Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, babooniaris είπε

Έχω βαρεθεί το καλύτερο τηλέφωνο ever ο ένας εργαλείο δουλειάς ο άλλος οι άλλοι στήνονται σαν τα βόδια που τα πάνε στο σφαγείο σε ουρές για να ακουμπήσουν ζεστά ζεστά 1.5 χιλιάρικο και σου λένε μετά για εμπειρία χρήσης και παπάρια μάνδολες. Σε τι θα δείξει διαφορά ο Α12 που έχει το IPhone X’s Max σε σε σχέση με το περσινό Α11 ή ακόμα και με τον snapdragon 845 ή τον exynos 9810; Ότι θα παίζει πιο γρήγορα το Fortnite ; Αξίζει να δόσεις 1000-1500 ευρώ για να παίζεις Fortnite στο λεωφορείο στην οθόνη του κινητού σου ή μήπως για να βλέπεις Anemojies με την φάτσα σου ή με την σκατουλα στα μηνύματα σου;  Σε λιγότερο από 12 μήνες θα ψάχνεις να το πουλήσεις γιατί θα βγει το καλύτερο άπο το φετινό και πάει λέγοντας και πάντα θα σου λένε ότι έχει κάτι νέο για να σου δημιουργούν καινούργια ανάγκη να το αγοράσεις ξανά. 

Ποσοι αγόρασαν το Χ πέρσι 1200 ευρώ και τώρα παρακαλάνε στις αγγελίες να το δοθούν στα 750 με 800 ή είχαν αγοράσει το note 8 στα 1050 και τώρα δεν πιάνει ούτε 500; Πόσοι αγόρασαν το note 9 day one στα 1049 και σε ένα μήνα έχει πέσει στα 850;  Έχουμε χάσει το μέτρο πλέον ο άλλος ακόμα πληρώνει το περσινό Χ και ψάχνεται να ξανά χρεωθεί για να αγοράσει το Xs Max γιατί;;;;;; Γιατί κάποιοι τον έπεισαν ότι είναι 15% γρηγορότερο από το Χ δηλαδή ανοίγει  μια εφαρμογή 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από πέρσι, η ο άλλος θέλει να πάρει το Xs που είναι η αντιγραφή του περσινού Χ με άλλο χρωμα +300€ πιο ακριβό.........

Γιατί πρέπει να ρολαρει το σύστημα,να κινηθεί η αγορά,να εκπληρώσουμε τις υποτιθέμενες ανάγκες μας,να καλύψουμε το κενο που έχουμε μέσα μας,να νιώσουμε ότι κατι κάνουμε,ότι κάτι ειμαστε,ότι είμαστε καλύτεροι από τον άλλο που είναι ικανότερος από μας αλλά έχει κινεζια,

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, babooniaris είπε

το τέρμα tragic δεν είναι ότι η Huawei μοιράζει δωρεάν power banks όξω από το μαντρί της apple.....αλλά το ότι υπάρχουν γίδια που στήνονται στις ουρές  στήνουν ακόμα και σκηνές ταλαιπωρούνται για να ακουμπήσουν ζεστά ζεστά 1500€ και το ακόμα πιο tragic ιδιαίτερα εδώ στο ελλάντα είναι ότι ο μπατίρης ο καρμίρης άνεργος φτωχο…..νες θα πάει θα βάλει 48 δόσεις για να αγοράσει το καινούριο XS Max θα το κρατήσει περίπου 1 χρόνο και του χρόνου τέτοιο καιρό θα το πουλήσει χάνοντας τουλάχιστον 500 να μην πω παραπάνω € για να ξαναβάλει άλλες 48 δόσεις να πάρει το επόμενο...….τελικά το μόνο άπειρο μετά το σύμπαν είναι η ανθρώπινη βλακεία σε συνδιασμό με την μανία για επίδειξη...…….

- ρε συ μαν πήρα το καινούριο XS max

- πωωωωω ρε μπρο γαμάτο είναι πόσο το πήρες 

-έλα ρε χαλαρά το Χ το 256 που είχα πάρει πέρσι στα 1200€;  ε να  βρήκα ένα κορόϊδο να το παρει  στα 800 ευρω και έβαλα και 800€ σε 48 δόσεις. 

- τι λες πάμε αύριο για καφέ να το βγάλουμε στην καφετέρια να πουλήσουμε μούρη στα γκομενάκια 

- θα σου κανω αναπαντητη να με παρεις γιατι δεν εχω καρτα……...άλλα πάμε κάπου φτηνά ρε μαν γιατι αυτή την εβδομάδα την βγάζω δύσκολα και στις αρχές του μήνα θα σκάσει και η πρώτη δόση...... και δεν έχω ακόμα ξεπληρώσει και το παλιό και σχεδόν το μισό επίδομα που θα μπει μεθαύριο θα παει εκει…..

Ή πολυ καλος σεναριογραφος εισαι ή το κατεχεις το αθλημα απο εμπειρια... Πολυ ευφάνταστο το ποστ σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Βρείτε καποια αλλη εξυπνάδα να λέτε, αυτο με την αναπάντητη και την κάρτα έχει καταντήσει.....

