avenger Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Tο stargate που είχε μια Κυριακή πάντως ήταν μια χαρά σε ποιότητα,και extras τα ίδια με μια έκδοση για region2 που είχα δεί(δηλαδή τίποτα).Σίγουρα θα λείπουν πράγματα αφού είναι ένα dvd(h ούλτρα σπεσιαλ εκδοση του τερμινάτορα είναι δυο αν δεν κάνω λάθος.[/img]
dim_b Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Το Σάββατο η Ημερησία δίνει το Mean Streets του Martin Scorsese
konnak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Την Κυριακή που έρχεται το Έθνος δίνει το Λούφα και Παραλλαγή. Μπράβο τους, και πάλι καλά, κάποια περίοδο δίνανε Κωσταντάρα, κτλ. Ευτυχώς άλλαξαν κατεύθυνση. Πριν 2 Κυριακές π.χ. είχε το The Conversation. Δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητα των δίσκων (το 'χει ψάξει κανείς; ) αλλά για ένα παραπάνω ευρώ, και εφόσον αυτές τις ταινίες θα τις έπαιρνα σε κασέτα να τις δω (αφού δεν υπάρχουν σε DVD), το κεφάλαιο ποιότητα είναι δευτερεύον.
predator Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 pantws to Terminator 2 pou edwse to Bhma exei mesa 30 min extras making of kai tetoia. polu kalh poiothta gia ena eyrw!
avenger Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 To terminator poy edose to bhma einai akribos h idia ekdosh poy kykloforei apo thn etairia poy to eisagei.To koitaxa sto metropolis,akribos ta idia extra me thn ekdosh poy eixe to bhma...
sotris99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Την Κυριακή που έρχεται το Έθνος δίνει το Λούφα και Παραλλαγή[/b']. Μπράβο τους, και πάλι καλά, κάποια περίοδο δίνανε Κωσταντάρα, κτλ. Ευτυχώς άλλαξαν κατεύθυνση. Πριν 2 Κυριακές π.χ. είχε το The Conversation. Δεν ξέρω τι παίζει με την ποιότητα των δίσκων (το 'χει ψάξει κανείς; ) αλλά για ένα παραπάνω ευρώ, και εφόσον αυτές τις ταινίες θα τις έπαιρνα σε κασέτα να τις δω (αφού δεν υπάρχουν σε DVD), το κεφάλαιο ποιότητα είναι δευτερεύον. Τα dvd που βάζει το έθνος τα είχε βάλει παλιότερα το σινεμά. Απλά επειδή δεν έχω πάρει ταινία από το έθνος δεν ξέρω τι παίζει... Λογικά η ταινία είναι η ίδια απλά αλλάζουν τα μενού... Πάντως μια φορά και έναν καιρό ένας καλός insomniac μου είχε γράψει την ταινία λούφα και παραλλαγή από το σινεμά... Οπότε θα το πάρω και θα συγκρίνω... Το σάββατο η Απογευματινή βάζει την ταινία "Weekend at Bernie's" ελληνικός τίτλος "Τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι" Δεν ξέρω πόσοι το έχετε δεί είναι γαμάτο. Δυστυχώς δεν είναι το δεύτερο μέρος αλλά you never know. :wink: Tην κυριακή η Απογευματινή βάζει άλλο ένα επεισόδιο του Ντένις του τρομερού...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Τα dvd που βάζει το έθνος τα είχε βάλει παλιότερα το σινεμά. Απλά επειδή δεν έχω πάρει ταινία από το έθνος δεν ξέρω τι παίζει... Λογικά η ταινία είναι η ίδια απλά αλλάζουν τα μενού...[...] Λογικό, αφού και τα δύο έντυπα (Έθνος και Σινεμά) ανήκουν στο συγκρότημα Μπόμπολα. Νομίζω και στο παρελθόν κάποια άλλη ταινία που έδωσε το Έθνος, την είχε 'πάρει' από το Σινεμά.
konnak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Τα dvd που βάζει το έθνος τα είχε βάλει παλιότερα το σινεμά. Κοίτα, δεν ξέρω αν ισχύει για όλα τα DVD αυτό. Στην αρχή έβαλε τα Safe Sex και Curse of the Jade Scorpion, τα οποία τα είχε δώσει το Σινεμά, αλλά μετά έδινε άλλα DVD (όπως το τελευταίο παράδειγμα, η Συνομιλία). Τέλος πάντων, όπως προείπα, για 1 ευρώ και SVCD να ήταν, πάλι καλά θα ήταν. Ελπίζω όμως αν συνεχίσει να δίνει παλιά DVD του σινεμά, να δώσει και άλλα που έχω χάσει (π.χ. Deconstructing Harry). Άσχετο: τελικά παλαιότερα DVD του Σινεμά για αγορά υπάρχουν κάπου; Κάποια στιγμή ο Pablo_hasan είχε πει πως είχε αγοράσει παλαιότερα DVD από μια στοά στη Σταδίου, αλλά ο -insider- Keyser_Soze είχε πει ότι δεν υπάρχει αρχείο του περιοδικού. :? Τι παίζει τελικά;
sotris99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Άσχετο: τελικά παλαιότερα DVD του Σινεμά για αγορά υπάρχουν κάπου; Κάποια στιγμή ο Pablo_hasan[/b'] είχε πει πως είχε αγοράσει παλαιότερα DVD από μια στοά στη Σταδίου, αλλά ο -insider- Keyser_Soze είχε πει ότι δεν υπάρχει αρχείο του περιοδικού. :? Τι παίζει τελικά; Τα dvd μάλλον είναι μεταχειρισμένα. Το σινεμά δεν κρατά αρχείο... Μερικά βίντεοκλαμπ έχουν ταινίες του σινεμά για ενοικίαση...
predator Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 afou to terminator einai kanoniko diskaki 7,4 GB kai oxi mikro.
sotris99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 afou to terminator einai kanoniko diskaki 7,4 GB kai oxi mikro. έλα ντε! Δεν το βλέπει στο dvd-rom να μας πείς το μέγεθός του!!!
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδια πηρα το Εθνος αξιζει πιστευω .έχει ολα τα εχτρας της ταινιας, και η ποιοτητα πολυ καλη..! Για 2.5 ευρο ειναι μαστ. Οσο για την ταινια με εκανε να νοσταλγησω την εποχή που είμουν φανταράκος.. Μα τι λεω δεν περασανε καλα καλα 3 μηνες που απολύθηκα!Κι ομως...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Για όσους ενδιαφέρονται' date=' αυτά τα 2 DVD θα είναι οι ταινίες Persona και Saraband. Το 'Σινεμά' έδωσε τελικά τα δύο παραπάνω έργα (σε θήκη με ΔΙΠΛΟ δισκάκι παρακαλώ - ένα για κάθε έργο!) Και το επόμενο που θα δώσει; Ένα έργο που μόλις κυκλοφόρησε σε R2 και έχει συζητηθεί αρκετά (και σε αυτό το forum): The Butterfly Effect.
Edgar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2004 alitheia, pos kai tha balei toso prosfati tainia? (den exo diabasei akoma an leei kati sto periodiko)... den exei kairo pou exei kikloforisei sta video clubs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.