Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ γιατί συνεχίζεις να ποστάρεις στο forum της τηλεφωνίας ή του ADSL όταν υπάρχουν το myphone και το adslgr;

Μήπως να κλείσουμε το μισό insomnia επειδή τυχαίνει να ασχολούνται και άλλοι με τα ίδια θέματα; :roll:

Και παρεμπιπτώντως, το site που είναι "αφιερωμένο" σε αυτό το σκοπό, αναφέρει γιά αύριο μόνο 3 εφημερίδες. Μήπως ξέχασαν να το ενημερώσουν;

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενταξει δε χρειαζεται να γινεσαι καυστικος.

ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο, απλα το θεωρησα καπως περιττο να γραφουμε τις εφημεριδες που αναφερονται και εκει.

Δημοσ.

Και κατι αλλο: τα παιδια εδω δινουν και Links (idbm αν δεν κανω λαθος) με το review και μια συνοψη της ταινιας.

Γιατι ενας ξερος τιτλος του dvd τελικα δεν λεει και πολλα...

Δημοσ.

Ενω ειναι πολυ δίσκολο να κάνεις copy paste τον τίτλο της ταινίας στο imdb!

Πρέπει να είσαι το λιγότερο hacker!

Μια χαρά τα λέει ο dim,θα έπρεπε να κλείσει το μισό insomnia με τέτοια νοοτροποία

Επισκέπτης
Δημοσ.
εγω ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζετε να ποσταρετε σε αυτο το thread αφου υπαρχει site αφιερωμενο σε αυτον τον σκοπο.

Γιατί κάποιοι λένε και πώς ήταν τα DVD, τι έχει μέσα η συγκεκριμένη έκδοση κτλ. Καθώς και όσα είπε ο dimb είναι σωστά.

Επισκέπτης
Δημοσ.
οκ παιδια εχετε δικιο!:)

Ωραίος ρε συ! Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπω να λέει κάτι τέτοιο σε φόρουμ. Δεν είσαι 100% Έλληνας μήπως; Και μάλιστα με χαμόγελο! :-)

Δημοσ.

χεχε 100% ελληνας ειμαι (υπηκoότητα και εθνικότητα) , μανα/πατερας ελληνες, μονο που γενηθηκα και μεγαλωστα στην γερμανια!:wink:

Επισκέπτης
Δημοσ.
χεχε 100% ελληνας ειμαι (υπηκoότητα και εθνικότητα) , μανα/πατερας ελληνες, μονο που γενηθηκα και μεγαλωστα στην γερμανια!:wink:

ΕΛΑ! Εγώ για πλάκα το είπα, αλλά κοίτα να δεις που τίποτα δεν είναι απολύτως τυχαίο τελικά.

Δημοσ.

γεια σας παιδιά,

σύντομα στο go4free.gr θα υπάρχει και

forum για σχολιασμό των ταινιών, για την

ποιότητα του dvd και λοιπές συνεφιλ

συζητήσεις :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...