gerassis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 845 παλι εστω και overclocked θα πάει απατο δυστυχως. 1
kostas123pao Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, gerassis είπε 845 παλι εστω και overclocked θα πάει απατο δυστυχως. Και τι να βαλουν? Τον 855 που δεν βγήκε ακόμα? 1 1
gerassis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Να περιμενουν φιλε και να ριξουν εμμεσα την τιμη του oneplus6 (το πηρα 569€) βαζοντας μεσα στο πακετο αρκετα επιπλέον αξεσουαρ. Αν δεν βελτιωθουν οι ηδη καλες καμερες θα ειναι σαν το 5τ που ειχε υποδιεστερες καμερες απο το 5.
Agony Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, gerassis είπε Να περιμενουν φιλε και να ριξουν εμμεσα την τιμη του oneplus6 (το πηρα 569€) βαζοντας μεσα στο πακετο αρκετα επιπλέον αξεσουαρ. Αν δεν βελτιωθουν οι ηδη καλες καμερες θα ειναι σαν το 5τ που ειχε υποδιεστερες καμερες απο το 5. Να ρωτησω κατι? Με τον 845 δεν ειστε ικανοποιημένοι ? Τι ακριβος κανετε στα κινητά ? Ρωταω γιατι εχω htc10 s7 lg v30 και οτι και να κάνω δεν εχουν κολλήσει ποτε. Παιχνιδια δεν παιζω εκει δεν ξερω αν παιζει ρολο. Θα μου αρεσε πχ να εβλεπα μεγαλη αυτονομια oled οθονες λεπτα μικρο βαρος αδιαβροχα κτλ παρα ακομα πιο γρηγορο chipset. 8 2
gerassis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Παραειμαστε ικανοποιημενοι. Ο 845 πεταει. Αλλα οταν αλλαζει μοντελο η εταιρια πρεπει να αξιζει η αγορα του. Λογικα ο πειργμενος 845 θα δινει 300,000 ποντους στο antutu και θα διαφημίστει ως το πιο γρηγορο κινητο τοτε στον κοσμο. Αλλα ουσιαστικα θα προσφερει ελαχιστα παραπάνω απο το oneplus6. Με το Pocophone στην τιμη που προσφερεται αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ουσιαστικος ανταγωνιστης με 845. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το oneplus 6 red 8/128 αλλα αν αγοραζα αυτη τη στιγμη θα χτυπάγα το Poco "λόγω τιμης" 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, zodiacskipper είπε Μόνο poco Pono μόκο.
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε καλυτερη απο τη μοδα καθε 6 μηνες νεο τηλεφωνο. χανει την αξια του στον μισο χρονο. ε, παρτο μισο χρονο μετα 4
inangelsheart Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Κρίμα γαμωτο. Δεν πειράζει. Θα περιμένουμε το 7. Σαλάτα μας τα έκανε η OnePlus. Και για τον 845 και για την τριπλή κάμερα. Το 7 σε μερικούς μήνες. Υπομονή.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kostas123pao είπε Και το 6 πανω απο 500 κάνει και δεν είδα καμία ταφοπλακα. Οταν άλλες εταιρίες πουλάν με διπλάσια και τριπλάσια λεφτά λογική τιμή μου φαίνεται. με 500 πλεον παιρνεις s9 και με 300 pocof1, αν θελει να κανει διαφορα θα πρεπει να ειναι η τιμη εκει αναμεσα πχ 450 ευρω
supervasilis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, ziaba είπε Γιατί δεν έχει τριπλή κάμερα? Και εγώ αυτό περίμενα την τριπλή καμερα
tsf Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Οι τιμές της κάθε εταιρείας προσαρμόζονται ανάλογα βάσει το χαρτοφυλάκιο πελατών της εν συναρτήσει με τις τεχνολογικές ανάγκες της αγοράς (προσφορά και ζήτηση) συνεπώς οι τιμή για >500€ είναι όχι μόνο προσιτή (δυστυχώς) αλλά και μάλλον δεδομένη. Όσο λοιπόν εμείς οι καταναλωτές θα αγοράζουμε τέτοιες συσκευές, θα κυριαρχούν μοντέλα με τιμές παράλογες για κινητό, με notch, με 100 κάμερες, με δακτυλικό στον "πάτο" της κάθε συσκευής κ.ο.κ, απλά λέω..
desosav Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Ειμαι κάτοχος 3t. Το πηρα με android n, ημουν απο τους πρωτους που πηρα update oreo και τωρα που ο ανταγωνισμος παιρνει oreo εγω ετοιμαζομαι για pie. Νομιζω πως τετοιο support εχουν μονο συσκευες της google και της apple που στην καλυτερην στοιχιζουν +300 ευρω.Να τα λεμε και αυτα οταν γινονται συγκρισεις με ποκο και ανταγωνισμο. 7 1
Voodooman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραίο τηλέφωνο. Κορυφαία χαρακτηριστικά, το notch έφυγε (όσο αυτό είναι δυνατόν με την υπάρχουσα τεχνολογία σε λογικά πλαίσια), finger scanner μπροστά, καλό software, η τιμή κρατιέται ακόμη σε λογικά (...) πλαίσια, όλα σχεδόν τέλεια. Αλλά. Η στρατηγική που ακολουθεί η εταιρία είναι σιχαμένη. Υποτίθεται πως η εταιρία στηρίζεται στην κοινότητα και ακούει το κοινό της. -Στο OP6 βάζει το notch, όταν τα polls που διοργάνωνε έδειχναν ότι ο κόσμος δεν το θέλει. Οι δηλώσεις του προέδρου της ("learn to love the notch") έμειναν ιστορικές. -Τώρα αφαιρεί το headphone jack, όταν στην προηγούμενη γενιά κορόιδευε όσους το αφαιρούσαν, και ενώ τα polls δείχνουν ότι το κοινό το θέλει. Οι δηλώσεις του προέδρου και πάλι φτύνουν την βάση των χρηστών, παρουσιάζοντας ένα άλλο poll, σύμφωνα με το οποίο το 58% των χρηστών των Oneplus έχουν ασύρματα ακουστικά. Λες και το γεγονός ότι κάποιος έχει ασύρματα ακουστικά αυτομάτως σημαίνει ότι δεν θέλει το jack. Το σκεφτόμουν για αγορά, αλλά με τέτοιες πρακτικές από την διοίκηση, να μου λείπει. Oneplus, δεν είσαι Apple, ούτε θα γίνεις ποτέ. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Voodooman 4
ALXIOA Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 σας το λεω και σας το υπογραφω θα εχει 3πλη καμερα πισω. ολες οι θηκες στην κινα το δειχνουν με 3πλη καμερα πισω. αν κοιταξετε και στο βιντεο ο τυπος την κρυβει με το δαχτυλο του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα