Προς το περιεχόμενο

EAGET S30 - 32GB USB 3.0 Stick alumetall @ dresslily, 4,48€ [ΞΑΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Έχεις δει όλες τις κινέζικες μάρκες που αρχίζουν από king όπως kingdian, kingfast κλπ; Που νομίζεις ότι κατασκευάζει η kingston τα φλασάκια της;

Η απάντηση είναι στο ίδιο ακριβώς εργοστάσιο με τις παραπάνω εταιρίες και κολλάει πάνω τη φίρμα της, οπότε αξιοπιστία δεν νομίζω ότι υπάρχει πουθενά αν μιλάς για εγγύηση τότε αλλάζει το πράγμα.....

Δεν ισχύει αυτό. Η Kingston έχει δικά της εργοστάσια και κατασκευάζει η ίδια τα προϊόντα της (στην Κίνα, βέβαια, αλλά σε δικά της εργοστάσια). Επίσης, αγοράζει ολόκληρα wafers μνήμης flash και "κόβει" η ίδια τα chips. Αυτό σημαίνει ότι κάνει η ίδια τον έλεγχο των chips και καθορίζει η ίδια ποια είναι σκάρτα και ποια όχι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Έχεις δει όλες τις κινέζικες μάρκες που αρχίζουν από king όπως kingdian, kingfast κλπ; Που νομίζεις ότι κατασκευάζει η kingston τα φλασάκια της;

Η απάντηση είναι στο ίδιο ακριβώς εργοστάσιο με τις παραπάνω εταιρίες και κολλάει πάνω τη φίρμα της, οπότε αξιοπιστία δεν νομίζω ότι υπάρχει πουθενά αν μιλάς για εγγύηση τότε αλλάζει το πράγμα.....

Δεν διαφωνώ. Αλλά με 0,90 επιπλέον γιατί κάποιος να μην πάρει επώνυμο από ελληνικό μαγαζί, χωρίς να έχει το περίμενε και την αγωνία πότε θα το λάβει και αν ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Δεν διαφωνώ. Αλλά με 0,90 επιπλέον γιατί κάποιος να μην πάρει επώνυμο από ελληνικό μαγαζί, χωρίς να έχει το περίμενε και την αγωνία πότε θα το λάβει και αν ?

Αν καποιος βιαζεται, τοτε προφανως και αξιζει, η διαφορα ειναι μικρη. Απλά ουτε ολοι εχουν κοντα τους μαγαζι, ουτε βιαζονται. Με τους ποντους που εξαργυρωνεις βγαινει περιπου 4$. Το συγκεκριμενο μαγαζι παντως 2-3 πραγματα που εχω παρει στο παρελθον στελνει με Belgium Post, αρα σε 15-20 μερες το εχεις. Φυσικα ειναι και το θεμα της ταχυτητας. Η Eaget εχει χρονια παρουσια στον χωρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Για τους περισσότερους τα μεταφορικά είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί στα 7-8 ευρώ.

Άρα διπλασιάζεται το κόστος. Ακόμη και αν στην περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, χρειαστεί η εγγύηση, τα μεταφορικά επιστροφής αποτελούν πάλι αποτρεπτικό παράγοντα(αγοράζεις νέο). 

Άρα win-win.

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα κι εγω ενα τεμαχιο, χρειαζομουν ενα στικακι αυτου του μεγεθους για απλη χρηση (ταινιες κλπ). Αν οι ταχυτητες ειναι οκ, ειμαι χαρουμενος. Αν οχι, κοστισε 3,42 ευρω (4,01 δολαρια, χρηση ρεβολουτ, αφαιρεση 49 ποντων απο την εγγραφη). Ειλικρινα, γιατι να πληρωσει κανεις μεταφορικα αν δεν βιαζεται; Ουτε καν τρακινγ ναμπερ δεν εβαλα, ας ειναι καλα το ΡΡ. Και για την εγγυηση, αληθεια τωρα: θα ασχοληθειτε με εγγυηση για αντικειμενο 3,5 ευρω; Εκτος αν μιλαμε για συνοικιακο μαγαζι ή για e-shop/mm/kotso/plaisio/public (οπου συνηθως τπτ δεν παιζει στην τιμη των 3,5 ευρω), σε ολα τα αλλα καταστηματα ειναι πιθανοτερο οτι θα ξοδεψω τα ιδια χρηματα για τη βενζινη που θα καψω μεχρι να επιστρεψω στο καταστημα το προϊον.

TS, ευχαριστω πολυ.

Επεξ/σία από matrixxx
διορθωση τιμης
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, jonkyr είπε

κοστισε 3,24 ευρω (4,01 δολαρια,

Μηπως εννοεις 3.42€; Γιατι το 3.24€ δεν υπαρχει με ισοτιμια ευρω / δολαριου τελευταιου 4μηνου. Εκτος αν μιλας για αγορα που εκανες Απριλιο. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Μηπως εννοεις 3.42€; Γιατι το 3.24€ δεν υπαρχει με ισοτιμια ευρω / δολαριου τελευταιου 4μηνου. Εκτος αν μιλας για αγορα που εκανες Απριλιο. 

