Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Exω το ipnone x και θελω να γυρισω σε android που να παω??

θελω να εχει πιο καλη καμερα απτο Χ.
Αν ειναι μεταχειρισμενο μεχρι 500
αλλιως και καινουριο δεν εχω θεμα. ειχα  το s7 edge οποτε θελω κατι πολυ παρα πανω.
επειδη ανεβαζω τη δουλεια μου στα σοσιαλ θελω πολυ καλη καμερα και ενα γρηγορο τηλ
ευχαριστω 

iphone-X-smashed.jpg

Επεξ/σία από djkogias
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, djkogias είπε

Exω το ipnone x και θελω να γυρισω σε android που να παω??

iphone-X-smashed.jpg

στον @billdanos για να σε συνετισει :P

δεν μας λες ομως τι θες απο το κινητο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

στον @billdanos για να σε συνετισει :P

δεν μας λες ομως τι θες απο το κινητο?

😎θελω πιο καλη καμερα απο Χ το s9 plus exei??

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, djkogias είπε

😎θελω πιο καλη καμερα απο Χ το s9 plus exei??

δε ξερω απο φωτογραφιες, αλλα στο ματι πιο καλα μου καθονται των πιξελ και μετα των μηλων, πολυ ψευτικες μου μοιαζουν οι φωτο των σαμσουνγκ. 

Δημοσ.

τραβας βιντεο;αν ναι οχι το huawei.

ολο το πακετο φωτογραφια βιντεο εχουν τα sammy και το htc u12+.

εαν δεν τραβας βιντεο τοτε το p20 pro ειναι πιο δυνατο φωτογραφικα με καλη λεπτομερεια αλλα προσοχη με το ai .......τα κανει πολυχρωμες παπαριες ολα.

επισης θα μεινω στο πιο σωστο σχολιο.

αν δε σου κανει η καμερα του Χ τοτε θες φωτογραφικη μηχανη.

απλα και ομορφα,γιατι καπου εχουμε χασει την μπαλα μου φαινεται!

• Like 2
Δημοσ.

Μια μικρή και εύχρηστη micro 4/3 κάμερα και έναν πράιμ φακό. Και μετά περνάς τις φωτογραφίες στο κινητό για Εντίτ, upload και τέλος. Έτσι κάνω εγώ. Αν έχεις το Χ ποια ο λόγος να πας σε άλλο για την κάμερα μόνο εφ’ όσον το Χ έχει πολύ κάμερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι φυσικά τι περιμένετε να δει από το x;πόση διαφορά και που;στο ζουμ μέχρι δακρύων;

Η οποίες διάφορες ανάμεσα σε 2 φωτογραφίες ναυαρχίδων θα τις έχει κάνει ο χρήστης που παίζει επίσης πολύ μεγάλο παράγοντα.

Για να μη μιλήσω για ένα στοιχειώδες edit που πρέπει να γίνεται αν θες πραγματικά να πάρεις το max από μια φωτογραφία.

Είναι ευχάριστο που ο τομέας της φωτογραφιας-βιντεο έχει πάρει την προσοχή που αξίζει από τους κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια αλλά είναι δυσάρεστο που οι χρήστες έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την π..... και μπαίνουν σε ένα τρυπάκι ακόμα και συσκευές με πολύ καλό αποτέλεσμα να το αμφισβητούν και να είναι ο μοναδικός λόγος να θέλουν να σκάσουν φράγκα στο πηγάδι του καταναλωτισμού και φυσικά οι oem να αυξάνουν τιμές γιατί μας έχουν πάρει μυρωδιά!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Pixel 2 η Galaxy S9 από μένα. (Το απλό galaxy s9 έχει 500κάτι καινούριο από bestprice) 

https://www.flickr.com/photos/155432003@N08/? εδώ έχω  μερικές φωτο απ το απλό S9 σε εξωτερικούς χώρους και βράδυ κυρίως :P 

Τις "ψεύτικες" ο άλλος πιο πάνω, δεν ξέρω που τις είδε. 

ΥΓ. Όλες είναι στο auto και απείραχτες. 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...