dim_b Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Το περιοδικό κάνει 7,90? και το DVD είναι το χειρότερο που έχει δώσει μέχρι τώρα. Single Layer με μέτρια εικόνα (ευτυχώς αναμορφική) και ελάχιστα extras (2 trailers και μιά συνέντευξη του Christopher Nolan με κάκιστη εικόνα). Αν κάποιος έχει (ή έχει νοικιάσει) το κανονικό DVD που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, ας μας πει αν ήταν το ίδιο. Μέχρι τώρα το περιοδικό έβαζε τα DVD στις εκδόσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο, οπότε το Memento με εξέπληξε αρνητικά.
Godfath3r Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Aς μας πεί κάποιος για το DVD του εμπορίου μιάς και το θέλω (αν τελικά είναι τα ίδια!)...είναι μία ταινία που θέλω πολύ καιρό να δώ, αλλά δεν έχει τύχει!Και, γιατί όχι, να την έχω στην συλλογή μου!
karib Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Που ειχαμε χαρει οταν ειχα ποσταρει το url http://go4free.gr/ Αλλα βλεπω σταματησε να ενημερωνεται...κριμα.
swim80 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 tin kiriaki to vima dinei to four rooms (madonna, banderas) apo tarantino kai 3 akoma skinothetes.
Akujin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 very interesting. panta imoun periergos gi'ayti tin tainia... kserei kaneis an o tarantino tin exei apokyriksei oxi? (kapou to eixa akousei mou fenetai)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 very interesting. panta imoun periergos gi'ayti tin tainia...kserei kaneis an o tarantino tin exei apokyriksei oxi? (kapou to eixa akousei mou fenetai) Δεν έχω ακούσει ούτε έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Την ταινία την έχω δει στον κινηματογράφο, το 1995 ή 1996 (όταν βγήκε). Καλό το τελευταίο 'Δωμάτιο' στο οποίο σκηνοθετεί ο Tarantino, συμπαθές το δεύτερο 'Δωμάτιο' του Alexandre Rockwell , μετριότατα έως ανούσια τα υπόλοιπα δύο. Κι ένα 'ενδιαφέρον' trivia που ψάρεψα από το imbd: Στο 'Δωμάτιο' που σκηνοθέτησε ο Tarantino, η λέξη 'fuck' ακούγεται 193 φορές... :grin: Συμπαθές.
dim_b Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Το Τηλεκοντρόλ δίνει το Dreamers του Bertolucci. Αύριο τα Νέα δίνουν το Zulu.
SpectralQ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ξέρει κανείς αν το Ζulu είναι το ίδιο με μια mini σειρά που έδειχνε πολύ παλιά (80-αρχές 90) στην ΕΡΤ2; Αnyway... ΣΑΒΒΑΤΟ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Ολα για τη Μητερα μου ΚΥΡΙΑΚΗ: K. EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:Sweet Sixteen ΚΥΡΙΑΚΗ: ΕΘΝΟΣ: Η Αυτοκρατορία Του Πάθους ΚΥΡΙΑΚΗ: ΘΕΜΑ: Αngel Eyes
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 re kamia kali tainia tha baloun....??? Γκουχ γκουχ... Όλα για τη μητέρα μου, Memento, ή τέλος πάντων το dreamers δε σου λένε τίποτα; To μεμέντο τουλάχιστον (σε περίπτωση που δε σου αρέσουν του άλλου είδους οι ταινίες) θα πρέπει να σου αρέσει κάπως. Τέλος πάντων, τι περίμενες; Τους "Πειρατές της Καραϊβικής" (αριστούργημα...) ;
dim_b Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Ξέρει κανείς αν το Ζulu[/b'] είναι το ίδιο με μια mini σειρά που έδειχνε πολύ παλιά (80-αρχές 90) στην ΕΡΤ2; Η σειρά πρέπει να ήταν αυτή και δεν έχει σχέση με την ταινία. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Ολα για τη Μητερα μου Φαντάζομαι ότι θα είναι το ίδιο DVD που έδινε το ΣΙΝΕΜΑ, οπότε αξίζει σαν έκδοση
vagelisv Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 ti les tora oles oi tainies einai aristourgimata (to zulu kai to angel eyes den ta exw dei vevaia)
Akujin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 plaka eixe to Four Rooms. kalytero sketsaki auto tou Tarantino. poly ''ligo'' to prwto sketsaki (an+eixe wraia boobies ) kai ta alla 2 apla endiaferonta
psilos2000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2005 Ρε akujin τι καταπληκτικό signature είναι αυτο?! Θέλω να το βλέπω συνέχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.