Οσο για το θεμα του τοπικ, απο τη μια βλεπουμε την πιο επιτυχημένη εταιρεία να διατηρεί το status της τέρμα ψηλά με τον κόσμο να κάνει ουρά για τα προϊόντα της, κι απο την αλλη το φτωχό συγγενή να προσπαθεί να... κλέψει κανα ξεροκόμματο. 

(Βέβαια να θυμίσουμε πως ο φτωχός συγγενής πουλαει ναυαρχιδες με 600 κ 700€, λέγε με p20 Pro.....)

Τελος , κερδισμένοι οι πελάτες της απλ που και κινηταρα θα πάρουν κ τσάμπα ενα power bank :D

Αυτό με την κάρτα δεν είναι εξυπνάδα αλλά πραγματικότητα.υπαρχουν πολλοί που βάζουν δόσεις για να αγοράσουν iPhone και δεν έχουν χρήματα για να βάλουν κάποιο πρόγραμμα η να ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας στη συσκευή τους.όπως αντίστοιχα και άτομα που έχουν συσκευές android των 800-900€.

Δεν θεωρώ ότι η Huawei είχε σκοπό να κλέψει κανένα πελάτη της apple ειδικά τους καμμενους που περίμεναν απ' έξω δεν νομίζω να είναι τόσο αφελής να πιστεύει κάτι τέτοιο.Σκοπος της ήταν να δυσφημισει την apple για τις μπαταρίες που τοποθετεί σε συσκευές 1000+ ευρώ και ταυτόχρονα να διαφημιστει δωρεαν δίνοντας καμιά δεκαριά power bank.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

Κλαμα λαου προκαλει για ακομα μια φορα η Apple 😛 Τι χαλατε την υγεια σας εγω δεν καταλαβαινω. Αγοραστε αυτο που γουσταρετε και τσιλαρετε.

Η μαλακια σε ολο αυτο ειναι τα ατομα που αγορασαν Huawei συσκευες. Δηλαδη πανε και δινουν δωρεαν το powerbank τους σε iPhone owners αλλα οχι σε αυτους που τους εμπιστευτηκαν και αγορασαν τις συσκευες τους; Λολ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κα. Huawei πουλατε στον κοσμο τηλεφωνα τιγκα στο adware και θελετε και να τρολαρετε....

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Ή πολυ καλος σεναριογραφος εισαι ή το κατεχεις το αθλημα απο εμπειρια... Πολυ ευφάνταστο το ποστ σου

Απλά παρατηρώ την βλακεία και την μιζέρια που επικρατεί.....τα σενάρια τα γράφει η πραγματικότητα και αν το σενάριο με την κάρτα σου φαίνεται απίθανο που να δεις άλλον που κόβει από το φαΐ του και το φαΐ των παιδιών του για να πάρει ένα τηλέφωνο. Γνωρίζω άτομα όχι ένα και δυο που χρωστάνε το προηγούμενο Iphone και το πουλάνε όσο όσο για να χρεωθούν ξανά να πάρουν το καινούριο και αυτό το κάνουν συστηματικά όχι μόνο πέρσι ή  φέτος τώρα για το αν κατέχω το άθλημα μια φορά πήρα Iphone το Χ πέρσι τον Δεκέμβριο όχι με δόσεις αλλά τις μετρητοίς διότι μου το επέτρεπε και εξακολουθεί να μου το επιτρέπει η οικονομική μου κατάσταση και η εργασία μου. Ευτυχώς νωρίς γύρω στον Απρίλιο κατάλαβα ότι είναι `ηλιθιότητα να έχω ένα κινητό 1200€ πάνω μου που κάθε ημέρα χάνει την αξία του. Ευτυχώς οι καμένοι είναι πολλοί και βρήκα ένα κορόιδο που έδωσε τα χρήματα για να το αγοράσει και πήρα  το σύνολο σχεδόν της αξίας του πίσω. Όταν λέω κορόιδο το λέω με την έννοια του ανθρώπου που δίνει  1000€ για μια συσκευή όπως κορόιδο ήμουν και εγώ όταν το αγόρασα. Τώρα είμαι με ένα p20 pro καλύπτω τις καθημερινές μου ανάγκες στο τομέα κινητό με λιγότερο από τα μισά χρήματα ενός Iphone. Έχεις τα λεφτά καλά κανείς και παίρνεις ένα Iphone ή 10 iPhones αν δεν τα έχεις όμως και ζεις εργάζεσαι χρεωνεσαι στερείς από σένα και την οικογένεια σου τα απαραίτητα για να έχεις ένα τηλέφωνο που νομίζεις ότι θα σου δώσει κύρος τότε έχεις πρόβλημα και δυστυχώς μαζί με σένα θα έχει πρόβλημα η οικογένεια σου και τα παιδιά σου. Και μιλάω γενικά για όποιον αγοράζει Iphone και στερείται και όχι για κάποιο προσωπικά.

