Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Austin Powers ήταν από το Τηλεκοντρόλ (που ανήκει και αυτό στις Εκδόσεις Λυμπέρη), και συγκριτικά με την έκδοση περιοχής 1 έχει ελάχιστες διαφορές (μοναδική σημαντική κατά τη γνώμη μου, η απουσία του σχολιασμού από τον σκηνοθέτη και τον Mike Myers).

To Requiem For A Dream είχε πολλά extras και ήχο DTS, ενώ το True Lies ήταν καλύτερο από την έκδοση περιοχής 1, αφού είχε αναμορφικό 16:9 σε αντίθεση με το Αμερικάνικο που είναι letterbox.

Γιά το Insomnia που λες, δε νομίζω ότι ευθύνεται το περιοδικό αν η έκδοση που κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν έχει τα extras που έχουν άλλα DVDs (δεν ξέρω καν αν οι ξένες εκδόσεις έχουν περισσότερα). Αν δεν υπάρχουν commentaries, που να τα βρουν να τα βάλουν;

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε dim_b, μήπως δουλεύεις στο περιοδικό?? Καλό θα ήταν να έχουμε κάποιον γνωστό "απο μέσα", να μαθαίνουμε τι ταινίες θα βάζει στα επόμενα τεύχη και τέτοια :-P :-P

Δεν μίλησα για ευθύνη του περιοδικού, δεν είναι υποχρεωμένο ούτως ή άλλως να έχει τόσα extra. Ίσα ίσα που το "εξύμνησα", γιατί ήταν η πρώτη φορά που είδα σε DVD απο περιοδικό audio commentaries ή πλήθος υποτίτλων. Μην τρελαθούμε.. αν το συγκρίνουμε με άλλα περιοδικά, αυτά που έχω δει εγώ τουλάχιστον, κάτι πάει να κάνει το ΣΙΝΕΜΑ.. Τα άλλα έχουν μόνο την ταινία, και άντε καμιά gallery. Είπα πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απλά για μένα(και απο ότι ξέρω δεν συμβαίνει για όλους), τα extras είναι αρκετά σημαντικά, και χωρίς αυτά, "συμβιβάζομαι" και στο να έχω την ταινία σε DivX ή XviD. Ειδικά τα audio commentaries. Οπότε οκ, αν ξέρω ότι έχει FULL FULL, θα το πάρω, ακόμα κι αν έχω την ταινία σε DivX ή XviD..

Όπως είπα, σύγκρινα τα extras με αυτά που έχει στο imdb, αν πας στο DVD details. Έστω με κάποια έκδοση(όταν έχει πολλαπλές). Και στο insomnia είχε και audio commentaries. Αυτό είπα απλά..

Δημοσ.

Ρε Sadako, ήμαρτον, ο dim_b στο εξήγησε δύο φορές, αλλά δεν ξέρω αν διάβασες αυτά που έγραψε. Τα DVD που βγάζουν οι ελληνικές εταιρίες διανομής ΔΕΝ είναι τα ίδια με τα Region 1 στα οποία αναφέρεται το IMDB, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν είναι ίδια ούτε με την πλειοψηφία των DVD που θα βρεις στο play.com και στα ευρωπαϊκά amazon (τα οποία σπάνια θα βρεις με ελληνικούς υπότιτλους). Ο κόσμος του DVD δίνει τα DVD που κυκλοφορούν από τις ελληνικές εταιρίες διανομής (τα ίδια ακριβώς που θα βρεις στο Metropolis ή στο Virgin για αγορά), άρα το τι extras έχει επιλέξει για την έκδοση η Odeon ή ο Σπέντζος δεν έχουν σχέση με το περιοδικό...Κοινώς, δεν κάνει δική του έκδοση του DVD, ώστε να αποφασίσει τι να βάλει και τι όχι.

Σόρρυ αλλά δεν έχεις ασχοληθεί με το θέμα καθώς φαίνεται από τα post σου, οπότε προς τι το πνεύμα και η ειρωνία;

Δημοσ.

Ποιο πνεύμα και ποια ειρωνία ρε αδερφε? αν λες για την πρωτη πρόταση του ποστ μου, ήταν απλά χιούμορ. Και σε καμία περίπτωση ειρωνία. Αμάν δηλαδή. Αν φάνηκε έτσι και παρεξηγήθηκε κανείς, δεν έχω πρόβλημα και ζητήσω και συγνώμη. Φυσικά και δεν έχω ασχοληθεί διεξοδικά με το θέμα, γι'αυτό και ποστάρω, για να μάθω κάτι παραπάνω.. Αυτό που είπες για τις πληροφορίες που δίνει στο imdb, δεν το ήξερα, ότι δηλαδή τα DVD του Region 1 έχουν συνήθως και διαφορετικά extras. Μάλλον με μπέρδεψε οτι σε 1-2 περιπτώσεις που σύγκρινα είδα ότι είχε ακριβώς τα ίδια.

Και ήμαρτον, μην ψάχνετε λόγο για παρεξήγηση. Τα emoticons για αυτό το λόγο είναι, για να δηλώνουμε ότι κάνουμε πλάκα.. Χαβαλέ κάνουμε, και μαθαίνουμε και πέντε πράγματα παραπάνω..

Δημοσ.

kana Kubrick lete na valoun pote??

ta pio prwima, kana paths of glory i kana killing?

panta agxwnomai otan paraggelnw apo play.com, oti auto pou agorasa,

tha to dw mia vdomada meta se kamia kathimerini!... :) xaxa

Δημοσ.

πηρα την καρτα pctv pro και μου ζητα ενα σιριαλ ναμπερ αλλα δεν το βρησκω

πουθενα μηπως καμια βοιθεια?

Δημοσ.
πηρα την καρτα pctv pro και μου ζητα ενα σιριαλ ναμπερ αλλα δεν το βρησκω

πουθενα μηπως καμια βοιθεια?

Είναι τυπωμένο πάνω στο CD. ;-)

EDIT: (Μετά το πρόσεξα) Εντελώς off topic η ερώτηση ... :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...