Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, flienky είπε

Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που αγοράζετε μέσω efood, δώσατε δύναμη σε έναν τρίτο να μπει στην αγορά και να την κουμαντάρει όπως θέλει ουσιαστικά εκβιαζοντας τα κάθε μαγαζιά, σε στυλ, ή πληρώνεις το 8 10 15 % η απλά δεν σε βαζω στο efood και κανεις δεν μαθαίνει ότι υπάρχεις Γτ όλοι αγοράζουν από εμένα. Μπράβο που δώσατε την δύναμη σε μια εταιρία να κουμαντάρει έναν ολόκληρο κλάδο όπως ακριβώς γουστάρει αυτη. 

Αλλά συγνώμη, ενταξει έλυσε το πρόβλημα των λάθων που γινόντουσαν στις παραγγελίες, που προσωπικά μετά από τόσες παραγγελίες που έχω κάνει τηλεφωνικά, επαναλαμβάνω ότι του είπα και δεν έχει γίνει ποτέ λάθος.

Αλλά εντάξει, είναι πιο κουλ να αγοράζετε μέσω της εφαρμογής, το παίζω ότι είμαι πιο μπροστά και κυριλέ. 

Σορρυ για το hate, αλλά πραγματικά δεν έχετε ιδεα πόσο κακό κάνει το εφοοδ στους καταναλωτές (3 2 1, μα flienky το εφοοδ βγάζει προσφορές γαρ γαρ) . 

Η το άλλο επιχείρημα, μα το efood φέρνει κόσμο στο μαγαζί μου. Λάθος φίλε μου, όσα πίτογυρα έτρωγαν όλοι Έλληνες πριν το εφοοδ τόσα τρώνε και μετά, απλά αντί να παραγγείλουν από τηλέφωνο το κάνουν από το efood. 

ΥΓ το εφοοδ απαγορεύει στα καταστήματα να έχουν διαφορετικές τιμές στον κατάλογο και διαφορετικές στο εφοοδ

Καλά αυτό που λες περί κόσμου είναι λάθος.

Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν υπάρχουν κατανάλωτες που μέσω ιφουντ έχουν πάρει από καταστήματα και έχουν σταδιακά γίνει πελάτες που πριν ίσως να μην αγόραζαν ποτέ γιατί ίσως να μην ήξεραν το μαγαζί?

Διαφωνώ σε αυτό όσο δε πάει. 

Εγώ έχω πάρει αρκετές φορές από μαγαζιά που δε θα έπερνα ποτέ ακόμα και αν τα ήξερα καθώς δεν είχαν κριτικές.

Πήρα από άλλα τα οποία τα έμαθα μέσω της εφαρμογής.

Είμαι σίγουρος ότι όσοι ήταν καλοί στη δουλειά τους μέσω του ιφουντ ανέβηκαν ακόμα παραπάνω και όσοι ήταν κακοι έπεσαν αρκετά ή ακόμα και έκλεισαν.

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 4
  • Thanks 2
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, flienky είπε

Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που αγοράζετε μέσω efood, δώσατε δύναμη σε έναν τρίτο να μπει στην αγορά και να την κουμαντάρει όπως θέλει ουσιαστικά εκβιαζοντας τα κάθε μαγαζιά, σε στυλ, ή πληρώνεις το 8 10 15 % η απλά δεν σε βαζω στο efood και κανεις δεν μαθαίνει ότι υπάρχεις Γτ όλοι αγοράζουν από εμένα. Μπράβο που δώσατε την δύναμη σε μια εταιρία να κουμαντάρει έναν ολόκληρο κλάδο όπως ακριβώς γουστάρει αυτη. 

Αλλά συγνώμη, ενταξει έλυσε το πρόβλημα των λάθων που γινόντουσαν στις παραγγελίες, που προσωπικά μετά από τόσες παραγγελίες που έχω κάνει τηλεφωνικά, επαναλαμβάνω ότι του είπα και δεν έχει γίνει ποτέ λάθος.

Αλλά εντάξει, είναι πιο κουλ να αγοράζετε μέσω της εφαρμογής, το παίζω ότι είμαι πιο μπροστά και κυριλέ. 

Σορρυ για το hate, αλλά πραγματικά δεν έχετε ιδιες πόσο κακό κάνει το εφοοδ στους καταναλωτές (3 2 1, μα flienky το εφοοδ βγάζει προσφορές γαρ γαρ) . 

