Kapetanakos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Γκουχ γκουχ... Όλα για τη μητέρα μου, Memento, ή τέλος πάντων το dreamers δε σου λένε τίποτα; To μεμέντο τουλάχιστον (σε περίπτωση που δε σου αρέσουν του άλλου είδους οι ταινίες) θα πρέπει να σου αρέσει κάπως. Τέλος πάντων, τι περίμενες; Τους "Πειρατές της Καραϊβικής" (αριστούργημα...) ; To Memento nai symfwnw alla thewrw kaliteri tainia to xamenes agapes pou nomizw einai tou idiou style?Ta alla den mou lene tpt......
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Ρε akujin τι καταπληκτικό signature είναι αυτο?! Θέλω να το βλέπω συνέχεια Kαι εγώ το χαζεύω πολύ ώρα κάθε φορά που μπαίνω. Στην αρχή νόμιζα ότι θα με ζαλίσει αλλά τελικά γουστάρω!
Akujin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 thank you guys! einai eurima apo to net -den kserw an einai kati apla to asxeto i kati allo. anyway exei plaka... cheers
Akujin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 sorry ekana ena diplo post+den mporw na to svisw gia kapoio logo. as pw tpt allo loipon: poio pisteyete oti einai to pio simantiko i to pio spanio pou dyskola tha vriskate film ap' osa exoune dwsei mexri simera oi efimerides/periodika?
dim_b Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρω αν είναι σπάνιο και σίγουρα δεν είναι και το πιό σημαντικό, αλλά είχα χαρεί πάρα πολύ όταν κάποιο περιοδικό είχε βάλει το Νορβηγικό Insomnia, που το έψαχνα γιά πολύ καιρό και δεν το έβρισκα σε video club.
dim_b Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Το "DVD Home Theater" δίνει το Matador του Pedro Almodovar (δυστυχώς όχι και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα ) και μιά από τις ταινίες που είχε βάλει σε προηγούμενα τεύχη (είδα το Jeepers Creepers και το Run, Lola, Run). Το Βήμα δίνει το Crossing Guard του Sean Penn και ένα DVD με ασκήσεις γυμναστικής από την Cindy Crawford (αυτό μάλλον είναι πιό ενδιαφέρον ). Τα Νέα δίνουν τη Δευτέρα το Ikiru του Akira Kurosawa.
Akujin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2005 Ikiru[/b'] του Akira Kurosawa. ki allos Kurosawa, poso xairomai! the more the merrier!...
acinonyx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Το Έθνος της Κυριακής έχει το Small time crooks Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία το Phoenix
coffeex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Το Βήμα δίνει την Κυριακή Ιππότες Της Σανγκάης Η Χώρα δίνει το Attack On The Queen
dim_b Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Αύριο στα Νέα το Boogie Nights του Paul Thomas Anderson.
dim_b Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Καιρό είχαμε να δούμε Woody Allen σε εφημερίδα. Αύριο η Ελευθεροτυπία δίνει το Celebrity (όχι και από τις καλύτερες ταινίες του, αλλά how cares; ) Επίσης, τη Δευτέτα τα Νέα δίνουν το Johnny Stecchino του Roberto Benigni. Edit Το Έθνος της Κυριακής δίνει το Lola Rennt (Run Lola, Run). Αν δεν το έχετε ήδη, μην το χάσετε.
infini Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Σήμερα το "Θέμα" δίνει ακόμα μια ταινία με την Άννα Φόνσου, δεν θυμάμαι τίτλο, είναι παρόμοια με "το κορίτσι και το άλογο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.