GIORGARAS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 ego pantos mazepsa oli tin trilogia tou Ring apo to sinessillogi kai eimai poli euxaristimenos. pira to dark water kai pros to telos xalaei ligo to dvd to periodiko me ta x-files den exei onoma einai tis DeAgostini kai ta kanonika teuxi exoun 12.95 euro tsouxteri timi an fantasteis oti tha vgainoun ana 15 meres kai oti ola ta teuxi tha einai sinolika 37!!! pantos psinomai na kano sillogi afou mou aresoun ta x-files.
agiosall~ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 giati xehastike ayto to topic akousa oti kapoio periodiko i efimerida ehei to "Ο καλύτερος μου φιλος" xerete poio/a?????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 giati xehastike ayto to topic akousa oti kapoio periodikoi efimerida ehei to "Ο καλύτερος μου φιλος" xerete poio/a????? Βεβαίως. Το είχε η Ημερησία του Σαββάτου 27.02.2004' date=' η οποία έχει κάθε Σάββατο DVD - αυτή τη στιγμή την έχω στα χέρια μου, μαζί με το DVD φυσικά. Το πρώτο DVD που έδωσε ήταν το Βαλκανιζατέr του Σωτήρη Γκορίτσα και το δεύτερο ήταν το The way of the gun. Το επόμενο Σάββατο θα έχει το Novocaine με τον Steve Martin (τον οποίο λατρεύω αλλά έχει πέσει τώρα τελευταία μου φαίνεται...)
agiosall~ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 ok thanks nomiza oti itan tin kiriaki ohi to savato tora to ehasa.
dim_b Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Η εφημερίδα κυκλοφορεί και την Κυριακή, αλλά είναι μάλλον δύσκολο να τη βρεις τώρα.
dim_b Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Από τη σειρά "Σινεμά DVD Collection" κυκλοφορεί ο "Πεταλούδας", ενώ ακολουθεί το Scanners του David Cronenberg. Η πολύ ευχάριστη έκπληξη είναι ότι τον Ιούνιο έρχεται η Πόλη του Θεού
Boban Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2004 to max exei kapoia dvd diaforetik nomizo apo teuxos se teuxos xerete poia? to ena pou prolava na do sti diafimisi einai to izoi einai orea me to mpenini? Episis to tomorrow exei to ola gia ti mitera mou
georgeadams Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 to periodiko me ta x-files den exei onoma einai tis DeAgostini kai ta kanonika teuxi exoun 12.95 euro tsouxteri timi an fantasteis oti tha vgainoun ana 15 meres kai oti ola ta teuxi tha einai sinolika 37!!! pantos psinomai na kano sillogi afou mou aresoun ta x-files. Δεν έχω υπόψη μου τη συγκεκριμένη συλλογή της DeAgostini, αλλά μπορείς να βρεις σε καλύτερη τιμή τις κανονικές κασετίνες (με 6 DVD η κάθε μια) των 8 κύκλων (ο 9ος και τελευταίος θα βγει σε μερικούς μήνες). Την καλύτερη τιμή την έχω δει στο http://www.dvdzone2.com. Έχει τις 7 πρώτες κασετίνες στα 50 ευρώ την κάθε μια και την 8η στα 75 ευρώ (συν τα μεταφορικά που όμως δεν πρέπει να είναι πολλά - στη Γαλλία είναι το site) http://www.dvdzone2.com/dvd/search.asp?t=1&kw=x-files%2C+the+-+season&kwt=t&pl=all
dim_b Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Στο Βέλγιο είναι το site και το κόστος αποστολής γιά Ελλάδα είναι 4€ ανά παραγγελία.
Narayan Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 To Novocaine που είχε σήμερα η ημερησία είναι καλής ποιότητας, 16:9 και Dolby Digital 5.1... Την Μεγάλη Πέμπτη έχει το Passion Of Mind με την Ντέμι Μουρ
Akujin Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 to pire kaneis, einai kali ekdosi>? wraia tainia,,,,
nthanasis Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Simera tsimpisa to Donnie Darko apo to cine fan 7.50e
konnak Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Simera tsimpisa to Donnie Darko apo to cine fan 7.50e Πλάκα κάνεις; Που; Πότε; Πως;;;; Η έκδοση τι λέει; Εννοείται αύριο πρωί πρωί τρέχω να το βρω....... Πείτε λεπτομέρειες για την έκδοση όποιος το τσίμπησε μην δούμε κανά 4:3 και πάθουμε εγκεφαλικό σε ένδειξη διαμαρτυρίας... ΥΓ1: Και είχα μια επιθυμία μια από αυτές τις μέρες να το νοικιάσω να το ξαναδώ... ΥΓ2: dim_b ελπίζω η έκδοση της Πόλης του Θεού που θα δώσει το ΣΙΝΕΜΑ (λογικά στη σειρά "Χρυσή Οθόνη") να μην είναι ίδια με την άθλια που κυκλοφορεί στα ελληνικά βίντεο κλαμπ (και λογικά δε θα ναι, αν κρίνω από αυτά που έχει βγάλει μέχρι τώρα) ΥΓ3: Έχει δει κανείς το Passion of Mind που δίνει αύριο η Ημερησία; Σκέφτομαι ότι θα ναι πολύ μούφα, ακόμα και για τα 2 ευρώ που δίνεις για να το πάρεις....
dim_b Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Από τη σειρά "Χρυσή Οθόνη" του Σινεμά, κυκλοφορεί το Scanners του David Cronenberg. Μέτρια εικόνα 1.33:1, απλός στερεοφωνικός ήχος και καθόλου extras.Μόνη παρηγοριά, το γεγονός ότι η ίδια ακριβώς έκδοση στο play.com κοστίζει 18€. Το Lola Rennt που δίνει το περιοδικό DVD Home Theater, έχει μάλλον μέτρια εικόνα (μη αναμορφικό widescreen), ήχο 5.1 και αρκετά extras που όμως είναι μόνο γιά Γερμανόφωνους!!! (εκτός αν χρειάζεται κάποιο κόλπο γιά να ενεργοποιηθούν οι υπότιτλοι). Το DVD αυτό είναι το πρώτο της σειράς "Σασπένς στο σύγχρονο ανεξάρτητο σινεμά". Ακολουθούν, το Ararat και το It's All About Love. Τέλος, το Digital Living δίνει το The Game του David Fincher σε μιά πολύ καλή έκδοση με τέλεια εικόνα (αναμορφικό 2.35:1) και ήχο 5.1 Στο επόμενο τεύχος θα υπάρχει το To Die For του Gus Van Sant, με τη "θανατηφόρα" Nicole Kidman. ΥΓ. nthanasis, γιά δώσε περισσότερες πληροφορίες γιά το Donnie Darko, γιατί όταν είδα το έντυπο που το συνόδευε, ήμουν αρκετά επιφυλακτικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.