Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε

Η Pixel 2 η Galaxy S9 από μένα. (Το απλό galaxy s9 έχει 500κάτι καινούριο από bestprice) 

https://www.flickr.com/photos/155432003@N08/? εδώ έχω  μερικές φωτο απ το απλό S9 σε εξωτερικούς χώρους και βράδυ κυρίως :P 

Τις "ψεύτικες" ο άλλος πιο πάνω, δεν ξέρω που τις είδε. 

ΥΓ. Όλες είναι στο auto και απείραχτες. 

το οτι ολες οι φωτο που εχουν φως βγαζουν μια κιτρινιλα ειναι καλο δηλαδη?

επισης οταν λεω ψευτικο, εννοω οτι σου δινουν μια "αισθηση υλικου" σα να ειναι ζωγραφια. δεν επηρεαζει νομιζω οτι επηρεαζει τοπια (δεν εχω μετρο συγκρισης να πω σιγουρα), φαινεται λιγο στα αντικειμενα, αλλα αμα βγαλεις προσωπα "κανει μπαμ"

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Η Pixel 2 η Galaxy S9 από μένα. (Το απλό galaxy s9 έχει 500κάτι καινούριο από bestprice) 

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/? εδώ έχω  μερικές φωτο απ το απλό S9 σε εξωτερικούς χώρους και βράδυ κυρίως :P 

Τις "ψεύτικες" ο άλλος πιο πάνω, δεν ξέρω που τις είδε. 

ΥΓ. Όλες είναι στο auto και απείραχτες. 

Φαίνεται έντονα για παράδειγμα στην φωτογραφία με την πίτσα που έχεις. Όχι ότι δεν είναι όμορφη αλλά φέρνει λίγο σε πίτσα από καρτούν. Εντυπωσιάζει το oversaturation αλλά χάνεις σε πιστότητα, γούστα είναι αυτά βέβαια. 

Ανούσια η αλλαγή του iPhone x κατά την γνώμη μου. Όχι γιατί είναι το καλύτερο, που σε κάποια σημεία είναι, αλλά οι διαφορές θα είναι τόσο μικρές που δεν αξίζει ούτε να ξαναστησεις το κινητό.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tronis20 είπε

Troll θεμα για να κανει καζουρα στην apple.Απορω μερικοι δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε και φτιαχνετε threads με ψευτικο concept?

Μα δεν απαντάνε πλέον σε αυτόν που έκανε την ερώτηση,αυτός πάει δεν ξαναεγραψε και φυσικά ποιος τον κλάνει!

Μια ψευτοκουβεντα έγινε, μερικοί είπαμε το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει κάπου να πάει και μερικοί ευλόγησαν τα γένια τους λέγοντας την συσκευή τους (υποθέτω) λες και αν σοβαρολογουσε αυτός που ρώτησε θα έβλεπε διαφορά!!!!!!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Μα δεν απαντάνε πλέον σε αυτόν που έκανε την ερώτηση,αυτός πάει δεν ξαναεγραψε και φυσικά ποιος τον κλάνει!

Μια ψευτοκουβεντα έγινε, μερικοί είπαμε το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει κάπου να πάει και μερικοί ευλόγησαν τα γένια τους λέγοντας την συσκευή τους (υποθέτω) λες και αν σοβαρολογουσε αυτός που ρώτησε θα έβλεπε διαφορά!!!!!!!

Το θεμα ειναι οτι αυτο το πραγμα εχει παραγινει,δηλαδη να ανοιγονται τετοια θεματα και τις περισσοτερες φορες ο ιδιος που ανοιξε τα θεματα να μην σχολιαζει/απανταει.

Προσωπικα απορω ποσα απο αυτα τα θεματα που ανοιγονται για τοσο ακριβα κινητα,οι αλλοι τελικα αγοραζουν κιολας και δεν τα ανοιγουν απλα για να περασει η ωρα.

Στην κατηγορια των pc αυτο το βλεπουμε ολη την ωρα να ανοιγουν καθε 3 και λιγο θεματα για gaming pc 1500+ευρω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...