με full extra και καλυτερης ποιοτητας!

ασε που δε σου πιανει και χωρο η εφημεριδα στον σκουπιδοντενεκε!:razz:

Δημοσ.
Προσωπικη μου αποψη: ΤΕΡΜΑ ΤΑ DVD ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ[/b'] (εκτος αν δινουν καποιο ακυκλοφόρητο στην Ελλαδα, πραγμα απιστευτα σπανιο). Μια επισκεψη στο Video Club ειναι πιο σιγουρη και φθηνοτερη.

Συμφωνω κι επαυξάνω, κάποιος που φτιάχνει μια προσωπική συλλογή με αγαπημένες ταινίες ειναι κρίμα (και ακριβότερο) να μαζεύει απο εφημερίδες-περιοδικά. Μα θα έχουν κόψει κάτι, μα θα αλλάζει κάτι απο το original που το θες, χαλιέσαι...

Αν απο την αλλη κάποιος φτιάχνει ...ράφι επίδειξης για φίλους/συγγενείς ("κοίτα μάγκα τι ταινίες έχω! ..αλλα δεν έχω δει καμια"), μια χαρά ειναι και τα περιοδικά! :) Not my type, βεβαίως βεβαίως...

Δημοσ.
Συμφωνω κι επαυξάνω' date=' κάποιος που φτιάχνει μια προσωπική συλλογή με αγαπημένες ταινίες ειναι κρίμα (και ακριβότερο) να μαζεύει απο εφημερίδες-περιοδικά. Μα θα έχουν κόψει κάτι, μα θα αλλάζει κάτι απο το original που το θες, χαλιέσαι...

Αν απο την αλλη κάποιος φτιάχνει ...ράφι επίδειξης για φίλους/συγγενείς ("κοίτα μάγκα τι ταινίες έχω! ..αλλα δεν έχω δει καμια"), μια χαρά ειναι και τα περιοδικά! :) Not my type, βεβαίως βεβαίως...[/quote']

ton patera mou perigrafeis twra!!!! lllooolllll :-P :-P :-P

Δημοσ.

Μάγκες sorry άλλα θα σας χαλάσω την κουβέντα για να έρθω στο θέμα του τοπικ!!! :grin: :-P

Και να κάνω μια μικροενημέρωση….. :lol:

Την κυριακή 18 του μηνός το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ δίνει την ταινία:

Η συμμορία των 11

απλα κορυφη :wink:

Και το περιοδικό T.V ζάπιγκ την Παρασκευή 16 του μηνός (το παίρνει η μάνα μου :mrgreen: ) δίνει την ταινία:

Μια βραδιά στο Νοτιγκ Χιλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...