Προς το περιεχόμενο

EAGET S30 - 32GB USB 3.0 Stick alumetall @ dresslily, 4,48€ [ΞΑΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρελαβα σημερα, αλλα δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος😥 Η ταχυτητα εγγραφης του σε θυρα usb 2.0 ανεβαινει στα 28ΜΒ/ς και μετα πεφτει σταδιακα στο 0 και μετα ξανα ανεβαινει στα 28... Σκαμπανεβασματα κανει καθ ολη τη διαρκεια της εγγραφης. Το κανει και σε εσας η μονο εγω επεσα σε ελωτοματικο κομματι;

Χωρίς τίτλο.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, theofanis20 είπε

Παρελαβα σημερα, αλλα δεν μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος😥 Η ταχυτητα εγγραφης του σε θυρα usb 2.0 ανεβαινει στα 28ΜΒ/ς και μετα πεφτει σταδιακα στο 0 και μετα ξανα ανεβαινει στα 28... Σκαμπανεβασματα κανει καθ ολη τη διαρκεια της εγγραφης. Το κανει και σε εσας η μονο εγω επεσα σε ελωτοματικο κομματι;

Χωρίς τίτλο.jpg

Σε άλλη θύρα, πίσω ή μπρος στον υπόλογιστή, σε άλλο υπολογιστή, σε usb2 και 3, και αν ακόμα κάνει τα ίδια.... είναι προβληματικό.

Email στο ρουχομάγαζο με εξήγηση του προβλήματος, video με το πρόβλημα να συμβαίνει και αναμονή του αποτελέσματος.

Επεξ/σία από dchatz
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 21/9/2018 στις 9:33 ΜΜ, enterhere είπε

Τo έχω αγοράσει το φλασάκι και παρακάτω είναι ένα benchmark που του έχω κάνει

diskmark.png.000956e7faa27293437c0b5e47f69efc.png

2 ώρες πριν, theofanis20 είπε

Χωρίς τίτλο.jpg

Αυτο το εχω δει και σε καποια επωνυμα και ειναι μαλλον επειδη ζεσταινεται το φλασακι και "γονατιζει".

@enterhere εχεις κανει καμια δοκιμη πραγματικης αντιγραφης οπως ο theofanis; 

Αν σου ειναι ευκολο κανε μια ενος αρχειου 1-2-3GB να δουμε τι συμβαινει και σε σενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 22/10/2018 στις 8:16 ΜΜ, matrixxx είπε

Αυτο το εχω δει και σε καποια επωνυμα και ειναι μαλλον επειδη ζεσταινεται το φλασακι και "γονατιζει".

@enterhere εχεις κανει καμια δοκιμη πραγματικης αντιγραφης οπως ο theofanis; 

Αν σου ειναι ευκολο κανε μια ενος αρχειου 1-2-3GB να δουμε τι συμβαινει και σε σενα.

@matrixxx έκανα δοκιμή με ένα αρχείο μεγέθους 4.03GB.  Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και η μεταφορά έγινε σε σχετικά καλό χρόνο.

H δοκιμή-μεταφορά έγινε 2 φορές χωρίς να ζεσταθεί ιδιαίτερα το φλασάκι..

image.png.0e26106805dc2bbf401c3a03781edc65.png

Επεξ/σία από enterhere
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα αλλά δεν έχω λάπτοπ κοντά για να το τεσταρω τώρα. Μικρό σε διαστάσεις και κομψό είναι, μια χαρά!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...