Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η όλη φάση είναι σαν να είσαι ισλαμιστής και να πηγαίνεις στη Τήνο δεκαπενταύγουστο για να μοιράσεις επιγονατίδες, pointless.

• Like 1
  • Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε

Διάβασε το post που σχολίασα 

Ακριβώς αυτό έκανα κι εγώ ;)

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Τραγικο ,αλλα κινεζοι ειναι τι περιμενεις να συμπεριφερθουν σαν πολυεθνικη? Σαν τον Μπαμπη που του πηραν το γλυφιτζουρη  απο τα χερια  στο σχολειο θα κανουν .

Είναι αυτό ότι πιο τραγικό μπορεί κάποιος να βρει στην εν λόγω είδηση;

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσαν οι χρήστες της Apple να μην δέχονταν τα Powerbanks και να τρόλλαραν την Huawei...  😁

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Don't worry, τα χρήματα απο τα power bank που χάρισαν θα τα βγάλουν απο τις διαφημίσεις που θα εμφανιζουν όλα τα κινητά Huwawei στο λειτουργικό της...

Δημοσ.

Το powerbank που μοιράζουν το έχει φίλος μου και είναι φοβερό......Λυπάμαι εκείνους που περιμένουν σε ουρές ενώ θέλουν να δώσουν χρήματα, π.χ. σε "in" μαγαζιά που συνήθως μόλις περάσει αυτό το ξέφρενο του καινούργιου κλείνουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Τραγικο ,αλλα κινεζοι ειναι τι περιμενεις να συμπεριφερθουν σαν πολυεθνικη? Σαν τον Μπαμπη που του πηραν το γλυφιτζουρη  απο τα χερια  στο σχολειο θα κανουν .

Τι περιμενεις?Να βαλουν hd lcd τεχνολογιας 2013 και να την πουλήσουν 1000 ευρω?

• Like 4
Δημοσ.

ωραία να βλέπουμε ανταγωνισμό , θα γίνουν και χαζά εχει πλάκα , πονάει η apple και την βλέπουν σαν αντίπαλο , αν εκθρονιστεί η αππλε θα είναι απο κινέζικη εταιρία , η σαμσουνγκ προσπάθησε αλλά , να περάσει ο επόμενος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, athanaso77 είπε

Πιο πολύ σε ζητιανιά μου κάνει από μεριάς Huawei για να ασχοληθεί κάποιος μαζί της. Πολύ θα ήθελαν να είχαν τέτοιες ουρές και στα δικά τους καταστήματα.

Έλα τώρα, αφού δεν το σώζεις, ξέρεις:😛

Δημοσ.

Καλα κανει, σαν να τους λεει ξυπνατε θυματα της τεχνολογιας, απο καποιο σημειο και μετα η apple τους πουλαει αερα πανακριβα και αυτοι οχι μονο αγοραζουν αλλα κοιμουνται στους δρομους για να αγορασουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Skylined είπε

Είναι αυτό ότι πιο τραγικό μπορεί κάποιος να βρει στην εν λόγω είδηση;

Ναι ξεκαθαρα ,προκειται για εταιρειες κολοσσους  οχι για μαγαζακια ωστε να εχουν τετοια συμπεριφορα περα απο το αντιαισθητικο του πραγματος  .

Επειδη ομως εσυ υπονοεις  τα ατομα που περιμενουν στην σειρα  για να παρουν το   προιον που επελεξαν   day one δεν μπορω να καταλαβω γιατι το  χαρακτηριζεις τραγικο  .

Μπορει να  ειναι ατομα που  τα gadget ειναι το  hobby τους ,το παθος τους ,μπορει να ειναι ατομα που θελουν να κανουν δωρο στον εαυτο τους   εκεινη την μερα γιατι εχουν τα γενεθλια τους η' γιορταζουν αγαπημενα τους προσωπα ,η' ατομα που πανε να βγαλουν χαρτζηλικι απο την μεταπωληση ,η' γιατι  περιμεναν 4 χρονια με το ιδιο κινητο και πλεον δεν μπορουν να περιμενουν ουτε μια μερα παραπανω ,χιλιοι δυο λογοι μπορει να υπαρχουν .

Εμενα ας πουμε μου φαινεται περιεργο που συνωστιζονται  ανθρωποι σαν σαρδελες για μια συναυλια σε ατελειωτες ουρες  η' στο γηπεδο ,η'   σε μια θεατρικη /κινηματογραφικη πρεμιερα ,η' που κανουν καραβανια για να εκπληρωσουν τα θρησκευτικα τους καθηκοντα  γονυπετεις(και ειμαι αθεος ε ) κο.κ .Ενοχλουν κανενα?

Οχι επομενως δεν βλεπω κατι τραγικο   το μονο που μπορω να πω ειναι πως εγω δεν  θα το εκανα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...