Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω ενα συστημα με i7 6700k (δεν του εχω κανει τιποτα σε overclock κλπ) είναι στοκ ακομα, υδροψυξη coolermaster nepton 240Μ ,
16 gb ραμ, καρτα γραφικων amd rx 480 4gb.. πριν το καθαρισω ειχα θερμοκρασιες επεξεργαστη γυρω στα 60-80 βαθμους και τωρα που τον καθαρισα παλι και αλλαξα και παστα, μου βγαζει το hw monitor παλι γυρω στους 60-80....με συγκεκριμενα min 40 και max 80 βαθμους.... ειναι λογικο να εχει τοσο ψηλες θερμοκρασιες...και στις αρχες που τον αγορασ ψηλες ηταν σχετικα θυμαμαι αλλα δεν νομιζω και 80 βαθμους....λετε να φταιει κατι.? λετε να θελει καμια ρυθμιση απο bios?

καταλαθος με διορθωση του τιτλου που εκανα μπηκε δυο φορες το ποστ...ας σβησει αυτη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αλλοι θα σου πουνε εινια νορμαλ αλλοι οχι.. για μενα δν ειναι νορμαλ.. η εχεις βαλει λαθος-αρκετη παστα ( που ειναι το συνηθες) η η ψυκτρα σου δν δουλευει ( αλλα και παλι δν ανεβαινει τοσο ) η εχεις χαλια airflow στο κουτι μεσα.. νορλαμ θερμοκρασιεσ ειναι σε αδρανεια-χαλαρα 35-40 και σε βαρια χρηση 60-65..

για να εχεις μια εικονα εμενα δουλευει απο 30-37 σε χαλαρη χρηση ( ταινιες, chorme κλπ) και σε gaming +stearming 40-44..(αεροψυξη) .. μονο εαν κανω στρεσσ τον cpu παει 60-65 max.. γενικα ο μεσος ορος ειναι 35-40 σε 12 ωρες.. επισης παρε το HWinfo ειναι καλυτερο 

Δημοσ.

Οι 80 βαθμοί είναι υπερβολικοί για υδρόψυξη. Δοκίμασε μια "κουτσουλιά" πάστας όχι παραπάνω και δες αν πατάει καλά η ψήκτρα. Μετά έλεγξε ξανά θερμοκρασίες και πες μας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...