Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται

Το Μάϊο του 2018 , πριν μερικούς μήνες δηλαδή αποφάσισα να αγοράσω καινούργια τηλεόραση . Έριξα μια ματιά στις τιμές του κωτσόβολου και κατέληξα να πάρω το μοντέλο του τίτλου με δανειοδότηση . Σταδιακά , περίπου στους δύο μήνες παρατήρησα  το πρόβλημα που φαίνεται  στις φωτογραφίες , δύο παράλληλες γραμμές στο κέντρο της οθόνης και άλλη μια παράλληλα στο οριζόντιο bezel . 

Το ζήτημα είναι (και το τονίζω!!) πως τα προηγούμενα παρουσιάζονται μόνο σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις , πχ όπως σε ενα σκοτείνο πλάνο στην πρώτη εικόνα. Αντιθέτως αν προβάλεται μια ανοιχτόχρωμη εικόνα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Όπως και να έχει , μιλάω με τον κωτσόβολο, με στελνούν στο service . Με επισκέπτεται τεχνικός ,  βλέπει το εν λόγω πρόβλημα , συμφωνεί μαζι μου λέγοντας πως "δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο ¨,  και εν τέλει μου αλλάζει όλο το πάνελ . Αφού αλάχτηκε το πάνελ  και όλα ήταν μια χαρά , μετά απο 1 εβδομαδα  χρήσης προκύπτει ακρίβως το ίδιο πρόβλημα . Πάλι τηλέφωνο στην αντιπροσωπεια , έρχεται ο τεχνικός  άλλα αυτή τη φορά έκρινε πως είναι "βάση προδιαγραφών "  και δεν μπορούν να κάνουν κάτι .  Σε αυτό το σημείο ,άρχισα να μιλάω με υπευθυνούς , με κωτσόβολο , να ψάξω για δικαιώματα του καταναλλωτή κλπ . Τέλος πάντων , δεν γράφω τα παραπάνω  για να κράξω τους αρμόδιους , πιστεύω δεν έχει νόημα , γράφω  γιατί θέλω να ακούσω τις δικές σας απόψεις. Αν παρουσιαζόνταν στη δική σας τηλεόραση θα νιώθατε ευχαριστημένοι με την επένδυση σας? Είναι πράγματι αμελητέο πρόβλημα , και όπως μου είπε και ο τεχνικός " το τέλειο πάνελ δεν θα το βρούμε ποτέ" ? Με άλλα λόγια , υπάρχει όντως πρόβλημα , ή εγώ έχω το πρόβλημα και κακώς ασχολούμαι ?

Ευχαριστώ πολύ !

DSC_0125-3 (1).jpg

DSC_0135-3 (1).jpg

IMG_20180922_110536.jpg

Επεξ/σία από shadowlens
Δημοσ.

Εγω θα την πήγαινα πίσω. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να δω ταινία . Ελπίζω να την πήρες σε καμία προσφορά στα 400 ευρώ που έπαιζε .

Αλλά όταν αγοράζεις ips panel τα περίμενεις αυτά σε σκοτεινές σκηνές και σε σκοτεινό χώρο. Είναι η τεχνολογια τέτοια.

Το πρόβλημα είναι έντονο πολύ πάντως. Όσα πάνελ και να αλλάξει θα έχεις πάντα θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alprio είπε

Εγω θα την πήγαινα πίσω. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να δω ταινία . Ελπίζω να την πήρες σε καμία προσφορά στα 400 ευρώ που έπαιζε .

Αλλά όταν αγοράζεις ips panel τα περίμενεις αυτά σε σκοτεινές σκηνές και σε σκοτεινό χώρο. Είναι η τεχνολογια τέτοια.

Το πρόβλημα είναι έντονο πολύ πάντως. Όσα πάνελ και να αλλάξει θα έχεις πάντα θέμα. 

δυστυχώς ήταν τέτοια προσφορά όταν την αγόρασα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, shadowlens είπε

δυστυχώς ήταν τέτοια προσφορά όταν την αγόρασα.

Πάλι καλά την πήρες σε προσφορά.

Αν δεν μπορείς την πουλάς χάνεις κάποια λεφτά και παίρνεις κάτι άλλο στα 500 με 600 καλύτερο προφανώς σε VA πάνελ και 55 ίντσες.

αλλιως μένεις μέχρι να παλιώσει και να πρέπει να πας σε άλλη.

σε 4 μήνες άλλαξα 5 τβ να ξέρεις. Στα λεφτά των 400 μέχρι 600.

Κατεληξα σε Sony μετά από Samsung lg σε αυτά τα λεφτά. Philips δεν πήρα γιατί οι φτηνές είναι τουρκικές. Δεν είναι οι Philips που ήξερες κάποτε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alprio είπε

Πάλι καλά την πήρες σε προσφορά.

Αν δεν μπορείς την πουλάς χάνεις κάποια λεφτά και παίρνεις κάτι άλλο στα 500 με 600 καλύτερο προφανώς σε VA πάνελ και 55 ίντσες.

αλλιως μένεις μέχρι να παλιώσει και να πρέπει να πας σε άλλη.

σε 4 μήνες άλλαξα 5 τβ να ξέρεις. Στα λεφτά των 400 μέχρι 600.

Κατεληξα σε Sony μετά από Samsung lg σε αυτά τα λεφτά. Philips δεν πήρα γιατί οι φτηνές είναι τουρκικές. Δεν είναι οι Philips που ήξερες κάποτε.

Για τις πλακέτες μου το είπαν πρόσφατα , όντως είναι μάπα .  Θα κάνω ότι μπορώ για να επιστραφεί , οτιδήποτε περνάει απο το χέρι μου, αλλιώς θα την κρατήσω . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, shadowlens είπε

Για τις πλακέτες μου το είπαν πρόσφατα , όντως είναι μάπα .  Θα κάνω ότι μπορώ για να επιστραφεί , οτιδήποτε περνάει απο το χέρι μου, αλλιώς θα την κρατήσω . 

Βάλε τα δυνατά σου. Αν κάπου έλεγε στην περιγραφή για απόλυτο μαύρο ζητά αλλαγή γιατί δεν πλήρη την περιγραφή και τις προδιαγραφές. Στείλε το αυτό και στον συνήγορο. Θέλει κυνήγι.

Next time ρωτά.σιγουρα η τιμή είναι σούπερ. Αλλά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...