Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα "ΝΕΑ" έδιναν σήμερα το Hollywood Ending του Woody Allen. Δεν είναι από τις καλύτερες ταινίες του, αλλά μιά μέτρια ταινία του Woody Allen είναι πολύ καλύτερη από τις περισσότερες ταινίες που μοιράζουν τα περιοδικά και οι εφημερίδες.

Επίσης, ο "Κόσμος του DVD" δίνει το The Mexican.

Δημοσ.

Η ημερησια το εχει εξευτελισει πια το θεμα. Πιστευω οτι οι ταινιες της ειναι εντελως αχρηστες. Παρολα αυτα, δινει ωραιο ταξιδιωτικο οδηγό :D

Δημοσ.

Ena mprabo ston Aggelioforo apo mena.

O Aggelioforos ths Kuriakhs dinei to METROPOLIS

http://www.imdb.com/title/tt0017136/

An kai eixa thn original ekdosh, to phra giati einai sthn ekdosh me thn mousikh epimeleia tou Giorgio Moroder (cool... ena apo ta prwta CD pou eixa parei sta mesa ths dekaetias tou 80.)

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00000260Q/ref=ase_internetmoviedat/002-3622014-9612002?v=glance&s=music

Epishs h ekdosh einai merikws "color tinted", kai mazi me th diaforetikh mousikh ependush dinei ena diaxroniko tono, sto klassiko diamanti tou 1927. (xwris na thn protimw apo to arxiko cut)

Metrio mastering sto DVD, upotupwdh ta extras, alla afou mphke ellhnikos daktulos pali kala na leme...

Δημοσ.

Έθνος της Κυριακής σήμερα δίνει το "The emperor and the assasin"

Bήμα σήμερα "Τhe mirror cracked"(Αγκάθα Κρίστι)

Ελευθεροτυπία,μια ταινία του Κασαβέτη(μου διαφεύγει ο τίτλος)

Δημοσ.

To Βημα απο αυριο και μεχρι το Σαββατο θα βαζει ταινιες δυο Ισπανων (Bunuel-Saura).Δεν ξερω ποσες απο τον καθενα,αλλα...δεν εχει σημασια νομιζω.2€ εχει τελικα.[Στη διαφημιση διακρινονταν για αυριο το 'El Amor Brujo-Μαγος Ερωτας' και το(δεν ξερω για ποτε) 'Mama Cumple Cien Anos-Η μαμα εγινε 100 χρονων',και οι δυο του Carlos Saura-να σας πω δεν τον εχω καν ακουστα τον συγκεκριμενο,για τον Bunuel ειμαι ανυπομονος,μιας και εχω δει μονο μια του αλλα πολυ ωραια('Το σκοτεινο αντικειμενο του ποθου'.).]

Δημοσ.

To Billy Elliot ηταν κορυφη για 2.5 Ευρω.

Ξερει κανεις τι δινει το Εθνος αυτην την Κυριακη?

Με ξενερωσε παντως που εκοψε τα Λουκυ Λουκ - Αστεριξ του Σαββατου και βαζει Pokemon... :evil: :twisted: :evil:

Δημοσ.
To Billy Elliot ηταν κορυφη για 2.5 Ευρω.

Ξερει κανεις τι δινει το Εθνος αυτην την Κυριακη?

Με ξενερωσε παντως που εκοψε τα Λουκυ Λουκ - Αστεριξ του Σαββατου και βαζει Pokemon... :evil: :twisted: :evil:

emena na deis...
Δημοσ.

Η βραδυνη δινει σημερα το Dispara (ισπανικη ονομασια) ή Outrage στα αγγλικα με τον Banderas.

Δεν ειδα καλες κριτικες ομως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...