Duck Dodgers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα μου χάλασε ο φορτιστής και ψάχνω για καινούριο, μέχρι ώρας έχω δανειστεί έναν από 1+ 3, στο ίντερνετ βλέπω ότι υποστηρίζει QC 3 ποιον έχετε να μου προτείνετε? Σκέφτομαι για αυτόν! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Duck Dodgers
blueangel3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Κοιτα καλυτερα και κανέναν Blitzwolf απο Banggood,βγαζει συχνα προσφορές.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Η anker και η blitzwolf που προτάθηκαν είναι κορυφαίες εταιρίες. Ευχαριστημένος θα μείνεις και από τις δύο, κρίνε βάσει τιμής.
Duck Dodgers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, από θέμα QC να πάω στην έκδοση 3?
nikos903 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί δεν κοιτάς για κανέναν που να έχει και κανονική USB πέραν της QC? Το λέω γιατί καλό το QC, χρυσό το QC αλλά όσο να είναι καταπονεί παραπάνω την μπαταρία, αν βιάζεσαι οκ, πέτα το στην θύρα QC και σου δίνει παραπάνω % σε λιγότερη ώρα, αν όμως δεν βιάζεσαι γιατί να το φορτίζεις με QC? Σαν έκδοση ναι, QC 3.0.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα