totalius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θέλουμε να έχουμε ήχο από το Laptop εγώ κ η γυναίκα μου. Ποια είναι η καλύτερη λύση . -Αντάπτορας με δυο εξόδους 3,5mm -Ενα ζευγάρι 3,5 κ ενα usb Bluetooth δεν εχει το Laptop αλλά θα μπορούσα να βάλω ανταπτορα.
kormos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, totalius είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλουμε να έχουμε ήχο από το Laptop εγώ κ η γυναίκα μου. Ποια είναι η καλύτερη λύση . -Αντάπτορας με δυο εξόδους 3,5mm -Ενα ζευγάρι 3,5 κ ενα usb Bluetooth δεν εχει το Laptop αλλά θα μπορούσα να βάλω ανταπτορα. Για να αποφύγετε τα πολλά καλώδια αφού θα γίνει 2πλη χρήση, θα πρότεινα έξτρα usb BT αντάπτορα και μετά με BT ακουστικά...
totalius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 K εγω αυτό προτιμώ για ευκολία . Ξερεις αν ο BT ανταπτορας δουλεύει κ σε ΤV?
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Για συνεχή ή τακτική χρήση splitter για audio 3,5 jack και 2 ζευγαρια ακουστικά. Λύση φθηνή, σταθερή αξιοπιστη και χωρις αναγκη συντηρησης ή φορτισης Αν βγάλεις ενα audio jack και ένα usb ίσως εχεις θεματα με το απο που θα βγαίνει (στο ένα ή στο αλλο ή και στα δυο). Δεν εχουν όλα τα laptop δυνατοτητες μιξης και πολλαπλών εξόδων.
totalius Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Aπλα θα εχουμε πολλα καλωδια σε αυτη τη περιπτωση . Με ενα bluetooth κ ενα 3,5 θα υπάρχει προβλημα με τον ηχο? Τα bluetooth θα μου χρησίμευαν και στο κινητό
kormos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, totalius είπε K εγω αυτό προτιμώ για ευκολία . Ξερεις αν ο BT ανταπτορας δουλεύει κ σε ΤV? Αυτό έχει να κάνει με το να το μοντέλο της τηλεόρασης σου το παρέχει από τον κατασκευαστή...
Undertaker25 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ με τον isay θα συμφωνήσω. Splitter για 3.5 jack και δυο ζευγάρια ακουστικά.
dpolal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Καλή και φθηνή λύση είναι φυσικά το splitter ΑΛΛΑ θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ κατά την χρήση επειδή όταν μπουν και τα ακουστικά επάνω προεξέχει αρκετά από το πλάι του φορητού και αν κάποιος τραβήξει κατά λάθος κάνα καλώδιο θα ξηλωθούν/κοπούν όλα. Σε ταξίδια όπου εκεί συνήθως γίνεται χρήση (σαλόνι καραβιού, κρεβάτι δωματίου κλπ κλπ κλπ) ή σε κάνα υπνοδωμάτιο είναι δυστυχώς εύκολο να γίνει κάνα ατύχημα. (παθών ) Η λύση ενός μικροσκοπικού usb BT αντάπτορα με τα αντίστοιχα ΒΤ ακουστικά έχει μόνο το μειονέκτημα της αυτονομίας των ακουστικών. Μπορείς να στήσεις το φορητό λίγο ποιό μακρυά και να κάθεστε ποιό άνετα.
totalius Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Κατέληξα τελικά σε ένα ζευγάρι 3,5 κ ένα bt . Τα 3,5 τα έχω ήδη είναι αυτά https://www.skroutz.gr/s/4453630/Sony-MDR-ZX310.html Σκέφτομαι να αγοράσω αυτά για το bt https://www.skroutz.gr/s/10505928/JBL-T450BT.html με αυτό τον ανταπτορα https://www.skroutz.gr/s/3750847/Asus-USB-BT400.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα