patrickdrd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Αύριο Σάββατο τα Νέα δίνουν το Παιχνίδι των Λυγμών
Fragile_Dreams Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δεν το ξέρω από πρώτο χέρι, οπότε μην σας πάρω στο λαιμό μου... Άκουσα λοιπόν ότι η Κυριακάτικη ελευθεροτυπία δίνει το dogville. Lets hope it is true... Υ.Γ.: Μόλις πήρα στα χέρια μου τη σημερινή ελευθεροτυπία και επιβεβαιώνω την είδηση. Αν μάλιστα πρόκειται και για την extended version ακόμα καλύτερα!
karib Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Πηγα και αγορασα το 'Παρασκευη και 13', διοτι εψαχνα μια ταινια του Σκρουτζ και δεν την εβρισκα. Ειδα βεβαια ασπρομαυτο εξωφυλλο στη θηκη αλλα δεν φανταζομουν οτι η ταινια θα ηταν του 1935!!! Το εγραφε στο οπισθοφυλλο, ηταν σε ζελατινα, δεν μπορουσα να το δω. Μα επιτελους, τι δινουν? Σε λιγο θα δινουν ταινιες του 1900! Σκετο Surround ρε παιδι μου!
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δεν το ξέρω από πρώτο χέρι' date=' οπότε μην σας πάρω στο λαιμό μου... Άκουσα λοιπόν ότι η Κυριακάτικη ελευθεροτυπία δίνει το dogville. Lets hope it is true... Υ.Γ.: Μόλις πήρα στα χέρια μου τη σημερινή ελευθεροτυπία και επιβεβαιώνω την είδηση. Αν μάλιστα πρόκειται και για την extended version ακόμα καλύτερα![/quote'] Θαυμάσια είδηση
burnin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 diladi to skroutz einai mapa? to paixnidi ton l;igmonm leei tipota? thanx
KaizerSoze Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Fragile_Dreams, oleeeeeeeeee,oleeeeeeeeee,oleeeeeeeeeee Re sy katse giati tha trelathw,to kanoniko DOgville me ton Bettany kai tin Kidman?To persino?Tou trier?Mipws einai kamia plaka?Kamia synonimia?
burnin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 ti einai to fragile dreams? anathema album? gia to paixnidi ton ligmon kanenas? einai kalo?
Executor_Tassadar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Αnathema Song είναι το FD. Πάντως , μπράβο στην ΚΕ. Φοβερή ταινία και αρκετά πρόσφατη.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 To paixnidi twn Lygmwn einai poly kalo,poly wraies ermhneies kai apo ton Rea kai apo ton Witaker(oso epaixe ) kai apo tin typissa (re seis,pws na to ekfrasw auto xwris na prodwsw to spoiler ?) apla egw pou eimai sucker for design production protimw apo tou Jordan to Interview with a Vampire
dim_b Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Αύριο το Βήμα δίνει το Mama Roma του Pasolini και τη Δευτέρα τα Νέα το Blood Simple των αδελφών Coen Το Σινεμά τον επόμενο μήνα θα έχει το "Hero" που ελπίζω να μην έχει την ίδια τύχη με τις "Συμμορίες της Ν. Υόρκης" που λόγω τεχνικών δυσκολιών αναβλήθηκε η διανομή τους (sorry αλλά δεν τρελένομαι γιά Wenders )
burnin Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 dim b mporeis na mas peis ti lene autes oi tainies? axizei kamia? ti stul einai? koultoura na fugoume, i svartsenegerikes taineis? thanx tin epomeni vdomada to dvd tilekontrol vazei mapa tainia.etsi tin ekopsa.legetai: a chorus line. einai miousical.psilo gayistioki tainia.eipame. ok o bill yelliot alla mi to lionoume sti xorografia
LordArthas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 To Hero που μπορω να σου πω, ειναι ωραια ταινια στο στυλ των ταινιων του Tarantino (δεν ειναι αυτος ο σκηνοθετης της ταινιας). Αν κι εμενα δεν μου αρεσουν οι ταινιες του Tarantino, αυτη η κινεζικη με τον Jet Li ειναι καλη. Ελπιζω μονο να προλαβω το περιοδικο. dim_b, εννοεις το τευχος του Ιανουαριου; Ποτε ακριβως κυκλοφορει;
KaizerSoze Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Gia tin akriveia pou akrivws o Tarantino moiazei me ton Yimou tou Hero???elpizw na mhn fereis to Kill Bill ws paradeigma afou UK kai US eidane molis fetos ton Hrwa giati i etairia dianomis ithele na "promotarei" ton QT To Chorous Line gayistiki?Epeidh einai muzical fantazomai.As paw na petaxw to DVD tou All that jazz loipon mipws me poune kai aderfi.Kala to Cambare den to akoumpame giati einai mono gia kragmenes
dim_b Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Το Chorus Line δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα καλή ταινία (καμία σχέση με το καταπληκτικό All That Jazz), αλλά γκεϊστικη;;; Έλεος ρε παιδιά. burnin, το Mama Roma δεν το έχω δει, αλλά η βαθμολογία και τα σχόλια στο imdb είναι πολύ θετικά. Το Blood Simple είναι μιά από τις καλύτερες ταινίες των αδελφών Coen (το είχε δώσει και το Σινεμά παλιότερα, αλλά μάλλον έχω χάσει το DVD ). Αύριο το 'Εθνος δίνει το Bloody Sunday.
LordArthas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Gia tin akriveia pou akrivws o Tarantino moiazei me ton Yimou tou Hero???elpizw na mhn fereis to Kill Bill ws paradeigma afou UK kai US eidane molis fetos ton Hrwa giati i etairia dianomis ithele na "promotarei" ton QT Γιατι να μην φερω σαν παραδειγμα το Kill Bill; Δεν εχω δει και πολλες του Tarantino, μονο αυτες τις 2 (Kill Bill 1 και 2) και το From dusk till dawn. Το στυλ μου φανηκε το ιδιο με αυτο του Hero, αλλα αν διαφωνεις, καμια αντιρρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.