Προς το περιεχόμενο

Safari 12

kingjulien11_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χτες έκανα update στο Safari 12 από το App Store και σήμερα δεν λειτουργεί!! Συνεχώς κολλάει και κλείνει η εφαρμογή, έκανα restart το λάπτοπ και τώρα με το ζόρι ανοίγει (το Safari). Έχει κάνει κάποιος άλλος το update? Μου φαίνεται περίεργο γιατί από χτες μέχρι και σήμερα το βράδυ δεν είχα κανένα πρόβλημα! Η συσκευή μου είναι MacBook Pro Mid-2012 με SSD σε High Sierra. Ευτυχώς έχω και Firefox κατεβασμένο για κάποια σάιτ που δεν λειτουργούν στο Safari και γράφω από εδώ το post.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δοκιμασε να κανεις ενα reset στον browser. Εχεις addons?

Έχω το Wipr και το Translate τα οποία είναι από το site της Apple για extensions. Reset πως γίνεται; Θα χάσω τα αγαπημένα μου και τους αποθηκευμένους κωδικούς και κάρτες;

9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Κατ αρχας δοκιμασε να τα κανεις disable

Τα έκανα και τα δύο και τώρα δουλεύει! Άρα μάλλον κάποιο δεν θα ήταν αναβαθμισμένο για το 12;

• Like 1

Ενα απο τα 2 το προκαλει. Παιξε και δες ποιο απο τα 2 το κανει δυσλειτουργικο. Μαλλον το wipr, ειχα και εγω παρομοιο προβλημα και το ξηλωσα 

50 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Γενικα σε λιγο θα πεταξουμε

τον safari απο το os, και το λεω με πονο στην καρδια, αλλα ο chrome (αν εχεις ram) εχει ξεφυγει.

O firefox είναι πιο γρήγορος από τον chrome.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O firefox ειναι ενα bugfest σε μενα με την αναλυση, καταναλωνει τρελη μπαταρια, και οι ανεμηστηρες γυρνανε σαν τρελοι. Eιναι γνωστο προβλημα εδω και καιρο σε μηχανακια με retina, και τον διεγραψα με συνοπτικες. Κ ειναι κριμα γτ ειναι ο καλυτερος με διαφορα.

Δε ξερω αν διορθωσανε αυτο το bug, αλλα απο το release του καινουργιου firefox ολα τα retina macbook pro ειχανε θεμα

Εδω ενας dev ανακοινωσε το συγκεκριμενο bug, αλλα ξαναλεω δε ξερω ανα λυθηκε. Πραγματι σε low resolution mode δεν υπαρχει το θεμα, αλλα χαλαει ολη την εμπειρια.

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1

26 λεπτά πριν, koftis650 είπε

Προσωπικά χρησιμοποιώ σαν πρώτη επιλογή τον opera χώρις θέματα σε mbp+retina.

O opera ειναι αρκετα καλος, ειδικα με το battery saver, αλλα ανηκει σε Κινεζους πλεον και εχουν ακουστει διαφορα, για τα data που μαζευει...

Εγω εχω μεινει με τον chrome, αν και καταστρεφει την μπαταρια. Εχω δοκιμασει τα παντα

Πολυ καλες εντυπωσεις εχω για Vivaldi, Brave

Στις 23/9/2018 στις 2:37 ΜΜ, najinblue3 είπε

αλλα ανηκει σε Κινεζους πλεον και εχουν ακουστει διαφορα, για τα data που μαζευει...

Uncle Sam vs The Great Wall of China ας πούμε, ποιός είναι (λιγότερο) κακός ..;

Διάφορα μπορεί να έχουν ακουστεί και γραφτεί, υπάρχει διαπιστωμένο κάποιο security breach όμως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...