GT-MAN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ακομα παιδευεσαι απ ό,τι βλεπω... Κι ακομα ψηνεται η cpu.. Ρε συ κατεβασε το ρευμα στο 1.25 κι ασε τα ρολογια στοκ να δουμε τουλαχιστον αν φταιει αυτο που εχεις τοσο υψηλες θερμοκρασιες και μετα βλεπεις το overclock.. οχι δεν εχω ασχοληθει απο τοτε που ειχα γραψει τα μηνυματα...ελειπα 2-3 μερες τωρα και απλα τωρα απαντησα...στο 1.29 με manual mode ειμαι τωρα με 4.4 ghz μια χαρα σταθερο ειναι και με καλυτερες θερμοκρασιες απο οτι ηταν με τελειως στοκ...μια χαρα ειναι...δεν ειχα ενημερωσει παραπανω...τα screenshots ειναι με την πρωτες προσπαθειες μου που ηταν με 1.360 v...μετα που καθισα πιο σοβαρα, πετυχα τα 4.4 στα 1.29 v και συνεπως με καλυτερες θερμοκρασιες απο πριν...δεν τις ειχα επισυναψει παραπανω αυτες οπως βλεπω....(τα τελευταια που ειχα επισυναψει ηταν με 1.360 v ....ενω τωρα ειμαι με 1.29 σταθερα... να τις επισυναψω και με το 1.29V : το ερωτημα που εθεσα και στα ποστς με το overclock ήταν πως θα το ρυθμισω με το offset ωστε να πεφτουν τα volt οταν ειμαι σε idle φαση και να μην ειμαι σταθερα ολη την ωρα ακομα και σε idle, στα 1.29V.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα