Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω έναν σταθερό υπολογιστή και θέλω να τον συνδέσω με το internet. Γίνεται αντί να πάρω ανταπτοράκι για να συνδέεται ασύρματα, να χρησιμοποιήσω ένα παλιό router σαν κεραία που να παίρνει το σήμα από το κεντρικό router και να το δίνει με ethernet στον σταθερό?

Δημοσ.

Εξαρτάται ποιο μοντέλο είναι. Δεν έχουν όλα τα router δυνατότητα να παίξουν ως Client, την λειτουργία δηλαδή που θέλεις. Την έχουν όμως όλα τα Access Point.

Δημοσ.
Στις 21/9/2018 στις 10:49 ΜΜ, rouxlas86 είπε

Καλησπέρα, έχω έναν σταθερό υπολογιστή και θέλω να τον συνδέσω με το internet. Γίνεται αντί να πάρω ανταπτοράκι για να συνδέεται ασύρματα, να χρησιμοποιήσω ένα παλιό router σαν κεραία που να παίρνει το σήμα από το κεντρικό router και να το δίνει με ethernet στον σταθερό?

φανταζομαι εννοείς να κανεις το παλιο σου ρουτερ access point συνδεοντας το με καλωδιο...

δοκιμασε να το συνδεσεις, να του απενεργοποιησεις το dhcp , να του δωσεις μια διαφορετικη ip απο αυτη τοιυ ρουτερ πχ 192.168.1.2 η οποια να ειναι εκτος dhcp pool του βασικου royter.

συνηθως παιζουν...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, madrivermadonus είπε

φανταζομαι εννοείς να κανεις το παλιο σου ρουτερ access point συνδεοντας το με καλωδιο...

δοκιμασε να το συνδεσεις, να του απενεργοποιησεις το dhcp , να του δωσεις μια διαφορετικη ip απο αυτη τοιυ ρουτερ πχ 192.168.1.2 η οποια να ειναι εκτος dhcp pool του βασικου royter.

συνηθως παιζουν...

Το αντιθετο εννοει. να το κανει client θελει. οποτε δεν γινεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...