vagelisv Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2005 aa episis kai didimos peirasmos me monica bellucci
nemos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 ...Αν πρόσεξα καλά χτες, η Χώρα δίνει το "Assault on Precinct 13" του Carpenter!!! (http://www.imdb.com/title/tt0074156/) Καθότι είναι μία από τις ταινίες που θέλω πολύ να δω αλλά ποτέ δεν έχει τύχει να την πετύχω κάπου (videoclub, TV, ...), ας μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι δεν κάνανε πουλάκια τα μάτια μου από το πολύ beach-volley...... ...Κι εδώ... http://www.imdb.com/title/tt0289625/ ...το blockbuster που δίνει η Καθημερινή...
antir Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 η ημερησία δίνει τους εραστές της γέφυρας με τη Juliette Binoche
paschalia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2005 α) Η κυριακατικη Ελευθεροτυπια δινει το ''Βασικος υποπτος για φονο'' με Morgan Freeman, Gene Hackman ,Monica Bellucci . β) Το θεμα δινει το ''15 λεπτα'' Με Ντε Νιρο *Με μια μικρη επιφυλαξη ως προς τις εφημεριδες .
nemos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Την γκαντεμιά μου! Το "Assault on Precinct 13" δεν έχει συγχρονισμό εικόνας/ήχου μετά τα πρώτα 50 λεπτά!!!
nemos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Την γκαντεμιά μου! Το "Assault on Precinct 13" δεν έχει συγχρονισμό εικόνας/ήχου μετά τα πρώτα 50 λεπτά!!!
nemos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Αλλαξα το dvd - τα ίδια χάλια... ...οπότε : κατέβασμα της ηχητικής μπάντας σε mp3 και παρακολούθηση της ταινίας με υπόκρουση Winamp.........
pikoka Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Την γκαντεμιά μου! Το "Assault on Precinct 13" δεν έχει συγχρονισμό εικόνας/ήχου μετά τα πρώτα 50 λεπτά!!! .... και ποιότητα εικόνας χειρότερη και από χιλιοπαιγμένη βιντεοκασσέτα . Και 0,50 ευρώ να στοιχίζει δεν τα ξαναδίνω .
predalien Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2005 Matrix Reloaded την Kυριακή από το Βήμα! :grin:
nthanasis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 αντι να αρχισουν με το matrix και μετα να βαλουν το reloaded με ψιλοξενερωσαν λιγο Μηπως ζηταω πολλα??? ...δεν φτανει που θα το παρω και 3e
predator Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 ...δεν φτανει που θα το παρω και 3e αυτο ηταν ειρωνικο ετσι? :razz: αν και θα μπορουσαν οντως να βαλουν πρωτα το κανονικο. λογικα ομως θα εχει πιο ακριβα δικαιωματα...
nthanasis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 nai mallon gia auto evalan to reloaded pantos makari na sinexisei me teties tainies to vima...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.