djkogias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Exω το ipnone x και θελω να γυρισω σε android που να παω?? θελω να εχει πιο καλη καμερα απτο Χ. Αν ειναι μεταχειρισμενο μεχρι 500 αλλιως και καινουριο δεν εχω θεμα. ειχα το s7 edge οποτε θελω κατι πολυ παρα πανω. επειδη ανεβαζω τη δουλεια μου στα σοσιαλ θελω πολυ καλη καμερα και ενα γρηγορο τηλ ευχαριστω Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από djkogias
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, djkogias είπε Exω το ipnone x και θελω να γυρισω σε android που να παω?? στον @billdanos για να σε συνετισει δεν μας λες ομως τι θες απο το κινητο?
isay Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Πρώτα αποφάσισε αν θες να γυρίσεις σε android για να μην γινεται τζάμπα συζητηση. Μετα πηγαινε στην παρακατω σελιδα, αντεγραψε τη φορμα ΕΔΩ και συμπληρωσε τη https://www.insomnia.gr/forums/topic/624518-φόρμα-αγοράς-smartphone/
djkogias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε στον @billdanos για να σε συνετισει δεν μας λες ομως τι θες απο το κινητο? 😎θελω πιο καλη καμερα απο Χ το s9 plus exei??
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, djkogias είπε 😎θελω πιο καλη καμερα απο Χ το s9 plus exei?? δε ξερω απο φωτογραφιες, αλλα στο ματι πιο καλα μου καθονται των πιξελ και μετα των μηλων, πολυ ψευτικες μου μοιαζουν οι φωτο των σαμσουνγκ.
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, djkogias είπε 😎θελω πιο καλη καμερα απο Χ το s9 plus exei?? Αν και δεν ειναι οτι το καλυτερο γενικα,ταιριαζει βλεπω στην περιπτωση σου https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews/
crashnburn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 αν δεν σε καλυπτει η καμερα του iphone x τοτε θες κανονικη φωτογραφικη κ οχι κινητο 3 1
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μετά το iphone x βλέπεις αυτά εδώ (είναι με την σειρά) 1)Huawei P20 Pro 2)HTC U12+ 3)Samsung Galaxy Note 9 4)Huawei P20 5)Samsung Galaxy S9 Plus 6)Xiaomi Mi 8 7)Google Pixel 2 1
georgerapp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 τραβας βιντεο;αν ναι οχι το huawei. ολο το πακετο φωτογραφια βιντεο εχουν τα sammy και το htc u12+. εαν δεν τραβας βιντεο τοτε το p20 pro ειναι πιο δυνατο φωτογραφικα με καλη λεπτομερεια αλλα προσοχη με το ai .......τα κανει πολυχρωμες παπαριες ολα. επισης θα μεινω στο πιο σωστο σχολιο. αν δε σου κανει η καμερα του Χ τοτε θες φωτογραφικη μηχανη. απλα και ομορφα,γιατι καπου εχουμε χασει την μπαλα μου φαινεται! 2
AggelosTz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μια μικρή και εύχρηστη micro 4/3 κάμερα και έναν πράιμ φακό. Και μετά περνάς τις φωτογραφίες στο κινητό για Εντίτ, upload και τέλος. Έτσι κάνω εγώ. Αν έχεις το Χ ποια ο λόγος να πας σε άλλο για την κάμερα μόνο εφ’ όσον το Χ έχει πολύ κάμερα. 1
crashnburn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 κ το p20 να παρει τραγικα μεγαλες διαφορες δεν θα δει 1
georgerapp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Όχι φυσικά τι περιμένετε να δει από το x;πόση διαφορά και που;στο ζουμ μέχρι δακρύων; Η οποίες διάφορες ανάμεσα σε 2 φωτογραφίες ναυαρχίδων θα τις έχει κάνει ο χρήστης που παίζει επίσης πολύ μεγάλο παράγοντα. Για να μη μιλήσω για ένα στοιχειώδες edit που πρέπει να γίνεται αν θες πραγματικά να πάρεις το max από μια φωτογραφία. Είναι ευχάριστο που ο τομέας της φωτογραφιας-βιντεο έχει πάρει την προσοχή που αξίζει από τους κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια αλλά είναι δυσάρεστο που οι χρήστες έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την π..... και μπαίνουν σε ένα τρυπάκι ακόμα και συσκευές με πολύ καλό αποτέλεσμα να το αμφισβητούν και να είναι ο μοναδικός λόγος να θέλουν να σκάσουν φράγκα στο πηγάδι του καταναλωτισμού και φυσικά οι oem να αυξάνουν τιμές γιατί μας έχουν πάρει μυρωδιά! 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Pixel 2 η Galaxy S9 από μένα. (Το απλό galaxy s9 έχει 500κάτι καινούριο από bestprice) https://www.flickr.com/photos/155432003@N08/? εδώ έχω μερικές φωτο απ το απλό S9 σε εξωτερικούς χώρους και βράδυ κυρίως Τις "ψεύτικες" ο άλλος πιο πάνω, δεν ξέρω που τις είδε. ΥΓ. Όλες είναι στο auto και απείραχτες. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από UsualSuspect__ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα