Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Max Απριλίου :oops: -> K-PAX ... αν και σε κάποια άλλα τεύχη που είδα είχε το Τυχεροί Αριθμοί με τον Τραβόλτα!

Δημοσ.

Πρέπει να δίνει 5 διαφορετικές ταινίες. Στην τηλεοπτική διαφήμιση δείχνει ακόμα, το Arizona Dream, το Watcher και το Κ-19.

Η Ημερησία σήμερα είχε το Replicant με τον Van Damme, το οποίο το προσπερνάμε και ελπίζουμε να έχει κάτι καλύτερο το επόμενο Σάββατο.

Δημοσ.

Η Ημερησία σήμερα είχε το Replicant με τον Van Damme

Ήμαρτον....

Και δεν θα την πήρε και κανένας για να μαθουμε το επόμενο....:-)

Δημοσ.

Paides, ligo palio alla sxetizetai me to topic:

Psaxnw to giapwneziko The Ring 1 se DVD, kserw oti eixe kykloforhsei prin mhnes sto sinesylogh. Yparxei pi8anothta na to brw twra? Apo periodiko, kapoios pou to poulaei oso to phre tote, h estw to af8entiko kapou fthna?

Menw Salonika.

Thanks

Δημοσ.
Paides' date=' ligo palio alla sxetizetai me to topic:

Psaxnw to giapwneziko The Ring 1 se DVD, kserw oti eixe kykloforhsei prin mhnes sto sinesylogh. Yparxei pi8anothta na to brw twra? Apo periodiko, kapoios pou to poulaei oso to phre tote, h estw to af8entiko kapou fthna?

Menw Salonika.

Thanks[/quote']

Τα περιοδικά της σειράς σινεσυλλογή μπορείς να τα βρείς σχέδόν σε όλα τα μεγάλα περίπτερα της Θεσ/νίκης (π.χ στην Εγνατία,Τσιμισκή,Αγ.Σοφίας) ,κυκλοφορούν ακόμα.

Δημοσ.

Την τριλογία την είδα στο Carrefour σε προσφορά, 27€ (νομίζω).

Αν και όπως λέει ο Keyzer, μάλλον δεν αξίζει η ποιότητα...

Στο Σινεμά που κυκλοφορεί αυτό το μήνα έχει την "Ομίχλη" του John Carpenter ενώ τον επόμενο μήνα θα έχει το Trainspotting (ελπίζω να μη μας απογοητεύσουν...).

Σε ένα καινούριο περιοδικό που δε θυμάμαι τον τίτλο του, έχει το Spy Game. Θα επανέλθω γι'αυτό...

Δημοσ.
Την τριλογία την είδα στο Carrefour σε προσφορά' date=' 27€ (νομίζω).

Αν και όπως λέει ο Keyzer, μάλλον δεν αξίζει η ποιότητα...

[/quote']

Μετρόπολις η τριλογία 16 ευρώ οπότε και χάλια να είναι...

Δημοσ.
to periodiko me ta x-files den exei onoma einai tis DeAgostini kai ta kanonika teuxi exoun 12.95 euro tsouxteri timi an fantasteis oti tha vgainoun ana 15 meres kai oti ola ta teuxi tha einai sinolika 37!!! pantos psinomai na kano sillogi afou mou aresoun ta x-files.

Δεν έχω υπόψη μου τη συγκεκριμένη συλλογή της DeAgostini' date=' αλλά μπορείς να βρεις σε καλύτερη τιμή τις κανονικές κασετίνες (με 6 DVD η κάθε μια) των 8 κύκλων (ο 9ος και τελευταίος θα βγει σε μερικούς μήνες).

Την καλύτερη τιμή την έχω δει στο http://www.dvdzone2.com. Έχει τις 7 πρώτες κασετίνες στα 50 ευρώ την κάθε μια και την 8η στα 75 ευρώ (συν τα μεταφορικά που όμως δεν πρέπει να είναι πολλά - στη Γαλλία είναι το site)

http://www.dvdzone2.com/dvd/search.asp?t=1&kw=x-files%2C+the+-+season&kwt=t&pl=all[/quote']

Ο όγδοος κύκλος στο μετρόπολις έχει 44 ευρώ!!!! και με ελληνικούς υπότιτλους το έχω πάρει και είναι πολύ καλός όσοι πιστοί τρέξτε.

Δημοσ.
Sto epomeno teuxos exei doro to "House on haunted hill"

Ελπίζω να είναι σε καλή ποιότητα γιατί είναι ωραία ταινία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...