poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 17 minutes ago, gregory83 said: Ναι ισχύει αυτο αν το εχεις απενεργοποιήσει δεν μπορείς να μπεις σε άλλους. Εγώ που έκανα δοκιμή το fon μέσα στο σπίτι max είδα 24mbps 50 αρα vdsl έχεις ή 24αρα adsl? αν εχεις 50 αρα μπορει τα 24 να ειναι το οριο που εχουν βαλει αλλα μπορει να ειναι και βλακεια των 2,4 ghz εκτος αν εχεις speedport plus και παιζει το fon και στα 5ghz οποτε καλο ειναι να γινει μια δοκιμη και εκει. οτι πραγματι απο 1-2 Mbit το εκαναν πιο Free ειδικα αμα ο χρηστης δεν χρησιμοποιει την γραμμη ειναι καλη φαση. αλλο τοσο και για καποιον που δεν εχει Username και αγοραζει χρονο. 29 minutes ago, Realakias said: Με Vdsl 50 και απόσταση 8 μέτρα από ρουτερ. αρα παιζει να δινει ολο το bandwidth.αν εχεις speedport plus και εχεις 5ghz και εκπεμπει εκει το fon δοκιμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, poulinos είπε 50 αρα vdsl έχεις ή 24αρα adsl? αν εχεις 50 αρα μπορει τα 24 να ειναι το οριο που εχουν βαλει αλλα μπορει να ειναι και βλακεια των 2,4 ghz εκτος αν εχεις speedport plus και παιζει το fon και στα 5ghz οποτε να γινει μια δοκιμη και εκει. οτι πραγματι απο 1-2 Mbit το εκαναν πιο Free ειδικα αμα ο χρηστης δεν χρησιμοποιει την γραμμη ειναι καλη φαση. αλλο τοσο και για καποιον που δεν εχει Username και αγοραζει χρονο. 50 αρα vdsl έχω και το speedport plus Πάντος αυτό που διαπίστωσα είναι οτι αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία fon σου ρίχνει την ταχύτητα στα 43-44 mbps ενώ αν την απενεργοποιήσεις είσαι στα 50mbps. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από gregory83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Realakias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, poulinos είπε Αρα παιζει να δινει ολο το bandwidth.αν εχεις speedport plus και εχεις 5ghz και εκπεμπει εκει το fon δοκιμασε το. Εχω το Entry 2i με Tplink όμως να συγχρονίζει στη γραμμή. Άρα η δοκιμή έγινε με το 2.4Ghz δίκτυο του Speedport Entry 2i. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Realakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 25 minutes ago, gregory83 said: 50 αρα vdsl έχω και το speedport plus Πάντος αυτό που διαπίστωσα είναι οτι αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία fon σου ρίχνει την ταχύτητα στα 43-44 mbps ενώ αν την απενεργοποιήσεις είσαι στα 50mbps. το Fon εκπεμπει στα 5 ghz ή μονο στα 2,4 ghz?τις δοκιμες που τις εκανες?στα 5ghz? γιατι ο realakias είχε 37mbit ενω εσυ 24. παραξενο αυτο που λες οτι ριχνει την ταχυτητα ακομα και αν δεν εχει συνδεθει κανεις.εκτος αν πραγματι συνδεθηκε καποιος και σου ετρωγε bandwidth 13 minutes ago, Realakias said: Εχω το Entry 2i με Tplink όμως να συγχρονίζει στη γραμμή. Άρα η δοκιμή έγινε με το 2.4Ghz δίκτυο του Speedport Entry 2i. thanxs:) ας δουμε και με 5αρι τι παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Realakias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, poulinos είπε το Fon εκπεμπει στα 5 ghz ή μονο στα 2,4 ghz?τις δοκιμες που τις εκανες?στα 5ghz? γιατι ο realakias είχε 37mbit ενω εσυ 24. παραξενο αυτο που λες οτι ριχνει την ταχυτητα ακομα και αν δεν εχει συνδεθει κανεις.εκτος αν πραγματι συνδεθηκε καποιος και σου ετρωγε bandwidth thanxs:) ας δουμε και με 5αρι τι παιζει. Εμενα πάντως με τρόμαξε αυτό που είδα... Και έκανα scroll up την οθόνη για να βεβαιωθώ ότι ήμουν στο Fon καθολη την διάρκεια της δοκιμής 😱. Ευτυχώς είμαι σε προάστιο και μακριά από μέρος που μπορεί κάποιος να καθίσει και να συνδεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, poulinos είπε το Fon εκπεμπει στα 5 ghz ή μονο στα 2,4 ghz?τις δοκιμες που τις εκανες?στα 5ghz? γιατι ο realakias είχε 37mbit ενω εσυ 24. παραξενο αυτο που λες οτι ριχνει την ταχυτητα ακομα και αν δεν εχει συνδεθει κανεις.