Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε να παω δικαστηκα γιατι για να ζητησω και καλα λεφτα ? Βασικά θα μπορούσες εύκολα να κάνεις καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή για το κατάστημα και το e-food. Σε ακτοπλοϊκή εταιρία για αποζημίωση 10€ (για καθυστέρηση δρομολογίου) που το έπαιζαν κινέζοι έκανα καταγγελία και δύο άτομα πήραμε δωρεάν εισιτήρια. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
NemeSis1990 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Έπαιρνα κάθε μέρα από efood για αρκετούς μήνες ώσπου μία μέρα ένα από τα συνεργαζόμενα μαγαζιά μου έφερε ληγμένο προϊόν, πάρα τίς συνεχείς οχλήσεις μου στο efood η κριτική πού έκανα δεν ανέβηκε πότε. Από τότε εδώ καί 5 μήνες έχω σταματήσει νά παραγγέλνω από efood. Τι ήταν ληγμένο; Η κόκα κόλα;
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NemeSis1990 είπε Τι ήταν ληγμένο; Η κόκα κόλα; Όχι ένα τυποποιημένο γλυκό τό οποίο ήταν όχι μία ούτε δύο αλλά 15 μέρες ληγμένο. 1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε Βασικά θα μπορούσες εύκολα να κάνεις καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή για το κατάστημα και το e-food. Σε ακτοπλοϊκή εταιρία για αποζημίωση 10€ (για καθυστέρηση δρομολογίου) που το έπαιζαν κινέζοι έκανα καταγγελία και δύο άτομα πήραμε δωρεάν εισιτήρια. Δεν τό σκέφτηκα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, talibanakos είπε Ισχυει. Θυμαμαι πριν κανα δυο χρονια που δουλευα σε ενα καφε,πηρα μια παραγγελια απο ενα μαλακισμενο φοιτητακι που βαριοταν στο σπιτι,πηγα στην αλλη ακρη της πολης για ενα κρουασαν βουτυρου 1,40. Γιατί δεν βρίζεις το αφεντικό σου που είχε ελάχιστη παραγγελία 0 ευρώ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις