Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και η Καθημερινή το "Fanny and Alexander" του Ingmar Bergman

Say what? Ένα από αυτά που κυκλοφόρησαν μόλις σε DVD? :shock:

Αφού σώνει και καλά θέλουν να βάλουν Bergman, ας βάλουν τις Άγριες Φράουλες που δεν υπάρχουν κιόλας...

Δημοσ.

και η Καθημερινή το "Fanny and Alexander" του Ingmar Bergman

Say what? Ένα από αυτά που κυκλοφόρησαν μόλις σε DVD? :shock:

Αφού σώνει και καλά θέλουν να βάλουν Bergman' date=' ας βάλουν τις Άγριες Φράουλες που δεν υπάρχουν κιόλας...[/quote']

γιατι δεν είναι η εποχή τους; :P

κανένα Must έχουμε αυτη την εβδομάδα γιατι πολλή σαβούρα βάζουν..

Δημοσ.

Επίσης βγήκε ένα χαρτόνι με δώρο DVD :) από X-Files στην προνομιακή τιμή των 7,95?!!!

Οσοι σκοπεύετε να το πάρετε ΜΗΝ το κάνετε! Τα 6 δισκάκια που αποτελούν έναν κύκλο θα σας βγουν 48?. Στο play οι καινούριες κασετίνες των Xfiles με ελληνικους υπότιτλους έχουν 27 λίρες η κάθεμια. Δηλαδή περίπου 39? και τα έχεις και σε κασετίνα και όχι σε ξεχωριστά κουτιά που πιάνουν άπειρο χώρο....

Δημοσ.

7,95 είναι η τιμή γνωριμίας για το πρώτο "τεύχος"!

από το δεύτερο και μετά θα κοστίζει 12,95!

είναι απλά τα δισκάκια που πωλούνται ήδη στο εμπόριο ( και μάλιστα με λογότυπο της εταιρίας που βγάζει το "περιοδικό"!:? ) και η συλλογή έχει 60+ ευρώ στα metropolis για 7 DVD ανα Season!

κοροϊδία!!!!

7,95 + 6x12,95 = 85.65 !!! :shock:

Δημοσ.

Εγώ ένα έχω να πω: βγήκε το Σινεμά με το Hero, τρέχτε να το πάρετε...

Στο επόμενο τεύχος θα δώσει το A Fistful of Dollars (Για μια χούφτα δολάρια). Τις Συμμορίες μάλλον τις ξέχασαν...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.

Μάλλον θα εννοεί κάτι αντίστοιχο με το πρόβλημα που είχα εγώ το καλοκαίρι με το DVD της Έκτης Αίσθησης. tsabukalis, στείλε το δισκάκι στα γραφεία τους, με την ένδειξη "ελαττωματικό DVD" στον φάκελο, και μέσα σε 2-3 εβδομάδες θα σου στείλουν άλλο. Πάρ' τους και ένα τηλέφωνο, αν και στην περίπτωσή μου, απ' ότι κατάλαβα, δεν χρειαζόταν.

Δημοσ.
...προτιμώ να δίνουν ταινίες που ΔΕΝ υπάρχουν ήδη σε DVD στα ελληνικά video club (με ελληνικούς υπότιτλους), όπως το Underground, το 1900, Godard, Pasolini και το Down by law του Τζάρμους...

Καθυστερημένη παρέμβαση, αλλά σαν Νέος, διαβάζω σιγά-σιγά τα θέματα που μ' ενδιαφέρουν.

Ενημερωτικά και μόνο το 1900 (σε σχεδόν VHS ποιότητα), το Down by law και 4-5 ταινίες του Godard (Eloge de L' Amour, Alphaville, Περιφρόνηση, Με Κομμένη την Ανάσα) υπάρχουν σε ελληνικά Videoclub (Τουλάχιστον στο Seven, υποθέτω και σε άλλα). Το Underground είναι από τα πρώτα DVD, που μοίρασε το DVD Home Theater.

Η Ιστορία με τον Κόσμο του DVD και τον Αρχοντα είναι όντως προκλητική, προσωπικά την γλύτωσα, επειδή με υποψίασε πολύ η πομπώδης συσκευασία και διάβασα την αναλυτική περιγραφή των περιεχομένων. Πάντως ήταν λογικό να παρασυρθεί πολύς κόσμος, ειδικά μέσα στο καταναλωτικό πνεύμα των ημερών που κυκλοφόρησε.

Και μια που ο λόγος για προβληματικά DVD των περιοδικών: Το Δείπνο με Φίλους του Digital Living (εντάξει δεν θ' αποτελούσε και το καμάρι της συλλογής μου) το άλλαξα δύο φορές. Το τρίτο αντίτυπο είναι επίσης προβληματικό, αλλά λυπήθηκα τον περιπτερά. Κρίμα για την Compupress, πολύ περισσότερο που το αντί για το Death and the Maiden βρήκα μόνο ένα ΑΔΕΙΟ κουτί.

Δημοσ.
Κρίμα για την Compupress, πολύ περισσότερο που το αντί για το Death and the Maiden βρήκα μόνο ένα ΑΔΕΙΟ κουτί.

Και γεμάτο να ήταν το κουτί, πάλι απογοητευμένος θα ήσουν. Η ποιότητα ήταν άθλια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...