Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
that's really interesting. can't wait to see it. ;)

You'll love it! Ειδικά αν σου αρέσουν τα πολύ ιδιαίτερα κινούμενα σχέδια του! Είναι πολύ ευχάριστα. By the way, για να προετοιμαστείς, η ταινία δεν έχει σχεδόν καθόλου λόγια. Είναι οπτική απόλαυση!

Δημοσ.

Έχει και ένα καταπληκτικό soundtrack. Μαζί με το Spirited Away είναι τα καλύτερα animated που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Έχει και ένα καταπληκτικό soundtrack. Μαζί με το Spirited Away είναι τα καλύτερα animated που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Μαζί σου! Το Spirited Away, το είδα στο φεστιβάλ θεσσαλονίκης τυχαίως, όταν με πήρε τηλ ένας φίλος 10.30 το πρωι μιας κυριακής, και μου είπε ότι στις 11.00 (δηλαδή σε μισή ώρα), έχει ένα παιδικό στο Φεστιβάλ. Πήγα με την τσίμπλα στο μάτι, μη έχοντας ιδέα τι θα δω. Kανένας δηλαδή δεν ήξερε τότε, η ταίνια δεν είχε βγει ακόμα στις αίθουσες. In fact η ταινία προβλήθηκε μετά από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Βρέθηκα λοιπόν σε μια αίθουσα γεμάτη παιδάκια κ γονείς, που φώναζαν συνεχώς (τα παιδάκια,όχι οι γονείς) πριν αρχίσει η ταινία. Ευτυχώς η ταινία τα ηρέμησε και έτσι την απολαύσαμε όλοι.

Αστειάκι: Σε μια στιγμή, χαλάει η οθόνη. Οπότε αρχίζουν όλα τα παιδάκια από κάτω τη γνωστή γκρίνια "Έλα ρεεεε. Τι έγινεεεε; Βάλτε τοοοοο. Μαμάαα;" Οπότε γυρνάω και εγώ, και με σταθερή και δυνατή φωνή λέω σε αυτόν που χείριζεται τον προτζέκτορα "Ε, ναι ρε πούστ* μου!" Ο φίλος έχει λυθεί στα γέλια, και σκουντώντας με μου λέει "Σκάσε ρε! Είναι γεμάτο παιδάκια" Όποτε κουλουριάζομαι, και επεξεργαζόμενος τα κουμπιά του πουκαμίσου μου αρχίζω να φαντάζομαι 40 μανάδες να με κοιτάνε με μάτια που πετάνε κεραυνούς.

Δημοσ.

Ωραιοτατη σελιδα για τους φιλους του DVD που δεν θελουν να δινουν μια περιουσια στις ταινιες !!! Μπραβο που με ενημερωνετε ολοι σας!! Εγω ειμαι νεος στο σαιτ και ζω στη Γερμανια και απο οτι βλεπω χανω πολλες καλες ταινιες τις ποιες δεν προκειται να τις βαλουν τα Γερμανικα περιοδικα αλλα μερικες δεν βρισκεις ουτε στα ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ ειδικα τις Ελληνικες!! Αρε τυχεροι!!

Δημοσ.
Μαζί σου! Το Spirited Away' date=' το είδα στο φεστιβάλ θεσσαλονίκης τυχαίως, όταν με πήρε τηλ ένας φίλος 10.30 το πρωι μιας κυριακής, και μου είπε ότι στις 11.00 (δηλαδή σε μισή ώρα), έχει ένα παιδικό στο Φεστιβάλ. Πήγα με την τσίμπλα στο μάτι, μη έχοντας ιδέα τι θα δω. Kανένας δηλαδή δεν ήξερε τότε, η ταίνια δεν είχε βγει ακόμα στις αίθουσες. In fact η ταινία προβλήθηκε μετά από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Βρέθηκα λοιπόν σε μια αίθουσα γεμάτη παιδάκια κ γονείς, που φώναζαν συνεχώς (τα παιδάκια,όχι οι γονείς) πριν αρχίσει η ταινία. Ευτυχώς η ταινία τα ηρέμησε και έτσι την απολαύσαμε όλοι.

Αστειάκι: Σε μια στιγμή, χαλάει η οθόνη. Οπότε αρχίζουν όλα τα παιδάκια από κάτω τη γνωστή γκρίνια "Έλα ρεεεε. Τι έγινεεεε; Βάλτε τοοοοο. Μαμάαα;" Οπότε γυρνάω και εγώ, και με σταθερή και δυνατή φωνή λέω σε αυτόν που χείριζεται τον προτζέκτορα "Ε, ναι ρε πούστ* μου!" Ο φίλος έχει λυθεί στα γέλια, και σκουντώντας με μου λέει "Σκάσε ρε! Είναι γεμάτο παιδάκια" Όποτε κουλουριάζομαι, και επεξεργαζόμενος τα κουμπιά του πουκαμίσου μου αρχίζω να φαντάζομαι 40 μανάδες να με κοιτάνε με μάτια που πετάνε κεραυνούς.[/quote']

Δεν σε δειρανε;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν σε δειρανε;;;

Δεν σήκωσα τα μάτια μου να κοιτάξω γύρω μου, οπότε δεν ξέρω καθόλου τις αντιδράσεις των μανάδων. Τη γλύτωσα φθηνά! Και ταυτόχρονα, διέφθειρα δεκάδες παιδικές ψυχές. Μπουάχαχαχα :twisted: :twisted: :mrgreen: B)

Δημοσ.

..egw shmera phra to Blair Witch apo ta nea kai meta ta 50 lepta arxizei k kollaei h taineia...san na blepeis enallasomenes eikones ena paragma...

kata symptwsh eixe k ena ellhniko lexiko..to opoio to molis to ekana egatastash k patousa sthn syntomeysh xtypouse problhma....ti CD/DVD einai ayta pou dinoun re paides....tespa..

mhpws kseretai ti exei shmera to Πρωτο Θεμα ??

Δημοσ.

εγω ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζετε να ποσταρετε σε αυτο το thread αφου υπαρχει site αφιερωμενο σε αυτον τον σκοπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...