Προς το περιεχόμενο

EAGET S30 - 32GB USB 3.0 Stick alumetall @ dresslily, 4,48€ [ΞΑΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, FKLDS είπε

Κωδικός DLNCFG35

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

kq3MBZc.jpg

Και με 49 πόντους κατεβαίνει στα 3.63€

Σ ευχαριστώ για τον κωδικό, αδερφέ. Δεν βλέπω πουθενά όμως πως μπορώ να εξαργυρωσω τους πόντους μου, δεν μου βγάζει κάτι, έχω 260 περίπου νομίζω. 

Edit: Λαθος δικό μου, στο επόμενο βήμα περνάς τους πόντους σου (μόνο 49 σ αφήνει έτσι κι αλλιώς). Ευχαριστώ και τον TS

Επεξ/σία από thodoris_9
  • Like 1
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πατάς checkout (όχι checkout μέσω paypal) και θα τους δεις στο επόμενο βήμα.

Επεξ/σία από FKLDS
Δημοσ.
3 ώρες πριν, FKLDS είπε

Update: με τον κωδικό DLNCFG35 και τη χρήση πόντων, τελική τιμή ακόμη πιο κάτω, 3.29€

Thanks... πήρα ένα και εγώ τώρα στα 3,29€ γιατί τα προηγούμενα 3,63€ και 4,48€ μου φάνηκαν πολλά... 😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.

Το τσίμπησα με το κουπόνι: DLN6CK1 μαζι με τους 45 ποντους εγγραφης και βγαζοντας το insurance (1.12$ αχρειαστω αμα πληρωσεις με paypal).

Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν με εκτιμωμενο χρονο παραλαβης : 15 - 20 μέρες

βγηκε τελικη τιμη στα 3.29 Ε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα το πρώτο από τα δύο του θέματος που παρήγγειλα. 

Ταχύτητες αυτές που έχουν ανέβει ήδη, και εντύπωση μου έκανε η ποιότητα κατασκευής. Ο μηχανισμός περιστροφής "κλειδώνει" στις 90 και στις 180 μοίρες περιστροφής για να μην κλείνει μόνο του. Γενικά κομψό και διακριτικό. 

• Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Χτύπησα και εγώ ένα χθες στα 3.29 για το καλό. Πότε περίπου περιμένουμε παραλαβή? 

Αρχες Νοεμβρη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες πατωντας να προχωρησει και βαζοντας τους 45 ποντους πως βγαζω την ασφαλεια?

ακυρο το βρηκα ειναι μετα αφου βαλω τα στοιχεια,θενκς τσ  3,28 τελικο κοστος λιγοτερο απο ενα φρεντο στην καφετερια

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.

θα δεις οτι εχει κουτακι να ξετικαρεις...εμενα απο 4 κατι ευρω πηγε στα 5 κατι και σε εκεινο το βημα ειχε κουτακι να ξετικαρω για να φυγει ασφαλεια αγορας.

να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τσιμπησα και εγω ενα να βρισκεται....

Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά,άλλη μια παραγγελία από αυτό το σάιτ.ολες επιτυχημένες και με γρήγορη παραλαβή.

Είμαι περίεργος που βρίσκεται τους κωδικούς.Το λέω επειδή μπορεί να με ενδιαφέρουν και άλλα πράγματα από αυτό το σαιτ.

Γενικά πάντως χωρίς κουπόνι είναι πανακριβο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...