εκτος αν πραγματι συνδεθηκε καποιος και σου ετρωγε bandwidth thanxs:) ας δουμε και με 5αρι τι παιζει. Πως μπορώ να δώ σε ποιά μπάντα παίζει το fon ; 3 δικτύα μου έβγαζε 2,4 ghz,5ghz και mywifi fon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Realakias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Να και μια δοκιμή από το δωμάτιο μου. Δύο ορόφους πάνω από το ρουτερ με συνολικό πάχος πατώματος 1.5 μέτρου (στο σύνολο τα πατώματα των 2 ορόφων). Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Realakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1 hour ago, Realakias said: Εμενα πάντως με τρόμαξε αυτό που είδα... Και έκανα scroll up την οθόνη για να βεβαιωθώ ότι ήμουν στο Fon καθολη την διάρκεια της δοκιμής 😱. Ευτυχώς είμαι σε προάστιο και μακριά από μέρος που μπορεί κάποιος να καθίσει και να συνδεθεί. αν το εχουν παραμετροποιησει σωστα δεν θα εχεις θεμα.πχ να εχεις εσυ προτεραιοτητα ή να μειωνει το available bandwidth οταν εσυ κατεβαζεις.πχ στο fritz ειχε επιλογη αν θυμαμαι σωστα που ελεγα οτι δωσε 15 % στο guest και αμα ο χρηστης δεν χρησιμοποιει την γραμμη καθολου δωσε παραπανω. μπορεις να το κανεις δοκιμη και εσυ με δυο κινητα ή με Laptop και κινητο. 1 hour ago, gregory83 said: Πως μπορώ να δώ σε ποιά μπάντα παίζει το fon ; 3 δικτύα μου έβγαζε 2,4 ghz,5ghz και mywifi fon πχ με το inssider σε pc ή με ενα προγραμμα wifi analyzer ή ενα απο τα τοσα που κυκλοφορουν για κινητα σου λεει ποιο δικτυο παιζει σε ποιο band.εννοειται οτι η καρτα στο Pc ή το κινητο πρεπει να παιζουν 5ghz για να βρουν τα 5ghz δικτυα. Στο Pc αν θυμαμαι σωστα οταν βλεπει ενα ssid σου λεει αν ειναι 2,4 ghz/5ghz και ισως απο τις ρυθμισεις να φαινεται που εχει συνδεθει και την ταχυτητα. Στο κινητο βλεπεις την ταχυτητα αλλα δεν βλεπεις ΠΑΝΤΑ σε ποιο band ειναι(εξαρτατε το κινητο). στο ρουτερ μεσα δεν ξερω αν σε αφηνει να δεις ποιος συνδεθηκε στο wifi fon και σε ποιο band ειναι. Για το δικο σου δικτυο θα σε αφηνει για το Fon δεν ξερω. 1 hour ago, Realakias said: Να και μια δοκιμή από το δωμάτιο μου. Δύο ορόφους πάνω από το ρουτερ με συνολικό πάχος πατώματος 1.5 μέτρου (στο σύνολο τα πατώματα των 2 ορόφων). λογικο με 2 πατωματα να πεσει η ταχυτητα.αλλα παλι καλα ηταν:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Realakias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 37 λεπτά πριν, poulinos είπε Λογικό με 2 πατωματα να πεσει η ταχυτητα.αλλα παλι καλα ηταν:) Ναι. Αυτό λέω. Εντυπωσιακό και πάλι όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 12 minutes ago, Realakias said: Ναι. Αυτό λέω. Εντυπωσιακό και πάλι όμως. Εχει να κανει με τα εμποδια. ειμαι τριτο οροφο.εχει τυχει να μην πιανω καλα στο μακρινο δωματιο επειδη ειναι παρα πολλοι τοιχοι αλλα να εχω κατεβει στο ισογειο και να ειμαι ακομα συνδεδεμενος εστω και οριακα. 3 οροφοι + ημιοροφος. οπως αλλες φορες να μην εχεις καλο wifi μεσα στο σπιτι και ο γειτονας σου που ειναι στα 10 μετρα αλλο σπιτι και σας χωριζουν 2 παραθυρα να πιανει σημα full αφου το μονο εμποδιο ειναι 2 τζαμια:P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assassins-2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 evala paketo minieo plirosa 29.99 gia na apofigw na valw apla ena router sto spiti oti xirotero se thema taxititas metaniosa giati poli apla an den eisai konta se router den trexei katholou ......eno prin energopoieiso to paketo me to dorean 15 lepta mou edixne oti etrexe kala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 On 27/10/2021 at 20:18, assassins-2021 said: evala paketo minieo plirosa 29.99 gia na apofigw na valw apla ena router sto spiti oti xirotero se thema taxititas metaniosa giati poli apla an den eisai konta se router den trexei katholou ......eno prin energopoieiso to paketo me to dorean 15 lepta mou edixne oti etrexe kala η ταχυτητα ειναι συγκεκριμενη οσο ξερω.επισης εξαρτατε απο την αποσταση με το ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα