Προς το περιεχόμενο

Περιοδικά και DVD

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "Τηλεκοντρόλ" αυτής της εβδομάδας δίνει το Austin Powers: International Man of Mystery!!!!

Yeah baby!!!! :D :D :D

Edit: Την επόμενη εβδομάδα θα έχει την Ένατη Πύλη του Polanski.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re guys mipos epese i poiotita twn tainiwn i mou fainetai...Ayti tin kiriaki mono to deer hunter axize.tespa as elpisoume ayti tin evdomada pali kala mas eswse to ciao pou dinei tin tainiara hell's angels . aa! kai to ola gia to dvd dinei to peacemaker.kalo einai i tha ta petaxw ta 10 eurw?

Mia erwtisi mono se mena fainetai akrivo to periodiko ola gia to dvd i kai se allous?To lew ayto giati pleon ta dvd club tis geitonias exoun arxisei kai poulane ta metaxeirismena dvd tous pou tous xemenoun 10 eyro kai milame gia dipla dvd opws lotr1,2 tha last samurai , matrix kai alla polla.

Δημοσ.

Αύριο Δευτέρα τα Νέα δίνουν το Traffic (!). Όσο για σήμερα, η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία δίνει το Bad Boys (όχι αυτό με τον Will Smith), και το Βήμα "ξέπεσε" σε Βαρομετρικό Χαμηλό (Cliffhanger). Αγνοώ Έθνος, Καθημερινή, αν κάποιος ξέρει ας τα ρίξει.

Δημοσ.

το traffic αξίζει νομίζω να το πάρεις για 2 ευρω.Δεν ξέρω βέβαια τι ποιότητα έχουν οι ταινίες που δίνει το έθνος..

Δημοσ.

το traffic αξίζει νομίζω να το πάρεις για 2 ευρω.Δεν ξέρω βέβαια τι ποιότητα έχουν οι ταινίες που δίνει το έθνος..

Τα Νέα το δίνουν, το ξαναλέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων...:-)

Δημοσ.

Το τσίμπησα το Traffic λοιπόν, και βρέθηκα προ εκπλήξεως. Δηλαδή:

Η ελληνική έκδοση που κυκλοφορεί προς πώληση είναι 4:3 και έχει δικάναλο ήχο. Αντιθέτως, η έκδοση που έδωσαν τα Νέα είναι 16:9 και DD 5.1! Έχει πάρει κανείς άλλο DVD από τα Νέα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...