Πες το κι έτσι Καίσαρη! Δίκιο έχεις, προφανώς κτύπησα ανάποδα τα πλήκτρα του keyboard. 3,42 ήταν, γι' αυτό έγραφα για "3,5 ευρώ" μέσα στο κείμενο :)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

8 ώρες πριν, Mark Watney είπε

Δεν ισχύει αυτό. Η Kingston έχει δικά της εργοστάσια και κατασκευάζει η ίδια τα προϊόντα της (στην Κίνα, βέβαια, αλλά σε δικά της εργοστάσια). Επίσης, αγοράζει ολόκληρα wafers μνήμης flash και "κόβει" η ίδια τα chips. Αυτό σημαίνει ότι κάνει η ίδια τον έλεγχο των chips και καθορίζει η ίδια ποια είναι σκάρτα και ποια όχι.

Σαφώς δεν μπορεί να μπει η Kingston στην ίδια κατηγορία με τη Kingfast - που δεν είναι κι η χειρότερη μάλλον...

...παλιότερη περίπτωση όπου τσιπάκια Micron για SSD, αγορασμένα από την OCZ και μεταπωληθέντα στην αγορά για κατώτερα προϊόντα (usb flash κτλ) λόγω κατώτερων προδιαγραφών, και κατόπιν επεξεργασμένα ώστε να αποκρυφθεί η προέλευσή τους, έφθασαν από τρίτο διανομέα στα εργοστάσια της KingFast, όπου και χρησιμοποιήθηκαν σε SSD δίσκους, έχοντας περάσει όλους τους "τυπικούς" ελέγχους της εταιρείας.

http://www.thessdreview.com/daily-news/latest-buzz/manufacturer-shipped-review-sample-ssd-contains-fake-nand-flash-memory/

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dimigar είπε

Όπως;;

https://www.skroutz.gr/s/9579861/Kingston-DataTraveler-50-32GB-USB-3-1.html

9 ώρες πριν, teotsi21 είπε

Κάποιο της σειράς DataTraveler εννοεί, υπάρχουν διάφορα στο skroutz. Για τα περισσότερα μοντέλα ακούω παράπονα για την ταχύτητα (το επιβεβαιώνω για το DataTraveler G3), ενώ σε άλλα για την θερμοκρασία. 

Σωστα επιβεβαιώνω και εγώ για την θερμοκρασία,λόγω μεταλικού περιβλήματος,όπως και άλλο ένα sandisk που έχω.Απο ταχύτητα μην οφθαλμαπατάστε είναι πλασματικές μετά απο τα 2gb πέφτουν στα 17mb αλλιώς μετρημένα και εμένα φαίνεται το write στα 60mb. Ξαναλέω για το usb flash που πόσταρα, για του θέματος δεν γνωρίζω. Καλό είναι ο φίλος που μας έδωσε την μέτρηση απο το crystaldiskinfo να περάσει και ένα αρχείο πάνω απο 2gb και να μας ποστάρει την ταχύτητα.

9 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Δεν μ ενδιαφέρει που κατασκευάζει η kingston τα φλασάκια της,μ ενδιαφέρει όμως το καλό της όνομα -για εμένα- και κυρίως όπως ανέφερες η εγγύηση....

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jokerakias είπε

https://www.skroutz.gr/s/9579861/Kingston-DataTraveler-50-32GB-USB-3-1.html

Σωστα επιβεβαιώνω και εγώ για την θερμοκρασία,λόγω μεταλικού περιβλήματος,όπως και άλλο ένα sandisk που έχω.Απο ταχύτητα μην οφθαλμαπατάστε είναι πλασματικές μετά απο τα 2gb πέφτουν στα 17mb αλλιώς μετρημένα και εμένα φαίνεται το write στα 60mb. Ξαναλέω για το usb flash που πόσταρα, για του θέματος δεν γνωρίζω. Καλό είναι ο φίλος που μας έδωσε την μέτρηση απο το crystaldiskinfo να περάσει και ένα αρχείο πάνω απο 2gb και να μας ποστάρει την ταχύτητα.

Δεν μ ενδιαφέρει που κατασκευάζει η kingston τα φλασάκια της,μ ενδιαφέρει όμως το καλό της όνομα -για εμένα- και κυρίως όπως ανέφερες η εγγύηση....

Στα κανουν δωρο τα μεταφορικα; Διπλασια τιμη εχει αυτο και κανα ευρω πανω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Στα κανουν δωρο τα μεταφορικα; Διπλασια τιμη εχει αυτο και κανα ευρω πανω

Στον τίτλο του θέματος αναφέρει 4,48€...Αν παρατηρήσεις το συγκεκριμένο το έχουν μεγάλες και γνωστές αλυσίδες αν δεν έχεις κάποιο κοντά σου ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν αξίζει με μεταφορικά.

