Προς το περιεχόμενο

[Router] Asrock G10 Gaming Router @ MgManager 81,84€ [ΤΕΛΟΣ-ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xristoslet είπε

Έχει parental control για να μην παίζουν τα παιδιά όποτε θέλουν. 😅

Κι εγώ δεν ξέρω να απαντήσω, πάντως έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Από εκεί και πέρα ας μας πουν οι ειδικοί :)

Όσοι έχουμε  router ac1900 δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.
1 hour ago, radeon9700 said:

VPN ? e?🙄 μάλλον κάτι έγραψες λάθος !!! τελοσπάντων το VOIP είναι κλειδωμένο στον ΟΤΕ οποτε ο μονος τρόπος να παίξεις με τον δικό σου router είναι να κάτσεις να τον συνδέσεις πάνω στου ΟΤΕ τον εξοπλισμό σε bridge mode το οποιο ήδη ανάφερα αλλα δε πιστεύω ότι μακράν πλειοψηφία θα κάτσει να το κάνει.

βασικα το voip του οτε ειναι το μονο που ειναι ξεκλειδωτο :P και μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε οποια συσκευη θελεις ακομα και στο smartphone σου. Απο εκει και περα οτι δεν δινουν του κωδικους για το sip η άλλοι παροχοι δεν σημαινει οτι θα μεινουμε με τη συσκευη τους σαν κυριο ρουτερ. Υπαρχουν πολλοι τροποι (bridge mode, dmz,ppoe passthrough) ωστε να χρησιμοποιησουμε τη συσκευη μας και να εχουμε τα οποια επιπλεον χαρακτηριστικα χρειαζομαστε (qos,vpn,vlans κτλ) + την καλυτερη επιδοση σε wifi. 

Υ.Γ το συγκεκριμενο απο οτι βλεπω ειναι σκετο ρουτερ οπότε ετσι κι αλλιως θα χρειαζοταν το μοντεμ του παροχου ειτε ειχαμε voip είτε οχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε έχεις χάσει επεισόδια το VOIP του ΟΤΕ είναι κλειδωμένο, παλιότερα έδινε τους κωδικους εδώ και μερικούς μήνες δεν τα δίνει ούτε αυτα. Κατά αλλα λες αυτό ακριβώς που είπα από την πρώτη στιγμή lol και επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορα ελάχιστοι θα κάτσουν να μπούν σε αυτή την διαδικασία.

Επεξ/σία από radeon9700
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Son^Goku είπε

Κανένα καλό ρούτερ gigabit με usb 3 παίζει κάτω από 100€?

με 25 ευρώ αν το πετύχεις σε προσφορα αλλιώς κάνα 35αρι.

Απο κίνα .

xiaomi router 3g.

Σηκώνει και πολλές συσκευές.. οπως λεει

βέβαια εξαρτάται τι θα πει καλό ρούτερ που λες και τι ζητάς να κάνει.

Είναι λάθος εποχή να επενδύσεις σε ρουτερ.

Αυτο που λεω ειναι άριστο και τζάμπα.

Επεξ/σία από drdedus
Δημοσ.
2 hours ago, radeon9700 said:

Φιλε έχεις χάσει επεισόδια το VOIP του ΟΤΕ είναι κλειδωμένο, παλιότερα έδινε τους κωδικους εδώ και μερικούς μήνες δεν τα δίνει ούτε αυτα. Κατά αλλα λες αυτό ακριβώς που είπα από την πρώτη στιγμή lol και επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορα ελάχιστοι θα κάτσουν να μπούν σε αυτή την διαδικασία.

Εσυ μαλλον εχεις χασει επεισοδια. Τους κωδικους δεν τους εδινε για ενα διαστημα 3 εβδομαδων περιπου τον Ιουνιο-Ιουλιο για ανεξηγητους λογους. Μετα αρχισε να τους ξαναδινει κανονικα. Επισης προσωπικα προτιμώ να εχω ενα σταθερο δικτυο με router,switch,ap δικα μου που κανουν τα πραγματα που χρειαζομαι και να αλλαζει μονο το εκαστοτε adsl/vdsl modem ή ont αργοτερα οταν παμε σε ftth. Απο εκει και περα ειμαστε σε site τεχνολογιας οποτε φανταζομαι πολλοι ειναι αυτοι που δεν τους πειραζει να χρησιμοποιουν 2 συσκευες ειδικα οταν κερδιζουν τοσα πολλα πραγματα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, radeon9700 είπε

VPN ? e?🙄 μάλλον κάτι έγραψες λάθος !!! τελοσπάντων το VOIP είναι κλειδωμένο στον ΟΤΕ οποτε ο μονος τρόπος να παίξεις με τον δικό σου router είναι να κάτσεις να τον συνδέσεις πάνω στου ΟΤΕ τον εξοπλισμό σε bridge mode το οποιο ήδη ανάφερα αλλα δε πιστεύω ότι μακράν πλειοψηφία θα κάτσει να το κάνει.

Ας όψεται το swiftkey, γιατί κατά τα άλλα ήταν παραπάνω από προφανές το τι ήθελα να γράψω.

Δημοσ.

Χωρίς καν να έχω ανοίξει το λινκ της προτεινομενης σελίδας θα σου πω ότι μάλλον θα έπρεπε να χαίρεσαι..

Περισσότερο για χριστουγεννιατικο δέντρο μάλλον είναι το συγκεκριμένο οπως κατάλαβα από τα γραφόμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αυτός ο 1ος που λέτε ήμουν εγώ! Σήμερα θα κάνουν παραλαβή στο ακτάστημά τους και θα μου το στείλουν! Δεν ήταν μούφα τα άκυρα που φάγατε εννοώ! χαχαχ

Επεξ/σία από kokyriakidis
  • Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα, ενα κομματι!!

Δεν χασατε και τιποτα παντως. Ουτε μοντεμ ειναι, ουτε να τρεξεις στα 82 ευρω. Αν ειχε και μοντεμ vdsl, τοτε θα ηταν καλη η τιμη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Χαχαχα, ενα κομματι!!

Δεν χασατε και τιποτα παντως. Ουτε μοντεμ ειναι, ουτε να τρεξεις στα 82 ευρω. Αν ειχε και μοντεμ vdsl, τοτε θα ηταν καλη η τιμη.

Εγώ έχω ΙΝΑΛΑΝ 100/100 Mbps down/up στο σπίτι και απλα ήθελα ένα ρουτερ. Έχω ήδη ένα R7000 που το πήρα 70 ευρώ τότε απο Γερμανο! Δεν είναι να τρέξεις αλλα δεν είναι και κακο ντιλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...