Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα, αν και εγώ μέχρι τώρα ήμουν απίστευτα τυχερός (π.χ. Mulholland Dr., Amores Perros), γιατί παρά λίγο να τα παραγγείλω μια-δυο μέρες πριν μάθω ότι τις δίνει το περιοδικό.

Να σου πάντως και το άλλο; Ναι μεν πολύ καλή περίπτωση να δίνουν Dogville, Traffic π.χ., και αν δεν τα έχω τα παίρνω μόλις με 1€, αλλά προτιμώ να δίνουν ταινίες που ΔΕΝ υπάρχουν ήδη σε DVD στα ελληνικά video club (με ελληνικούς υπότιτλους), όπως το Underground, το 1900, Godard, Pasolini και το Down by law του Τζάρμους, στο κάτω κάτω αν κάτι υπάρχει ήδη και καίγομαι τόσο πολύ, θα το νοικιάσω ή θα το αγοράσω. Ωστόσο, ναι, λογικό είναι να ξενερώνεις και να μην παίρνεις από το play ό,τι βλέπεις και θα 'θελες να ξαναδείς, ή κάποια ταινία που θες πάση θυσία να έχεις αλλά δεν καίγεσαι να την δεις εδώ και τώρα (δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να δώσουν και κανένα Taxi Driver στο άμεσο μέλλον).

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Βημα σημερα δινει το Συραντο ντε Μπερζερακ.

Λεει τιποτε?

Την αγγλικη ονομασια την ξερει κανεις(ακριβώς πως γραφεται)?

Δημοσ.

Αυτή είναι. Δεν την έχω δει, αλλά απ'ότι λένε είναι από τις καλύτερες ταινίες γιά τον Συρανό.

Οι υπόλοιπες ταινίες που δίνει αυτή την εβδομάδα το Βήμα...

Τετάρτη: Of Human Bondage (Ανθρώπινες Αδυναμίες)

Πέμπτη: Jane Eyre

Παρασκευή: Oliver Twist

Από όλες αυτές, νομίζω ότι αυτή που αξίζει πραγματικά είναι το Oliver Twist του μεγάλου David Lean και πρωταγωνιστή τον Alec Guinness.

Δημοσ.

Μαλιστα, ταινιες τριακονταετιας στην καλυτερη περιπτωση. Στην χειροτερη προ-πολεμικες, στην κυριολεξία. Θα εχουν φτηνα πνευματικα δικαιωματα φαινεται.

Δημοσ.

entaxei to eida, sumpathitiki komodioula. ti sugatataso stin katigoria: komodies gia sapisma kai 2 mpures. de me xalase alla de trelathika kiolas. an eixate pote polles gomenes tautoxrona opos ego, parte tin

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε παραπάνω, αλλά θέλω να αναφέρω κάτι σχετικά με το περιοδικό Ο Κόσμος του DVD. Μιλάμε πολύ κλέφτες οι τύποι.

Παίρνω το περιοδικό, ανοίγω το τεράστιο κουτί και αρχίζω να βγάζω το υλικό από μέσα. Εκτός από το περιοδικό, την αφίσα του Άρχοντα και την ταινία Αστεριξ και Οβελίξ είχε μέσα και ένα CDROM σχετικά με τον άρχοντα. Ανέφερε μάλιστα Special Extended Edition. Μα καλά, αναρωτιέμαι, τί έχουν μέσα? Την ταινία σε MPEG/AVI μορφή? Και τί είδους Special Extended Edition είναι αυτή? Καλά δεν περίμενα το περιοδικό για να μου δώσει τον Άρχοντα δωρεάν, πήγα και το αγόρασα. Αλλά τέλος πάντων τί είναι αυτό που διαφημίζουν?

Λοιπόν το CDROM είχε μέσα φωτογραφίες, υψηλής ανάλυσης, και από τις τρείς ταινίες. Μιλάμε για μερικά JPEG της τάξης των 95ΜΒ παρακαλώ, και ανάλυση τεράστια για τα δεδομένα των υπολογιστών μας. Μα καλά τί να τη κάνω αυτή τη φωτογραφία? Να τη βάλω στον plotter μου και να τη τυπώσω ως αφίσα? Και δεν αναφέρουν πουθενά, ούτε μέσα στις σελίδες του περιοδικού, ότι πρόκειται για φωτογρφικό υλικό. Τί να πείς? Με τόσο αντγωνισμό μεταξύ των περιοδικών για το τί ταινία θα πλασάρουν κάθε μήνα, καταφεύγουν σε φτηνά τρικ ενυπωσιασμού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...