Ενα πρώην κορόιδο που έφυγε από το μαντρι………

13 λεπτά πριν, savvas999 είπε

Κλαμα λαου προκαλει για ακομα μια φορα η Apple 😛 Τι χαλατε την υγεια σας εγω δεν καταλαβαινω. Αγοραστε αυτο που γουσταρετε και τσιλαρετε.

Η μαλακια σε ολο αυτο ειναι τα ατομα που αγορασαν Huawei συσκευες. Δηλαδη πανε και δινουν δωρεαν το powerbank τους σε iPhone owners αλλα οχι σε αυτους που τους εμπιστευτηκαν και αγορασαν τις συσκευες τους; Λολ.

Σε αυτό θα συμφωνήσω έπρεπε να τα δίνει δωρεάν σε κάθε έναν που θα αγοράσει τις συσκευές της.

12 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

κα. Huawei πουλατε στον κοσμο τηλεφωνα τιγκα στο adware και θελετε και να τρολαρετε....

Επειδή έχω το p20 pro και από ότι φαίνεται δείχνεις να γνωρίζεις από Huawei θα ήθελες αν σου είναι δυνατόν να μου αναφέρεις μερικά adware που έχει το τηλέφωνο μου γιατί είμαι νέος χρήστης -από τον Απρίλιο το έχω - ώστε αν μπορώ να τα απεγκατάσστησω ;;;;

Επίσης ας μου απαντήσει κάποιος χρήστης Iphone αν είναι θεμιτό μια εταιρία να υποβαθμίζει εσκεμμένα το hardware των συσκευών της με μια αναβαθμίση του λογισμικού της με δικαιολογία ότι τους προστατεύει και όταν αυτό αποκαλύπτεται να ζητάει χρήματα για να αποκαταστήσει την ζημιά που η ίδια έκανε (βλέπε πρόγραμμμα αντικατάστασης της μπαταρίας στα IPhone 6, 6s) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το εχω. Το πηρε ενας φιλος απο τον γερμανο πριν μερες και μου ειπε ειναι γεματο διαφημισεις σαν πρωτο comment. Οπου βλεπεις απεγκατεστησε. Βασικα ειναι μεσα στις εφαρμογες. Πχ η εφαρμογη του facebook.

το P20 pro ειναι το ακριβοτερο, μηπως το εχουν εξαιρεσει; Λεω...

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Δεν έχω αγοράσει ποτέ apple και δεν πρόκειται ποτέ να πάρω, αλλά αυτά που κάνει η huawei είναι καραγκιοζιλικια και αμφιβάλλω αν έχουν αποτέλεσμα.

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις δίκιο για αυτο ειναι δευτερη και η apple τριτη και οπου νανε θα την περασει και η Χiaomi.Ας μην χρεωνε καθε συσκευη ενα νεφρο και θα σου λεγα που θα τανε τωρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Atropos28 είπε

Δεν έχω αγοράσει ποτέ apple και δεν πρόκειται ποτέ να πάρω, αλλά αυτά που κάνει η huawei είναι καραγκιοζιλικια και αμφιβάλλω αν έχουν αποτέλεσμα.

Σε αυτό έχεις δίκαιο το καλύτερο θα ήταν να τα δώσει ως προσφορά σε όποιον αγοράζει τα τηλέφωνα της. Δίνοντας τα σε apple users είναι σαν να χαρίζεις σε τυφλούς φακό, ή σε κουφούς ακουστικά.....

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Δεν το εχω. Το πηρε ενας φιλος απο τον γερμανο πριν μερες και μου ειπε ειναι γεματο διαφημισεις σαν πρωτο comment. Οπου βλεπεις απεγκατεστησε. Βασικα ειναι μεσα στις εφαρμογες. Πχ η εφαρμογη του facebook

Εμενα παλι δεν ειχε τιποτα.Μπας και τον κοροϊδέψανε το φιλο σου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyros007 είπε

Ή μου λεει ψεμματα :)  αγορασε τηλεφωνο και το κατηγορει για πλακα...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Δεν ξέρεις που να ψάξεις φίλε...

Ο άλλος πως το βρήκε το adware αφου...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Έχεις δίκιο για αυτο ειναι δευτερη και η apple τριτη και οπου νανε θα την περασει και η Χiaomi.Ας μην χρεωνε καθε συσκευη ενα νεφρο και θα σου λεγα που θα τανε τωρα.

Θα ήταν νο1 και στις πωλήσεις κινητών και με διαφορά από τον 2ο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyros007 είπε

Δυστυχώς είναι αλήθεια εμφανίζεται μόνο σε τηλέφωνα Huawei πρώην χρηστών Iphone και μετά βγαίνει και ένα μήνυμα που λέει « Καλά να πάθεις έφυγες από την apple. Huawei δεν ήθελες λούσουν τα τώρα» αλλά με το καιρό και όσο συνηθίζεις το τηλέφωνο οι διαφημίσεις εξαφανίζονται και το τηλέφωνο επανέρχεται στα φυσιολογικά του 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...