Η το άλλο επιχείρημα, μα το efood φέρνει κόσμο στο μαγαζί μου. Λάθος φίλε μου, όσα πίτουρα έτρωγαν όλοι Έλληνες πριν το εφοοδ τόσα τρώνε και μετά, απλά αντί να παραγγείλουν από τηλέφωνο το κάνουν από το efood. 

Οι Ξενοδόχοι τα βάζουν με την Booking.com

Οι Ταξιτζήδες τα έχουν με το Beat

Oι Εστιάτορες με το efood.

Μήπως απλά φταίει η κουτοπονηριά του Έλληνα -εγώ ξέρω καλύτερα- επιχειρηματία ;

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, opcorsa είπε

αλλα ειναι αρκετα χρηματα χαμενα σε ρευστοτητα για ενα μικρο μαγαζι αν σκασουν 10 ντελιβερυ την ημερα με καρτα...

Επαυξανω.

Μη γ@μιεστε,σε μικρα μαγαζια πληρωστε με μετρητα,δε θα παθετε τιποτα.

Και αν ειναι να πληρωσετε με καρτα,αφηστε ρε ξεφτιλες 50 λεπτα στο μ@λ@κ@ που τα φερνει.

• Like 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, kon1to said:

Πως τολμάς μικρέ απαίδευτε καταναλωτή!

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Αν δε κάνω λάθος απαγορεύεται και από τους όρους του ,το κατάστημα να δίνει άλλες τιμές σε παραγγελίες εκτός εφαρμογής.

Δε νομιζω,αλλα αν το βρεις θελω να μου το δειξεις,με ενδιαφερει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Καλά αυτό που λες περί κόσμου είναι λάθος.

Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν υπάρχουν κατανάλωτες που μέσω ιφουντ έχουν πάρει από καταστήματα και έχουν σταδιακά γίνει πελάτες που πριν ίσως να μην αγόραζαν ποτέ γιατί ίσως να μην ήξεραν το μαγαζί?

Διαφωνώ σε αυτό όσο δε πάει. 

Εγώ έχω πάρει αρκετές φορές από μαγαζιά που δε θα έπερνα ποτέ ακόμα και αν τα ήξερα καθώς δεν είχαν κριτικές.

Πήρα από άλλα τα οποία τα έμαθα μέσω της εφαρμογής.

Είμαι σίγουρος ότι όσοι ήταν καλοί στη δουλειά τους μέσω του ιφουντ ανέβηκαν ακόμα παραπάνω και όσοι ήταν κακοι έπεσαν αρκετά ή ακόμα και έκλεισαν.

Είπα οτι όσα πιτογυρα τρωγανε οι Ελληνες πριν αλλα τοσα τρωνε και τώρα. Ας πάρουμε για παράδειγμα εσένα. Ενα βράδυ δεν ηξερες απο που να παρεις πιτόγυρο. Θα μπορούσες πολύ απλά να δεις κριτικές στην google αλλά και κριτικές στο fb ή να πάρεις συμβουλή απο έναν φίλο. Και πρόσεξε, το 90% των καταναλωτών ξέρει απο πριν απο που θα παραγγείλει και απλά αντι να το κάνει τηλεφωνικά, το κάνει μεσω του efood. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι να  σου παίρνει το 15% για κάθε παραγγελία δεν σημαίνει ότι σε κάθε παραγελλία σου φέρνει απο το πουθενά κόσμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Δε νομιζω,αλλα αν το βρεις θελω να μου το δειξεις,με ενδιαφερει.

λογικά απαγορεύεται, όπως εγραψαν άλλοι νωρίτερα.

όπως ισχύει γενικά σε αυτά, όπως Booking.com κτλ

Επεξ/σία από kon1to
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Ισχυει. Θυμαμαι πριν κανα δυο χρονια που δουλευα σε ενα καφε,πηρα μια παραγγελια απο ενα μαλακισμενο φοιτητακι που βαριοταν στο σπιτι,πηγα στην αλλη ακρη της πολης για ενα κρουασαν βουτυρου 1,40.

