ZELOMOTH Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε ναι φίλος και εγω μπήκα στο site της cm και είδα τα specs όντως λέει για 130w tdp άλλα είναι μικρή η ψυκτρα με 92mm fan δεν ειναι και οτι καλυτερο για k επεξεργαστη, αλλα οκ εδω σιγουρα κατι αλλο παιζει με αυτα τα temps ειδικα σε idle θα επρεπε να παιζει στους 35-40 το πολυ Ακριβως ετσι και σορρυ για το "Φώτη" ρε Φώρη!🙂 Αφου σηκωνει και τα 125ρια κανονικα, θα επρεπε να εχει τετοια temps με καλό overclocking και ολα ανεβασμενα και πάει λεγοντας... 1
Tasouleas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 δεν ξερω θα το κοιταξω με την παστα αν και εβαλα οσο ειναι ενα μπιζέλι που λενε και πολλοι που ακουω αλλα η ψυκτρα μου φαινεται οτι εχει κατσει μια χαρα το λεω απο την αποψη οτι δν κουνιέται καθολου εχει κουμπώσει μια χαρα....
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Ξανα κοιταξε την μια, κοιτα να κλειδωνουν καλα τα κλιψ οταν την βαλεις(εννοειται καθαριζοντας την και την cpu και ξανα βάζοντας παστουλα μια φακή ) και μετα κοιτα τις στροφες μηπως ειναι υπερβολικα χαμηλες η΄ενεργοποιημένο κανα περίεργο προφίλ..
Tasouleas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 οι στροφές το εχω παντα στο φουλ γιατι εχω τετοιες θερμοκρασιες και δν θελω να παιζω με αυτα... τωρα τ αλλο θα τ ξαναπαω αυριο και θα σας πω... υπαρχει περιπτωση ο επεξεργαστης να ειναι ελλατωματικος και να θεκει αλλαγη;;;;
ZELOMOTH Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Tasouleas είπε οι στροφές το εχω παντα στο φουλ γιατι εχω τετοιες θερμοκρασιες και δν θελω να παιζω με αυτα... τωρα τ αλλο θα τ ξαναπαω αυριο και θα σας πω... υπαρχει περιπτωση ο επεξεργαστης να ειναι ελλατωματικος και να θεκει αλλαγη;;;; Σπάνιο αλλά οχι και απίθανο... Το ρευμα το εχεις στο auto? Κι αν ναι ποσο ειναι ? Το vcore δηλαδη..
Tasouleas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Σπάνιο αλλά οχι και απίθανο... Το ρευμα το εχεις στο auto? Κι αν ναι ποσο ειναι ? Το vcore δηλαδη.. voltage μου το γραφει και ειναι στα 1.152v
Tasouleas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε idle ή οχι? στα 4,1 τρεχει εκεινη την ωρα και ειναι στο bios αρα σε idle κατασταση.....
billsamoy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/10/2018 στις 10:27 ΠΜ, Tasouleas είπε ψυκτρα cm tx3 evo δεν αρκεί η ψύκτρα σου. χρειάζεσαι κάτι πιο ισχυρό σε αερόψυξη. Έχω τον ίδιο επεξεργαστή με Noctua NH-D15, 1.31vcore στα 4,9ghz και idle είναι low 30's. Επίσης αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε την Thermal Grizzly, είδα διαφορές από arctic silver. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από billsamoy
Tasouleas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, billsamoy είπε δεν αρκεί η ψύκτρα σου. χρειάζεσαι κάτι πιο ισχυρό σε αερόψυξη. Έχω τον ίδιο επεξεργαστή με Noctua NH-D15, 1.31vcore στα 4,9ghz και idle είναι low 30's. Επίσης αν δεν βαριέσαι, δοκίμασε την Thermal Grizzly, είδα διαφορές από arctic silver. την παστα οταν την αγορασα την εψαξα κ εχει παρα πολυ καλες αξιολογησεις δεν πιστευω οτι φταιει η παστα... θελω να πω οτι δεν ειναι της πλακας... και πολυ αξιολογη σειρα και πολυ αξιολογη εταιρια..
sozz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω ακριβως την ιδια ψυκτρα σε idle παιζει 30-32. youtube φτανει 40 στο 30% και εχω φτιαξει ενα προφιλ στους 60 να φτανει στο 80% και δεν τους περναει ποτε σε game παιζει καπου στο 50-55(40-60% το fan ) με 2 φανακια στην ψυκτρα. ενα 120 μπροστα ενα στο πλαι να βαζουν και ενα να βγαζει πισω.στο HWiNFO64 παιζει στα 0.732 - 1.180 τα volt ΥΓ με την παστα που ερχετε μαζι με την ψυκτρα της CM Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από sozz
Tasouleas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 59 λεπτά πριν, sozz είπε εχω ακριβως την ιδια ψυκτρα σε idle παιζει 30-32. youtube φτανει 40 στο 30% και εχω φτιαξει ενα προφιλ στους 60 να φτανει στο 80% και δεν τους περναει ποτε σε game παιζει καπου στο 50-55(40-60% το fan ) με 2 φανακια στην ψυκτρα. ενα 120 μπροστα ενα στο πλαι να βαζουν και ενα να βγαζει πισω.στο HWiNFO64 παιζει στα 0.732 - 1.180 τα volt ΥΓ με την παστα που ερχετε μαζι με την ψυκτρα της CM μηπως πρεπει να αλλαξω το ρευμα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα