karib Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Εχει κανεις ξενο τιτλο απο το 'Φιλαδελφεια Ωρα Μηδεν' που δινει σημερα το ΒΗΜΑ?
burnin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 giati rotas? ]the philadlphia experiment nomizo einai. les na einai alli tainia? tha pao na to paro se kamia ora
karib Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Τελικα αυτος ειναι ο τιτλος αλλα στο amazon του εριξαν θαψιμο οι χρηστες... Αλλη μια σαβουρα μαλλον απο το Βημα.
burnin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 ego to pira to eixa dei palia ka mou arese. peri orexeos kolokithopita
Em_Zed Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μπορεί να μου πει κάποιος που ξέρει, ή που το έχει αγοράσει, ποια είναι ακριβώς τα full extras που έχει το ρέκβιεμ; Στο πλει.κομ πχ, εχει αυτά * Director's Commentary * Deleted Scenes with Director's Commentary * Tappy Tippon's Life Story Feature, 'Making of Requiem for a Dream' Documentary * Interview With Ellen Burstyn * Anatomy Of a Scene * Trailer * TV spots * Interactive menu * Scene Access Με λίγα λόγια, να αγοράσω το περιοδικό ή να το πάρω απο κανά σαιτ ? Ευχαριστώ πολύ
retzosd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Emanoyela ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ! Αν είναι αλήθεια αυτό για το Βήμα, τότε Λαμπράκης 4ever. Από το Μέγαρο μουσικής στην Emmanuelle σίγουρα δεν είναι μεγάλη απόσταση. Ας καθιερώσει μια σειρά Μεγάλα Κλασσικά. Κάποοι φίλοι του πατέρα μου θα ψάχνουν σίγουρα για dvd player. Δεν πιστεύω την παραεπόμενη Κυριακή να δίνουν ερωτικά βοηθήματα? (Τουλάχιστον ίσως θα ανεβεί η κυκλοφορία σε μικρότερες ηλικίες)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Αν είναι αλήθεια αυτό για το Βήμα' date=' τότε Λαμπράκης 4ever. Από το Μέγαρο μουσικής στην Emmanuelle σίγουρα δεν είναι μεγάλη απόσταση.Ας καθιερώσει μια σειρά Μεγάλα Κλασσικά. Κάποοι φίλοι του πατέρα μου θα ψάχνουν σίγουρα για dvd player. Δεν πιστεύω την παραεπόμενη Κυριακή να δίνουν ερωτικά βοηθήματα? (Τουλάχιστον ίσως θα ανεβεί η κυκλοφορία σε μικρότερες ηλικίες) [/quote'] Χαχαχα, μακράν το καλύτερο σχόλιο που έχει γίνει μέχρι τώρα! Επιτέλους και μία πραγματική προσφορά πολιτισμού από το Συγκρότημα...
karib Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Αμα δεν ριξουν τσοντα τελικα, δεν ανεβαινει κυκλοφορια... Σα δε ντρεπομαστε λεω γω. Να δινει Εμμανουελα το Ciao και το Espresso ας πουμε παει κι ερχεται. Αλλα το Βημα και καλα σοβαρη εφημεριδα! Εχω δει να πετανε την εφημεριδα και να κρατανε το dvd. Οπως κανουν τα μικρα που κρατουν το αυτοκολητο που εχει η σοκοφρετα και πετουν την σοκοφρετα! Ξεφτιλα πια. Ελληνικος τυπος σου λεει μετα... Ευτυχως που υπαρχει και το internet
dim_b Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Τι λέτε ρε; Η Εμμανουέλα είναι classic. Κάποτε (όταν δεν υπήρχαν βίντεο, DVD και internet) σκαρφιζόμασταν απίθανα κόλπα γιά να μπορέσουμε να μπούμε σε σινεμά που έπαιζε την (ακατάλληλη γιά ανηλίκους) Εμμανουέλα. ΥΓ. Άντε, με το καλό να βάλουν σύντομα και το Βαθύ Λαρύγγι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 [...] ΥΓ. Άντε' date=' με το καλό να βάλουν σύντομα και το Βαθύ Λαρύγγι [/size'] Άντε να το βγάλουν, γιατί είναι δύσκολο να το βρω σε DVD, έχω φάει τον κόσμο...
hurin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2005 Για να καταλάβετε τι μ...κες είναι . Αντί να δώσουν ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ στον λαό , δίνουν την μυξοπαρθένα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.