konnak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2004 Αφ' ενός αν κάποιος έχει πάρει άλλες ταινίες που 'χουν δώσει τα Νέα και έχει παρατηρήσει διαφορές από την ελληνική έκδοση που κυκλοφορεί στα videoclub, αφ' ετέρου μήπως κάποιος ξέρει αν το Traffic είναι μεταφορά της ξένης "καλής" έκδοσης με 16:9 και 5.1, ή "έμπνευση" των Νέων. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί το Traffic το είχα νοικιάσει παλιότερα και ήταν άθλια έκδοση.
Panathachamp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Στην TV ειδα πως το Εθνος του Σαββατου δινει καρτουν Αστεριξ(& Κλεοπατρα).Μονο που δεν προσεξα αν ηταν VCD...Ελπιζω οχι.Ακομα,θα συνεχισει και τα επομενα Σαββατα με αλλα επεισοδεια της σειρας Αστεριξ.Ακομα,το Βημα της Κυριακης δινει το Arizona Dream.
konnak Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Σάββατο (16/10): Ημερησία: Jules et Jim, του Francois Truffaut Κυριακή (17/10): Ελευθεροτυπία: The Piano ("Μαθήματα Πιάνου"), της Jane Campion (έχω την εντύπωση την είχε δώσει το Σινεμά μεταξύ των πρώτων του DVD) Καθημερινή: Liam ("Ο μικρός Λίαμ"), του Stephen Frears To Βήμα: Arizona Dream, του Emir Kusturica Δεν ξέρω για Έθνος (ελπίζω να μην συνεχίσει να δίνει ταινίες τύπου Στάκαμαν...). Last but (certainly) not least, το Men δίνει το Δεκαήμερο του Παζολίνι.
Innersense Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2004 (έχω την εντύπωση την είχε δώσει το Σινεμά μεταξύ των πρώτων του DVD) eisai 100% swstos gia thn akriveia htan... to prwto!
dim_b Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Και τον επόμενο μήνα το Σινεμά θα δώσει το Mulholland Drive. Που εγώ ο μ...κας το αγόρασα πριν μία εβδομάδα. Το κέρατό μου &$@#@*@*^&^#@%
KaizerSoze Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Και τον επόμενο μήνα το Σινεμά θα δώσει το Mulholland Drive.Na to parw giati to DVDaki mou konteuei na liwsei
konnak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2004 Όλε! ΥΓ: Θα είναι με το περιοδικό ή στην σειρά "Χρυσή Οθόνη" dim_b;
konnak Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Τυχαία είδα τ' απογευματάκι ότι το TV Ζάπινγκ έχει σε DVD το Knight Moves ("Η κίνηση του Ιππότη"), με τον Κριστόφ Λαμπέρτ. Πολύ ωραία ταινιούλα, ειδικά για όσους ασχολούνται και λίγο με σκάκι. Είναι της σειράς DVD της Ημερησίας.
predator Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 koryfaia tainia! to pira kateu8eian , xwris deyterh skepsh!
theobabis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Πολύ ωραία ταινιούλα, ειδικά για όσους ασχολούνται και λίγο με σκάκι. Ειδικα για αυτους, η ταινια ειναι προτινομενη μονο αν θελουν να χασουν να εναπομειναντα μαλλια τους. :wink:
nthanasis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 kikloforei mia eidiki ekdosi me 2 dvd to peirama tis filadelfias kai ton mafiozo tis diplanis portas me poli kali poiotita eikonas kai ixou stin timi ton 7.50e
Innersense Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Και τον επόμενο μήνα το Σινεμά θα δώσει το Mulholland Drive.Που εγώ ο μ...κας το αγόρασα πριν μία εβδομάδα. Το κέρατό μου &$@#@*@*^&^#@% Poion epomeno mhna enoeis akrivws? Phga ston periptera mou gia na eimai stand by kai eida oti to Teuxos Noemvriou exei ton Xrhsmo ths petaloudas. Milame gia to teuxos Dekemvriou dhladh? Kala xristougenna....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.