ZELOMOTH Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε ναι φίλος και εγω μπήκα στο site της cm και είδα τα specs όντως λέει για 130w tdp άλλα είναι μικρή η ψυκτρα με 92mm fan δεν ειναι και οτι καλυτερο για k επεξεργαστη, αλλα οκ εδω σιγουρα κατι αλλο παιζει με αυτα τα temps ειδικα σε idle θα επρεπε να παιζει στους 35-40 το πολυ Ακριβως ετσι και σορρυ για το "Φώτη" ρε Φώρη!🙂 Αφου σηκωνει και τα 125ρια κανονικα, θα επρεπε να εχει τετοια temps με καλό overclocking και ολα ανεβασμενα και πάει λεγοντας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasouleas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 δεν ξερω θα το κοιταξω με την παστα αν και εβαλα οσο ειναι ενα μπιζέλι που λενε και πολλοι που ακουω αλλα η ψυκτρα μου φαινεται οτι εχει κατσει μια χαρα το λεω απο την αποψη οτι δν κουνιέται καθολου εχει κουμπώσει μια χαρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ξανα κοιταξε την μια, κοιτα να κλειδωνουν καλα τα κλιψ οταν την βαλεις(εννοειται καθαριζοντας την και την cpu και ξανα βάζοντας παστουλα μια φακή ) και μετα κοιτα τις στροφες μηπως ειναι υπερβολικα χαμηλες η΄ενεργοποιημένο κανα περίεργο προφίλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasouleas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 οι στροφές το εχω παντα στο φουλ γιατι εχω τετοιες θερμοκρασιες και δν θελω να παιζω με αυτα... τωρα τ αλλο θα τ ξαναπαω αυριο και θα σας πω... υπαρχει περιπτωση ο επεξεργαστης να ειναι ελλατωματικος και να θεκει αλλαγη;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Tasouleas είπε οι στροφές το εχω παντα στο φουλ γιατι εχω τετοιες θερμοκρασιες και δν θελω να παιζω με αυτα... τωρα τ αλλο θα τ ξαναπαω αυριο και θα σας πω... υπαρχει περιπτωση ο επεξεργαστης να ειναι ελλατωματικος και να θεκει αλλαγη;;;; Σπάνιο αλλά οχι και απίθανο... Το ρευμα το εχεις στο auto? Κι αν ναι ποσο ειναι ? Το vcore δηλαδη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasouleas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Σπάνιο αλλά οχι και απίθανο... Το ρευμα το εχεις στο auto? Κι αν ναι ποσο ειναι ? Το vcore δηλαδη.. voltage μου το γραφει και ειναι στα 1.152v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 idle ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasouleas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε idle ή οχι? στα 4,1 τρεχει εκεινη την ωρα και ειναι στο bios αρα σε idle κατασταση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsamoy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2018 στις 10:27 ΠΜ, Tasouleas είπε ψυκτρα cm tx3 evo δεν αρκεί η ψύκτρα σου. χρειάζεσαι κάτι πιο ισχυρό σε αερόψυξη. Έχω τον ίδιο επεξεργαστή με Noctua NH-D15, 1.31vcore στα 4,9ghz και idle είναι low 30's. Επίσης αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε την Thermal Grizzly, είδα διαφορές από arctic silver. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από billsamoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasouleas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, billsamoy είπε δεν αρκεί η ψύκτρα σου. χρειάζεσαι κάτι πιο ισχυρό σε αερόψυξη. Έχω τον ίδιο επεξεργαστή με Noctua NH-D15, 1.31vcore στα 4,9ghz και idle είναι low 30's. Επίσης αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε την Thermal Grizzly, είδα διαφορές από arctic silver. την παστα οταν την αγορασα την εψαξα κ εχει παρα πολυ καλες αξιολογησεις δεν πιστευω οτι φταιει η παστα... θελω να πω οτι δεν ειναι της πλακας... και πολυ αξιολογη σειρα και πολυ αξιολογη εταιρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω ακριβως την ιδια ψυκτρα σε idle παιζει 30-32. youtube φτανει 40 στο 30% και εχω φτιαξει ενα προφιλ στους 60 να φτανει στο 80% και δεν τους περναει ποτε σε game παιζει καπου στο 50-55(40-60% το fan ) με 2 φανακια στην ψυκτρα. ενα 120 μπροστα ενα στο πλαι να βαζουν και ενα να βγαζει πισω.στο HWiNFO64 παιζει στα 0.732 - 1.180 τα volt ΥΓ με την παστα που ερχετε μαζι με την ψυκτρα της CM Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από sozz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasouleas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 59 λεπτά πριν, sozz είπε εχω ακριβως την ιδια ψυκτρα σε idle παιζει 30-32. youtube φτανει 40 στο 30% και εχω φτιαξει ενα προφιλ στους 60 να φτανει στο 80% και δεν τους περναει ποτε σε game παιζει καπου στο 50-55(40-60% το fan ) με 2 φανακια στην ψυκτρα. ενα 120 μπροστα ενα στο πλαι να βαζουν και ενα να βγαζει πισω.στο HWiNFO64 παιζει στα 0.732 - 1.180 τα volt ΥΓ με την παστα που ερχετε μαζι με την ψυκτρα της CM μηπως πρεπει να αλλαξω το ρευμα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα