Innersense Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Μια και αναφερθήκατε στην τιμή, ομολογώ ότι έπαθα σοκ με κάτι. Από τον προηγούμενο ήδη μήνα μου είχε καρφωθεί ότι το Σινεμά να έβαζε το Mulholland Dr. και το περίμενα πως και πως. Τα είχα ζαλίσει μάλιστα και σε μια φίλη μου, γιατί μου άρεσε πολύ η ταινία. Χτες το βράδυ λοιπόν έχουμε κανονίσει να έρθει σπίτι μου και ω! Τι έκπληξη μου έρχεται αγκαλιά με το Σινεμά για δώρο. Το πιάνω στο χέρια μου και βλέπω την τιμή σοκ! 9 Euro! Το πόσο στεναχωρήθηκα δεν μπορείτε να φανταστείτε! Πείτε μου ρε παιδιά γιατί έχω φάει κόλλημα: το Σινεμά, πάντα τόσο ακριβό ήταν; Ανέβασε ειδικά την τιμή για αυτήν την ταινία; Είδα πάνω το σηματάκι που γράφει “το παρόν διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ με το περιοδικό Σινεμά και απαγορεύεται η πώληση” και ένιωσα πως μας δουλεύουν και υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Όσον αφορά την ύλη τι να πω. Έλειπα και φαντάρος στην Κύπρο και είχα χάσει επαφή. Καμία σχέση δεν βρήκα με το παλιό καλό Σινεμά που διάβαζα κάποτε, γεμάτο από συνεντεύξεις και αφιερώματα. Αυτό που είδα εγώ έμοιαζε με κατάλογο προώθησης εταιριών, γεμάτος από δελτία τύπου και διαφημίσεις. Ας μην επεκταθούμε και στο πάχος του περιοδικού γιατί αν μη τι άλλο η ποσότητα υποτίθεται ότι δεν συμβαδίζει της ποιότητας και τουλάχιστον σε αυτές τις ελάχιστες σελίδες που έχουν απομείνει στο περιοδικό, θα μπορούσαν να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Συγνώμη για το όχι άμεσα σχετικό ποστ, αλλά ένιωσα την ανάγκη να τα πω ατά τα πράγματα.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Innersense, apo tote pou xekinise DVD panta toso ekane.Gia tin poiothta tou Sinema asta...edw to paradexomaste emeis pou trwme pswmi apokei,den tha to deite eseis oi 3oi?Piga Agglia kai katelixa na pairnw Empire kai stin Ellada
The_Judas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 mipos kaneis xerei ti dinei ayti tin evdomada to tilekontrol? Απ΄ότι είδα σήμερα δίνει το Hammett (Wim Wenders / Coppola) : http://www.imdb.com/title/tt0085640/ Το έχει δει κανείς , είναι καλό ?
konnak Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2004 Το Σινεμά στο επόμενο τεύχος θα έχει το Gangs of New York. Έχει κανείς ιδέα τι θα έχει αύριο η Ημερησία;
burnin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 re paida, na kano mia paraklisi? tora eida to thread auto.mporei edo opoios vlepei egairos ti dvd vazoun oi efimerides(apo tis diafimiseis profanos), na to leei?ola ta dvd.eite einai mapa eite oxi(to mapa gia kapoious allous einai gamato, kai to anapodo).thanx
dim_b Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε (όταν το θυμόμαστε δηλαδή ).
burnin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 oraia.simera ta nea exoun tin paragelia(iistoria tou koemtzi!!!!!!)
hurin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Σήμερα η Ελευθεροτυπια διαφημίζει vcd ντοκυμαντές με την ατομική βομβα . Δεν υπάρχει ούτε ίχνος ραδιενέργιας ! Άσχετο το θέμα !
karib Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Τα dvd του Βηματος, ειναι ασπρομαυρα? Σερλοκ Χολμς κλπ?
pseira Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Από οτι θυμάμαι το ΣΙΝΕΜΑ όταν έβαλε DVD έκανε 2.500δρχ και πάλι ήταν ακριβό...Τώρα έχουμε ξεπεράσει αισίως τα 3 χιλιάρικα...Και φανταστείτε πόσο έχουν πέσει οι τιμές στα άδεια δισκάκια...Βεβαια άλλο licence θα απαιτεί το "Ξεκαθάρισμα" των 80s από τις πρώτες ταινίες του Σβαρτσενεγκερ και άλλο το Mullholland Drive.... Προφανώς το Ξεκαθάρισμα κατά τη γνώμη μου έπρεπε να είχε υψηλότερο... (Σπόντα για flame!)
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 billie eliot γεννημένος χορευτής δίνει το Τηλεκοντρολ..2.5 ευρω για μια ταινία που αξίζει πιστεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.