Επεξ/σία από talibanakos
  • Confused 1
Δημοσ.
17 minutes ago, flienky said:

Σορρυ για το hate, αλλά πραγματικά δεν έχετε ιδεα πόσο κακό κάνει το εφοοδ στους καταναλωτές

Εννοείς αυτούς τους καταναλωτές που αν δεν το προτιμούσαν δε θα υπήρχε;

Πρέπει να είναι πολύ βλάκες όλοι οι καταναλωτές για να χρησιμοποιούν αυτή την υπηρεσία που τους κάνει κακό, ή να μη μπορούν να καταλάβουν τι τους βολεύει καλύτερα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kon1to είπε

Πολύ εύστοχο ποστ πραγματικά. Ποτέ δεν ειπα οτι αυτές οι υπηρεσίες ειναι κακές. Αλλα αν παιρνουν 15% του ποσού της παραγγελίας(δλδ 20% αν βγαλεις φπα κοστη κλπ) ειναι νταβατζήδες τι δεν καταλαβαίνεις; Ελέγχουν μια αγορά απο το πουθενά, και κάνουν ο,τι γουστάρουν

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, defacer είπε

Πρέπει να είναι πολύ βλάκες όλοι οι καταναλωτές

Οχι μωρε,ειναι εξυπνοι.

1 λεπτό πριν, flienky είπε

Εγω παντως ξερω μικρο καφε που δουλεψε το efood,ειδε οτι δεν το βολευε και εφτιαξε δικη του εφαρμογη,για να μη δινει νταβατζιλικια στο efood.

Ασε που οι μισοι πληρωνουν με καρτα ενα καφε και μια τυροπιτα,οποτε χανεται η ρευστοτητα πλεον και τρεχει ο αλλος να πληρωνει προμηθειες απο την τσεπη του.

Δημοσ.
2 minutes ago, flienky said:

Θα μπορούσες πολύ απλά να δεις κριτικές στην google αλλά και κριτικές στο fb ή να πάρεις συμβουλή απο έναν φίλο.

Κι εσύ θα μπορούσες αντί να πας στο skroutz να ρωτήσεις ένα φίλο η ένα φόρουμ, αλλά δεν το κάνεις. Γιατί;

Γενικά τα σάιτ των φαγάδικων είναι μαλακία, αφού υπάρχει χρυσός οδηγός και φυλλάδια μενού, μπορούμε να πάρουμε την ίδια πληροφορία και από αλλού. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσαν για σάιτ οι μαγαζατορες.

Υπάρχει περίπτωση λες να μη τη βρίσκουν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο που τη βρίσκεις εσύ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, flienky είπε

Τι μαλακία διάβασα μόλις τώρα. Είναι κουλ και κυριλέ επειδή θέλω να έχω την ευκολία μου με την εφαρμογή; Να πληροφορηθω΄ για τα προιόντα και τις τιμές τους αντί να ρωτάω τον μεγαζάτορα στο τηλέφωνο και να τον κρατάω;

Έλεος.

Ε τότε είμαι κυριλέ που αγοράζω από skroutz και δεν το ήξερα ...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, flienky είπε

Πολύ εύστοχο ποστ πραγματικά. Ποτέ δεν ειπα οτι αυτές οι υπηρεσίες ειναι κακές. Αλλα αν παιρνουν 15% του ποσού της παραγγελίας(δλδ 20% αν βγαλεις φπα κοστη κλπ) ειναι νταβατζήδες τι δεν καταλαβαίνεις; Ελέγχουν μια αγορά απο το πουθενά, και κάνουν ο,τι γουστάρουν

Μα το 15% είναι πολυ; (ΦΠΑ κτλ εκπίπτουν)

Τι να πει το Booking που παίρνει 20%, η Expedia που παίρνει 24%;

Ναι θα ηταν τελειο να παρειχαν μια υπηρεσία δωρεάν, αλλα λιγο δυσκολο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, defacer είπε

Εννοείς αυτούς τους καταναλωτές που αν δεν το προτιμούσαν δε θα υπήρχε;

Πρέπει να είναι πολύ βλάκες όλοι οι καταναλωτές για να χρησιμοποιούν αυτή την υπηρεσία που τους κάνει κακό, ή να μη μπορούν να καταλάβουν τι τους βολεύει καλύτερα.

defacer, αν πριν 10 χρόνια που δεν υπήρχε το efood ήθελες να παραγγείλεις σουβλάκια, με το ποσό της παραγγελίας να έφτανε στα 20 ευρώ, αν σου έλεγα να κάνω εγω την παραγγελία για εσένα, ωστε να μην χρειαζόταν να μιλήσεις στο τηλεφωνο, αλλά να μου έδεινες 23 ευρώ, θα συμφωνούσες ή οχι; Δεν θα συμφωνούσες. Βγάλε τωρα το "εγώ" με το "efood" και δες τι θα επέλεγε ενας καταναλωτής αν γνωριζε τις επιπτώσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...