Απο την άλλη τι κάθομαι να εξηγήσω??!! τα φλασάκια του κιλού ΚΑΙ αυτά που υποθετικά χτυπάνε την μάρκα και είναι ίδια με τα γνωστά εγώ τα έφαγα στην μάπα..ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ..

Καλές αγορές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια αλυσιδα της κακιας ωρας βλεπω και καταστηματα στην Στουρναρη κυριως. Ναι αν μενεις απ εξω ισως να συμφερει να πας σε kingston

46 λεπτά πριν, jokerakias είπε

Στον τίτλο του θέματος αναφέρει 4,48€...Αν παρατηρήσεις το συγκεκριμένο το έχουν μεγάλες και γνωστές αλυσίδες αν δεν έχεις κάποιο κοντά σου ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν αξίζει με μεταφορικά.

Απο την άλλη τι κάθομαι να εξηγήσω??!! τα φλασάκια του κιλού ΚΑΙ αυτά που υποθετικά χτυπάνε την μάρκα και είναι ίδια με τα γνωστά εγώ τα έφαγα στην μάπα..ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ..

Καλές αγορές...

Επισης εξαργυρωνεις και ποντους πεφτει εκει που ειπαν η τιμη

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Από ότι διαβάζω στο thread καταλαβαίνω ότι υπάρχει πολύ άγνοια και δυστυχώς μερικοί άνθρωποι  πιστεύουν ότι η "γνωστή" μάρκα θα τους προστατεύσει.....Πραγματικά τραγικό να είσαι θύμα του μάρκετινγκ. Σε αποθηκευτικά μέσα όπως δίσκους, φλασάκια, μνήμες κλπ δεν υπάρχουν εγγυήσεις μόνο τύχη. Το μόνο που προσφέρει η μάρκα είναι εγγύηση αντικατάστασης (πράγμα πολύ θετικό) και δυνατότητα αλλαγής αν οι ταχύτητες που αναφέρει διαφέρουν πάρα πολύ με τις πραγματικές  τίποτα άλλο. 

Για τον φίλο που λέει ότι η Kingston έχει δικό της εργοστάσιο στην κίνα είναι τελείως λάθος. Έχει νοικιάσει κινέζικο εργοστάσιο με σκοπό της αποκλειστική παρασκευή των προϊόντων της. Και βέβαια η τεχνογνωσία της είναι μόνο στο λογισμικό όχι στο υλισμικό που αντιγράφεται κατά κόρων από της King κινέζικες εταιρίες.

Δεν είναι αμάξια τα φλασάκια και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εγγύηση ότι αν πάρεις π.χ. samsung δεν θα χαλάσει. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράστε άφοβα αν έχετε κινητό π.χ. μόνο και μόνο για το σήμα ψάξτε αλλού.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Από ότι διαβάζω στο thread καταλαβαίνω ότι υπάρχει πολύ άγνοια και δυστυχώς μερικοί άνθρωποι  πιστεύουν ότι η "γνωστή" μάρκα θα τους προστατεύσει.....Πραγματικά τραγικό να είσαι θύμα του μάρκετινγκ. Σε αποθηκευτικά μέσα όπως δίσκους, φλασάκια, μνήμες κλπ δεν υπάρχουν εγγυήσεις μόνο τύχη. Το μόνο που προσφέρει η μάρκα είναι εγγύηση αντικατάστασης (πράγμα πολύ θετικό) και δυνατότητα αλλαγής αν οι ταχύτητες που αναφέρει διαφέρουν πάρα πολύ με τις πραγματικές  τίποτα άλλο. 

Για τον φίλο που λέει ότι η Kingston έχει δικό της εργοστάσιο στην κίνα είναι τελείως λάθος. Έχει νοικιάσει κινέζικο εργοστάσιο με σκοπό της αποκλειστική παρασκευή των προϊόντων της. Και βέβαια η τεχνογνωσία της είναι μόνο στο λογισμικό όχι στο υλισμικό που αντιγράφεται κατά κόρων από της King κινέζικες εταιρίες.

Δεν είναι αμάξια τα φλασάκια και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εγγύηση ότι αν πάρεις π.χ. samsung δεν θα χαλάσει. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράστε άφοβα αν έχετε κινητό π.χ. μόνο και μόνο για το σήμα ψάξτε αλλού.

Επιμένω. Η Kingston έχει 4 εργοστάσια ανά τον κόσμο (δικής της ιδιοκτησίας, όχι νοικιασμένα). 2 στην Κίνα, 1 στην Ταιβάν και 1 στις Η.Π.Α.. Επίσης, αγοράζει ολόκληρα wafers μνήμης flash από την Toshiba και τα "κόβει" σε δικό της εργοστάσιο. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δε χαλάνε. Όλα χαλάνε. Ακόμα και τα Samsung (πρόσφατα χάλασε σε γνωστό μου ένας Samsung Evo 850). Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι θα βάλω στο ίδιο τσουβάλι τα Samsung με τα Kingston και με όλα τα κινέζικα. Αυτά, και ζητώ συγγνώμη απ'τον TS για το off-topic.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...