taxtax Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, theofanis20 είπε Το δοκίμασα και στο λαπτοπ και εκεί τα ίδια, από ότι φαίνεται έπεσα σε προβληματικό κομμάτι Και εγώ έπεσα σε προβληματικό κομμάτι. Με χίλια βάσανα το κατάφερα για λίγο να το αναγνωρίσει το laptop, προσπάθησα να τρέξω benchmark, έτρεξε για λίγο, κόλλησε και τέλος. Το κακό είναι ότι μπαίνει ιδιαίτερα σφιχτά στην θύρα usb, οπότε βάλε-βγάλε μήπως το καταφέρω να δουλέψει, ταλαιπώρησα και τις θύρες usb του Laptop μου. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από taxtax
enterhere Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, jokerakias είπε Μια χαρά το 23,5.Η δοκιμή έγινε σε usb2 η 3; usb3
koooleeek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Είχα κάνει παραγγελία στο 3ο κύμα με τα 3,29€ στις 10/10 και μόλις τώρα ήρθε αυτό το e-mail: Dear Valued Customer, Thank you for placing an order with us. We apologize that you have yet to receive your package. There has been a slight delay to your delivery due to the shipping company is overwhelmed packages. However, please rest assured that we have urged the shipping company to arrange shipment for you. Please kindly wait for your package to arrive. If you have any questions, please feel free to contact us, we will try our best to help you. We sincerely appreciate your patience and kind support. Best regards, DressLily Customer Service Έλαβε και κανένας άλλος αυτό το e-mail που να είχε κάνει παραγγελία στα 3,29€;
Doubt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, koooleeek είπε Είχα κάνει παραγγελία στο 3ο κύμα με τα 3,29€ στις 10/10 21/10 αγόρασα, 25 το έστειλαν.
giorgionats Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 9:07 ΜΜ, taxtax είπε Και εγώ έπεσα σε προβληματικό κομμάτι. Με χίλια βάσανα το κατάφερα για λίγο να το αναγνωρίσει το laptop, προσπάθησα να τρέξω benchmark, έτρεξε για λίγο, κόλλησε και τέλος. Το κακό είναι ότι μπαίνει ιδιαίτερα σφιχτά στην θύρα usb, οπότε βάλε-βγάλε μήπως το καταφέρω να δουλέψει, ταλαιπώρησα και τις θύρες usb του Laptop μου. Και σε εμένα είχε θέματα από την αρχή. Έστειλα video στο support και αναμένω...
koooleeek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Doubt είπε 21/10 αγόρασα, 25 το έστειλαν. 25 στο έστειλαν και σου έδωσαν tracking number ή 25 παρέλαβες; Γιατί εμένα το έστειλαν στις 17/10 και επειδή άργησε μου έστειλαν το mail αυτό.
Doubt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, koooleeek είπε 25 στο έστειλαν και σου έδωσαν tracking number 👍
teotsi21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, koooleeek είπε Είχα κάνει παραγγελία στο 3ο κύμα με τα 3,29€ στις 10/10 και μόλις τώρα ήρθε αυτό το e-mail: Dear Valued Customer, Thank you for placing an order with us. We apologize that you have yet to receive your package. There has been a slight delay to your delivery due to the shipping company is overwhelmed packages. However, please rest assured that we have urged the shipping company to arrange shipment for you. Please kindly wait for your package to arrive. If you have any questions, please feel free to contact us, we will try our best to help you. We sincerely appreciate your patience and kind support. Best regards, DressLily Customer Service Έλαβε και κανένας άλλος αυτό το e-mail που να είχε κάνει παραγγελία στα 3,29€; Το ιδιο μειλ ηρθε και σε μενα. 1
taxtax Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, giorgionats είπε Και σε εμένα είχε θέματα από την αρχή. Έστειλα video στο support και αναμένω... Εμένα μου επέστρεψαν ήδη τα 4$ χωρίς πολλά-πολλά. Πολύ καλύτεροι από κάποιους άλλου κινέζους που σε πρήζουν. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από taxtax 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Παρέλαβα και εγώ και έχει και σε εμένα πρόβλημα.
runner69 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, billomnia είπε Παρέλαβα και εγώ και έχει και σε εμένα πρόβλημα. Απόκρυψη περιεχομένων Με ποιο προγραμμα το τσεκαρετε, αν δεν ειναι αυτό των windows 10;
pier88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Σημερα παρελαβα. Πότε το είχες παραγγείλει;
snakegaminggr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/10/2018 στις 11:08 ΠΜ, koooleeek είπε Είχα κάνει παραγγελία στο 3ο κύμα με τα 3,29€ στις 10/10 και μόλις τώρα ήρθε αυτό το e-mail: Dear Valued Customer, Thank you for placing an order with us. We apologize that you have yet to receive your package. There has been a slight delay to your delivery due to the shipping company is overwhelmed packages. However, please rest assured that we have urged the shipping company to arrange shipment for you. Please kindly wait for your package to arrive. If you have any questions, please feel free to contact us, we will try our best to help you. We sincerely appreciate your patience and kind support. Best regards, DressLily Customer Service Έλαβε και κανένας άλλος αυτό το e-mail που να είχε κάνει παραγγελία στα 3,29€; και εμενα μου ηρθε το ιδιο εμαιλ πριν 12 μερες ακομα περιμενω EDIT: Εκανα την παραγγελια στης 10/10/18 να και το tracking Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από snakegaminggr
Προτεινόμενες αναρτήσεις