dim_b Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Ένα άλλο κατάστημα που διαφημίζεται πολύ, είναι το Musicland στην Ν. Ερυθραία. Δεν έχω πάει εκεί ούτε έχω αγοράσει τίποτε, αλλά στις διαφημίσεις που βάζει στα περιοδικά του χώρου, λέει ότι έχει όλες τις νέες κυκλοφορίες σε R1 και R2 και ότι στέλνει με αντικαταβολή. Το τηλέφωνο είναι 210-8073204
predator Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 pira thl sto deytero store (sto prwto de to sikwnane) . mou zitisane 100 eyrw gia to region 2 (13 pio akriba apo to metropolis) kai 130 :!: gia to region 1! de mas mpip akoma! thanks pantws dim_b gia thn enhmerwsh!
dim_b Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 OK. Ευχαριστούμε γιά την ενημέρωση. Να το έχουμε στα υπ'όψην γιά την περίπτωση που θα κερδίσουμε το τζόκερ ΥΓ. Τα 130 είναι μάλλον γιά την έκδοση R1, έτσι; :roll:
avenger Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 [ quote]kai egw to eida ayto file mou.an pareis bebaia ta 4 mona kai oxi to quadrilogy den pairneis to 9o diskaki bonus pou gia mena ws fanatiko me ta alien kai predator einai must! Τώρα δεν ξέρω τι έχει αυτό το δισκάκι και αξίζει τα παραπάνω λεφτά.Πάντως η έκδοση του aliens που αγόρασα με 16 ευρώ είναι καταπληκτική.Έχει και τις δύο εκδόσεις(theatrical-special),έχει commentary απο James Cameron,την γυναίκα του(ήταν η παραγωγός),και απο το cast όπου πέφτει τρελό γέλιο διότι το commentary είναι καινούργιο,ηχογραφήθηκε το 2003 νομίζω.Και οι πρωταγωνιστές κυριολεκτικά κάνουν τρελό χαβαλέ μεταξύ τους.Επίσης ένα δεύτερο disc με το making of όπου μαθαίνεις τα πάντα για την ταινία,ειδικά για τα πλακώματα του Cameron με το Αγγλικό κυρίως συνεργείο!
sotris99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Ένα άλλο κατάστημα που διαφημίζεται πολύ' date=' είναι το Musicland στην Ν. Ερυθραία.Δεν έχω πάει εκεί ούτε έχω αγοράσει τίποτε, αλλά στις διαφημίσεις που βάζει στα περιοδικά του χώρου, λέει ότι έχει όλες τις νέες κυκλοφορίες σε R1 και R2 και ότι στέλνει με αντικαταβολή. Το τηλέφωνο είναι 210-8073204[/quote'] To musicland είναι πολύ καλό μαγαζάκι μικρό μεν αλλά περιεκτικό σε ταινίες δουλεύει περισσότερο r1 σε σχέση με το uncut που μου την έχει σπάσει εδώ και 2 χρόνια... Το musicland έχει πολύ καλές τιμές σχεδόν όσο το amazon.co.uk και το amazon.com και ο πωλητής (αυτός με τα γυαλιά είναι πρώτο ατομάκι), ξέρει πολλά. μετά άρχισα βέβαια τις αγορές μέσω internet και χάθηκα με το παληκάρι. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν πιστωτική ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική (γιατί αλλιώς η λύση είναι μια playusa.com), γιατί απλά είναι το καλύτερο. Πάντα μιλάμε για r1 ή r2 χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Αν πάλι θέλετε ταινίες με υπότιτλους μάλλον το metropolis θα σας καλύψεί. Ελπίζω να σας βοήθησα με το review μου για το music-land.
predator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 einai dystyxws panakrivo omws , toulaxiston sto alien quadrilogy pou rwthsa egw!
sotris99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 einai dystyxws panakrivo omws , toulaxiston sto alien quadrilogy pou rwthsa egw! Θα σου φανεί παράξενο αλλά μόνο δύο ταινίες (συλλογές καλύτερα), ήταν/είναι πιο ακριβές το alien και το lord το δεύτερο η έκδοση με το gollum. Δεν ξέρω γιατί. Όλα τά άλλα (πίστεψε με δεν κάνω διαφήμιση είναι σε πολύ καλές τιμές). Στα r2 με ελληνικά το metropolis είναι μονόδρομος. :? http://www.play.com/play247.asp?page=search&r=home&title=0&searchstring=alien&searchtype=allproducts&id=0&adudisc=y&cpage=1&Cur=258
predator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 aytoi apo to link sou zitane 80 eyrw gia to region 2 kai xwris ellinikous. prosti8etai kai antikatabolh kai exoda apostolis klp kai 8eloune kai pistwtiki? mpa, nomizw h kalyterh lysh einai to metropolis me 87 kai sto xeri me ellinikous komple! eseis ti lete?
dim_b Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Αυτή είναι η τελική τιμή, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε πιστωτική κάρτα. Γιά παραγγελίες από το εξωτερικό είναι δυστυχώς ο μόνος τρόπος πληρωμής. ΥΓ1. αν επιλέξεις να γίνει η χρέωση σε λίρες, είναι φθηνότερη η κασσετίνα (50 λίρες Χ 1,5 = 75 ευρώ) ΥΓ2. Έχω την εντύπωση ότι το play δεν στέλνει πλέον στην Ελλάδα ακριβές κασσετίνες επειδή τον τελευταίο καιρό χάνονται πολλές. Μάλλον κάποιοι υπάλληλοι των ΕΛ.ΤΑ. έγιναν σινεφίλ ξαφνικά.
predator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 lol! telos pantwn! egw outws h allws de trelainomai gia tipota allo ektos apo to Alien kai to star wars opote ta pairnw apo dw kai telos. siga ti diafora twra 75 me 87 kai den exw kai ti talaiporia. pantws sas eyxaristw poly pou me enimerwsate! 3efygame entelws omws apo to topic h mou fainetai!?
konnak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Γαμώ το κερατό μου! Αύριο (ή μάλλον σήμερα - Κυριακή 8/8 ) το Βήμα έχει το The Doors με 1 ευρώ παραπάνω, ενώ εγώ είχα σκάσει 8+ ευρώ όταν είχε κυκλοφορήσει στη σειρά Classics του ΣΙΝΕΜΑ...Γκρρρ... :evil: :evil: :evil:
predator Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 shmera mazi me thn espresso isws h kalyterh tainia me ton Sylvester Stallone! to (kat emena) aristourghma me fylakes : Lock Up paizei episis o Donald Sutherland! mi ti xasei kaneis me 2 eyrw pou kanei i efimerida!einai eykaria!
predator Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Γαμώ το κερατό μου! Αύριο (ή μάλλον σήμερα - Κυριακή 8/8 ) το Βήμα έχει το The Doors[/url'] με 1 ευρώ παραπάνω, ενώ εγώ είχα σκάσει 8+ ευρώ όταν είχε κυκλοφορήσει στη σειρά Classics του ΣΙΝΕΜΑ...Γκρρρ... :evil: :evil: :evil: na ypo8esw pws h poiothta tou sinema-DVD einai kalyterh?
konnak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 na ypo8esw pws h poiothta tou sinema-DVD einai kalyterh? Δεν ξέρω γιατί άργησα να ξυπνήσω και δεν πήρα το Βήμα, αλλά my guess is ότι θα είναι το ίδιο ακριβώς DVD...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.