Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαλη προσπαθεια το go4free.gr αλλα πολυ καιρο εχει σε δοκιμαστικη περιοδο.

Τουλαχιστον να ανεφερε ολες τις εφημεριδες!(μονο τις μισες συνηθως)

Δημοσ.

το 7 Μερες ΤV δινει καθε εβδομαδα 2 DVD και μαλιστα τα αυθεντικα που κυκλοφορουν στο εμποριο της Videosonic μαζι με ολα τα extra ΜΟΝΟ με 4,5 ευρω!

αυτην την εβδομαδα:

True Lies

The Mexican

Δημοσ.

Τα ΝΕΑ σήμερα, δίνουν Το Βαρύ Πεπόνι.

Η σελίδα κάνει λάθος, η τανία δεν είναι Α/Μ, όπως δεν είναι και αριστούργημα. Είναι όμως από τις ελάχιστες, που η Κατερίνα ένοιωθε καλά για τη συμμετοχή της.

Δημοσ.

"o teleytaios aytokratoras" pou exei to cinema leei?? san to RAN einai h eipa mlkia?!!

...exw akousei polla alla den to exw dei....

mhpws kserete ti taineia exei TO 8EMA??(ektos ap'ta iatrika)

( -to "21grams" giati den arese se pollous...htan mia baria-ypotonikh taineia opws eprepe...na se psyxoplakwsei ligo...asxeto apla h8ela na to anaferw :) )

============

...world is moving to the rythm of the war drums....

Δημοσ.

To 21 Grams είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ. Από τις καλύτερες επιλογές που έχει κάνει το Σινεμά στα 5 χρόνια που βάζει DVD.

Και ναι, είναι πολύ ψυχοπλακωτική (ειδικά αν την προηγούμενη μέρα έχεις δει το Mystic River όπως είχα κάνει εγώ :P), αλλά δεν παύει να είναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ.

ΥΓ: Το Σινεμά το πήρα το μεσημέρι αν και έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες, και μόλις είδα τι δίνει τον άλλο μήνα μπήκα με χαρά γιά να το γράψω. Και βλέπω ότι λίγο πριν είχε ποστάρει ο άθλιος Akujin. Θα μου το πληρώσεις αυτό κάθαρμα :P

Δημοσ.

se prolava xexe! :)

gia peite mou omws, poio sas arese perissotero apo ton Inarritu,

to amores perros i ta 21 grams?

(egw den eimai athlios, eimai trisathlios giati akomi den exw dei to amores perros,

alla kapou to vrika kai mesa stin vdomada exei provoli) :)

Δημοσ.

Κι εγώ τρισάθλιος είμαι, γιατί αν και έχω το DVD που είχε δώσει το Τηλεκοντρόλ, δεν το έχω δει ακόμα :P

Δημοσ.

Εγώ που το έχω δει λοιπόν και το Amores Perros, έχω να πω ότι μου άρεσε περισσότερο από τα 21 (και αν ψάξετε λίγο θα δείτε τις πολύ θερμές εντυπώσεις που μου είχε αφήσει και το 2ο). Για να το θέσω στη λογική του dim_b, είναι λίγο περισσότερο ΤΑΙΝΙΑΡΑ από τα 21, πιο ειλικρινές, πιο cult, πιο αληθινό, λιγότερο εμπορικό αν θέλετε, και έχει έναν από τους πιο γ@μάτους χαρακτήρες ever, τον θεό Ελ Τσίβο. Είναι μέσα στις all-time αγαπημένες μου. Ωστόσο η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη γιατί ήμουν έτοιμος να βάλω τα 21 σε μια από τις επόμενες shopping lists του play (μια καρδιά που είναι να βγει...:-)).

ΥΓ: Με αυτήν την ταινία "ξεπετάχτηκε" και ο Γκαέλ Γκαρθία (ή Γκαρσία; ) Μπερνάλ...

Δημοσ.

kai oi 2 einai tainiares...alla to Amores Perros m'arese ligo parapanw apo to 21grams giati einai ligo pio speedato kai denikws pio anatreptiko senario,oles oi istories na katalhgoun sto idio shmeio..kai parousiaze to 8ema tis LOVE apo polles optikes gwnies...polloi kalo,eixe ypostei kai ligotero promotion to Amores...poly kalo...

=================

The Interpreter SUCKS....apaisia taineia...ωμή propaganda...NTROPI...(asxeto!)

Δημοσ.

to amores perros einai toulaxiston treis klaseis kalutero. ma ti sugrinete tora re paidia. i pou@@a me ti vourtsa einai. to amores perros einai toulaxiston i kaluteri tainia tis teleutaias pentaetias gia mena

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...