dim_b Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Εσύ γιατί συνεχίζεις να ποστάρεις στο forum της τηλεφωνίας ή του ADSL όταν υπάρχουν το myphone και το adslgr; Μήπως να κλείσουμε το μισό insomnia επειδή τυχαίνει να ασχολούνται και άλλοι με τα ίδια θέματα; :roll: Και παρεμπιπτώντως, το site που είναι "αφιερωμένο" σε αυτό το σκοπό, αναφέρει γιά αύριο μόνο 3 εφημερίδες. Μήπως ξέχασαν να το ενημερώσουν;
predator Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 ενταξει δε χρειαζεται να γινεσαι καυστικος. ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο, απλα το θεωρησα καπως περιττο να γραφουμε τις εφημεριδες που αναφερονται και εκει.
burnin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 giati re predator to site to emineronoun afou vgoun oi efimerides. eleos pia re periergoi. ante tora parte to thema pou exei end of days
karib Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Και κατι αλλο: τα παιδια εδω δινουν και Links (idbm αν δεν κανω λαθος) με το review και μια συνοψη της ταινιας. Γιατι ενας ξερος τιτλος του dvd τελικα δεν λεει και πολλα...
psilos2000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Ενω ειναι πολυ δίσκολο να κάνεις copy paste τον τίτλο της ταινίας στο imdb! Πρέπει να είσαι το λιγότερο hacker! Μια χαρά τα λέει ο dim,θα έπρεπε να κλείσει το μισό insomnia με τέτοια νοοτροποία
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 εγω ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζετε να ποσταρετε σε αυτο το thread αφου υπαρχει site αφιερωμενο σε αυτον τον σκοπο. Γιατί κάποιοι λένε και πώς ήταν τα DVD, τι έχει μέσα η συγκεκριμένη έκδοση κτλ. Καθώς και όσα είπε ο dimb είναι σωστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 οκ παιδια εχετε δικιο! Ωραίος ρε συ! Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπω να λέει κάτι τέτοιο σε φόρουμ. Δεν είσαι 100% Έλληνας μήπως; Και μάλιστα με χαμόγελο!
predator Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 χεχε 100% ελληνας ειμαι (υπηκoότητα και εθνικότητα) , μανα/πατερας ελληνες, μονο που γενηθηκα και μεγαλωστα στην γερμανια!:wink:
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 χεχε 100% ελληνας ειμαι (υπηκoότητα και εθνικότητα) , μανα/πατερας ελληνες, μονο που γενηθηκα και μεγαλωστα στην γερμανια!:wink: ΕΛΑ! Εγώ για πλάκα το είπα, αλλά κοίτα να δεις που τίποτα δεν είναι απολύτως τυχαίο τελικά.
tidol Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 γεια σας παιδιά, σύντομα στο go4free.gr θα υπάρχει και forum για σχολιασμό των ταινιών, για την ποιότητα του dvd και λοιπές συνεφιλ συζητήσεις
acinonyx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Την Κυριακή Το Βήμα έχει το Copland Η Ελευθεροτυπία το The Good Thief
Akujin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 stalone,deniro,ray liotta,,, poly kali movie, den tin xanw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.