Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξερει κανεις τι εδωσε εχθες (27/03) το κυριακατικο Εθνος?

Το "Χάππυ Νταίη" του Παντελή Βούργαρη.

Της Κυριακή 03-04 θα έχει την ταινία "Femme Fatale" (2002)

του

Brian De Palma

με τους

Rebecca Romijn-Stamos

Antonio Banderas

Peter Coyote

Δημοσ.
Νομίζω πως ο κόσμος του DVD δίνει το Underworld.

Αυτό αν το πήρε κανείς, ας γράψει τι extras έχει το δισκάκι, γιατί την έχω την ταινία σε DivX και δεν ξέρω αν αξίζει να την πάρω και σε DVD. Πάντως 2 άλλες ταινίες που είχα πάρει απο το συγκεκριμένο περιοδικό(Spy Game & Meet The Parents), είχαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ FULL extras, μέχρι και 2 audio commentaries..

Δημοσ.
Αυτό αν το πήρε κανείς, ας γράψει τι extras έχει το δισκάκι, γιατί την έχω την ταινία σε DivX και δεν ξέρω αν αξίζει να την πάρω και σε DVD. Πάντως 2 άλλες ταινίες που είχα πάρει απο το συγκεκριμένο περιοδικό(Spy Game & Meet The Parents), είχαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ FULL extras, μέχρι και 2 audio commentaries..

Καλά κάνεις και ρωτάς,ειδικά απο την στιγμή που υπάρχει σε κεντρικό dvdαδικο στην Αθήνα η collector's edition της ταινίας(region 2) στην τιμή των 10 ευρώ.Αν είναι ίδια με αυτήν τότε καλύτερα να πάρουμε το περιοδικό,διαφορετικά...

Δημοσ.

Και το Spy Game που είχα πάρει σε ένα δισκάκι ήταν, αλλά είχε της παναγιάς τα μάτια, κάτι featurettes(το σκότωσα :???: ) πως γυρίστηκε, συνεντεύξεις, τα πάντα(το σύγκρινα με τα extras απο το imdb)..με ελληνικούς υπότιτλους, 2 audio commentaries με ελληνικούς υπότιτλους. Και το Meet The Parents είχε πάλι deleted scenes κλπ, και 2 audio commentaries, απλά δεν ήταν υποτιτλισμένα.. Απλα ρώτησα, γιατί το INSOMNIA που είχα πάρει πάλι απο το ίδιο περιοδικό(και μάλιστα σε επόμενο τεύχος απο τα 2 που ανέφερα), είχε μεν κάτι extra, αλλά κουτσουρεμένες συνεντεύξεις(φαινόταν ότι είναι απο μοντάζ, δηλαδή δεν ήταν ολόκληρες), και δεν είχε audio commentaries. Οπότε δεν ξέρω αν είναι πάγια "πολιτική" του περιοδικού.

Χμμμ.. πάντως, ενώ έγραφα αυτό το post, μπήκα στο site του περιοδικού (http://www.dvdmag.gr ), και είδα στο shoutbox να λέει κάποιος ότι είναι έκδοση με ένα δισκάκι, χωρίς extras, άλλα έχει DTS. Τεσπά, κάποιος που το έχει πάρει, ας μας πει κι εδώ για σίγουρα..

Δημοσ.
Και το Spy Game που είχα πάρει σε ένα δισκάκι ήταν, αλλά είχε της παναγιάς τα μάτια, κάτι featurettes(το σκότωσα :???: ) πως γυρίστηκε, συνεντεύξεις, τα πάντα(το σύγκρινα με τα extras απο το imdb)..με ελληνικούς υπότιτλους, 2 audio commentaries με ελληνικούς υπότιτλους. Και το Meet The Parents είχε πάλι deleted scenes κλπ, και 2 audio commentaries, απλά δεν ήταν υποτιτλισμένα.. Απλα ρώτησα, γιατί το INSOMNIA που είχα πάρει πάλι απο το ίδιο περιοδικό(και μάλιστα σε επόμενο τεύχος απο τα 2 που ανέφερα), είχε μεν κάτι extra, αλλά κουτσουρεμένες συνεντεύξεις(φαινόταν ότι είναι απο μοντάζ, δηλαδή δεν ήταν ολόκληρες), και δεν είχε audio commentaries. Οπότε δεν ξέρω αν είναι πάγια "πολιτική" του περιοδικού.

Η πολιτική του περιοδικού είναι να δίνει τα DVD στις εκδόσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο, και βέβαια τα extras διαφέρουν από τίτλο σε τίτλο. Κάποιοι έχουν πάρα πολλά και κάποιοι άλλοι δεν έχουν σχεδόν τίποτε. Δεν φταίει το περιοδικό γι'αυτό, αλλά οι εταιρίες που τα εκδίδουν.

Πάντως οι τίτλοι που κυκλοφορούν σε εκδόσεις με 1 ή 2 DVD συνήθως δεν έχουν τίποτε στην έκδοση με το 1, αφού όλα τα extras βρίσκονται στον 2ο δίσκο.

Δημοσ.

Χμμ..Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλε μου.. Χωρίς βέβαια να έχω πάρει όλα τα τεύχη του περιοδικού, το ανακάλυψα απο το τεύχος που έδινε το Insomnia, και μετά την πρωτοχρονιά είχε ένα συλλεκτικό τεύχος σε 2 "μορφές", που στη μία έδινε το Meet The Parents & το πρώτο Austin Powers, ενώ στη δεύτερη έδινε το Spy Game και το Austin Powers. Άρα έχω αυτά τα 4 DVD απο το περιοδικό.. To Spy Game & το Meet The Parents, είναι εντελώς πλήρη σε extras, εγώ προσωπικά πρώτη φορά βλέπω και διπλό audio commentary σε DVD που είναι συνοδευτικό περιοδικού. έχει μέχρι και διαφορετικούς υπότιτλους(όχι μόνο ελληνικά), και (αν δεν κάνω λάθος) και διαφορετικά audio streams. Τα σύγκρινα με τα DVD details απο το imdb, και είδα ότι τα έχουν όλα. Το Insomnia είχε μεν κάποια extras, αλλά φαινόταν ότι είναι επιλογή. Δηλαδή στις συνεντεύξεις εκεί που μιλούσαν οι ηθοποιοί, κοβόταν λίγο απότομα, 1 δευτερόλεπτο μαύρη οθόνη και μετά συνέχιζε, αλλά όχι απο το σημείο που είχε σταματήσει πριν. Είχε υπότιτλους μόνο σε ελληνικά και όχι audio commentary. Δεν ξέρω αν η κανονική έκδοση ήταν 2 DVD. Το austin powers είχε μόνο τρέιλερ, κάτι κομμένες σκηνές και 2 εναλλακτικά φινάλε. Άρα δεν βλέπω μία "κοινή" πορεία.. Δεν έχω πάρει κάτι ταινίες που έδωσε στο ενδιάμεσο, όπως το Requiem For A Dream, True Lies ή το πρώτο Asterix για να ξέρω πόσο "πλούσιο" είναι σε extras.. Οπότε πιστεύω θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει κάποια ενημέρωση, έστω και απο δω αν κάποιος τα παίρνει..

Όπως και να΄χει πάντως, είναι σίγουρα απο τις καλύτερες προσπάθειες, ίσως η καλύτερη, με δεύτερο το ΣΙΝΕΜΑ. Και το βάζω δεύτερο λόγω των audio commentaries που ανέφερα παραπάνω στο "Ο κόσμος του DVD" που είναι αρκετά σημαντικά για μένα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...